Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 15.01.24 14:47
PurgerVž je napisao/la:
Ovaj put su tri nepoznanice...Kontor Leipzig 😎[You must be registered and logged in to see this link.]
Pravi si hazarder
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 15.01.24 15:11
Ma kako god, će da se dimi ionako.. 😁😁😁😁
Sokreos, v.milan, Nikša and Saymoran like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 15.01.24 15:20
[You must be registered and logged in to see this link.] sirotinjski, ali posteno
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.02.24 20:40
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 04.02.24 13:37
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.02.24 10:06
bayro, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.02.24 10:55
Pošteno. Ali cijena; 15,50 evra....
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.02.24 11:12
bayro je napisao/la:
Moglo je biti i više.
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.02.24 11:20
Znam...
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.02.24 17:53
Churchill shop u Avenue Mallu nista. Ocito nemaju veze s ovima. Amphora Virginia i Original choice.
Nikša likes this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.02.24 17:57
Otišao sam do Humidora i uzeo jednu od dvije limenke McConnell Latakia flakea. 15.5 eura. Morao sam prokomentirati da je količina zbilja mala i da će otići dve što valja jako brzo. Na pitanje kad je iduća nabavka odgovor je bio: ko to zna.
Nikša, PurgerVž and GrⒶna like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.02.24 18:11
v.milan je napisao/la:
Otišao sam do Humidora i uzeo jednu od dvije limenke McConnell Latakia flakea. 15.5 eura. Morao sam prokomentirati da je količina zbilja mala i da će otići dve što valja jako brzo. Na pitanje kad je iduća nabavka odgovor je bio: ko to zna.
Lijepo sam rekao da će za dva dana otići sve kaj valja.. 🙃
v.milan, Nikša and GrⒶna like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.02.24 19:57
bayro je napisao/la:
Skupljali su informacije, dali vrlo malo i onda još dobro naplatili... Bezobrazno zapravo! To bih ja bojkotirao!
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.02.24 20:42
Nikša je napisao/la:
bayro je napisao/la:
Moglo je biti i više.
U srpnju su mi te duhane naplatili 15.53€ u Cubalibre, Zadar (koji sad ima EMP i MM965 ali nista vise od rattraya i rmc…?)
Nikša likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 16.02.24 16:43
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 16.02.24 16:46
"Malo nešto".. 😆😆😆😆 meni je to za godinu i pol dvije 🤭
Nikša, PerB and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 16.02.24 16:46
"Malo nešto".. 😆😆😆😆 meni je to za godinu i pol dvije 🤭
Johohohooooj, kako to nije istina 😂😂😂😂😂
Nikša and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 16.02.24 16:49
Pa donekle i je istina jer imam puno toga otvorenog, a svaki dan se dižem na drugu nogu.. 🤣 Recimo, danas sam doručkovao škota, ručao Petersonov flake, a za večeru vrag zna kaj će mi puhnut..
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 16.02.24 17:05
Sve je to istina ali 600 grama duhana necw trajati duze od kvartala nikako. Ja trenutno imam 15 otvorenih duhana i odlucio sam barem 5 eliminirati do kraja zime 😂
Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 16.02.24 18:22
Sirotinjski, al' pošteno.
Nikša and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 16.02.24 21:26
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PerB and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.02.24 8:27
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.02.24 8:47
Prekrižio sam to odavno, bas me lijepo iznenadilo
bayro and Nikša like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.02.24 15:24
Stigao komšija Igor iz Reicha i donio malo duhana - ono da se nađe siromahu i bolesnom penzioneru.
Još stigla dva obilna testera: Timm London Blend 700 i Colts - American Mixture. (taj mi je sumnjiv ) Kada malo prizdravim, bacam se na HU Tigray!
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB, PurgerVž and like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.02.24 22:12
Göppingenska veza odradila svoje, skromno za pod zub.. 😁[You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB, GrⒶna and like this post