Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 12.12.23 7:56
Gledao sam ih (nisam kupio) ljetos u Trstu, negdje oko 10 €, iako je i to previše.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 12.12.23 8:12
wranjo123 je napisao/la:
bio je onaj neki lik na njuskalu sto ih je prodavao za skuplje nego nove, ali rabljene
Osim naravno ako netko želi jedan na kojem baš piše Čehoslovačka pa jw spreman platiti za to? Meni osobno je smiješno.
Borut likes this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 12.12.23 11:05
Lik se malo zaboravio.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Nikša and Saymoran like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 15.12.23 15:58
bayro, Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 15.12.23 17:09
[quote="PurgerVž"]Malo po malo.. 🤩[quote]
Bravo, bravo, 👏 Vidi se da ti je Škot najdraži mušterija.
PurgerVž likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 15.12.23 18:37
Nikša je napisao/la:
PurgerVž je napisao/la:
Malo po malo.. 🤩
Citat :
Bravo, bravo, 👏 Vidi se da ti je Škot najdraži mušterija.
Dobri moj Nikša, definitivno mi je on prvi pick među svim duhanima, Navy Flakeu dajem još jednu šansu da me možda iznenadi, a Artisan's Blend mi je i dalje najfiniji Englez...s kojim sam naravno pri kraju..😁
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 15.12.23 19:00
Meni je Navy ispred Škota ali daleko da mi je mrzak. 👍😆
PurgerVž likes this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 15.12.23 19:03
Kako sam se neko vrijeme u početku tražio sa Škotom i vjerovao mu, tako se tražim i sa NF pa se nadam najboljem. 🤗
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 16.12.23 20:45
Ovo je moj dio nabavke iz Graza. Još sam jedan zaboravio, morat ću opet ići 🤔
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 16.12.23 21:21
Evo vrijedne lovina iz Graza, puno hvala [You must be registered and logged in to see this link.] !
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan and Vortimejovrh like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.12.23 9:09
Drago mi je vidjeti ove slike i zahvale Nikši. To znači da se stari duh solidarnosti i prijateljstva kojega smo nekad imali na ovom forumu i klubu vraća. I to je najveća vrijednost i foruma i kluba!
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and Saymoran like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.12.23 9:58
bayro je napisao/la:
Drago mi je vidjeti ove slike i zahvale Nikši. To znači da se stari duh solidarnosti i prijateljstva kojega smo nekad imali na ovom forumu i klubu vraća. I to je najveća vrijednost i foruma i kluba!
Hvala na komplimentu Nije bio neki veliki problem, išao sam i radi sebe Ali slažem se apsolutno za to da treba pomoći kad se može, da svima bude bolje u ova čupava vremena (a uvjek su čupava 😆)
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.12.23 20:52
Hvala ti dragi Nikša!
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.12.23 22:09
Vortimejovrh je napisao/la:
Hvala ti dragi Nikša!
Nema na čemu. Glavno da se uđe u kraj godine u stilu.
v.milan and Vortimejovrh like this post
RedFish Prva lula
Broj postova : 37 Join date : 29.10.2023 Age : 42 Lokacija : Osijek
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 18.12.23 20:58
v.milan je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Bio danas do Churchilla u AMu, da zamiriše malo kuća i šokirao se ovim prizorom. Ovo je vrhunac bezobrazluka. Maloprodajna cijena kuruzara na SPu je cca 8 eura.
Pozdrav. Kako sam ovaj tjedan u Zagrebu otišao sam do AM po jednu cobicu u Churchill shop. Upitah za cijenu, veli teta prodavačica 53.09€ po komadu.
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 18.12.23 21:03
RedFish je napisao/la:
Pozdrav. Kako sam ovaj tjedan u Zagrebu otišao sam do AM po jednu cobicu u Churchill shop. Upitah za cijenu, veli teta prodavačica 53.09€ po komadu.
Sramno.
Nikša likes this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 18.12.23 21:05
Zna se naći dobrih lula, čak i limitiranih kod njih, ali ovdje su pretjerali. Svjedočio sam i ja tom prizoru nedavno. Ne znam kome to misle prodati?! Čak i da je cijela ta kutija za 53,09 € bilo bi previše... Debilizam!
v.milan, Nikša and PurgerVž like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 18.12.23 22:31
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 18.12.23 23:02
Ma ne mogu vjerovati da su tako pohlepni. To je van svake pameti. 😳 Pa za 50€ je bilo sasvim ok basket lula u Grazu.
Znam da sam slike objavio nekidan, ali me baš iznerviralo ovo.
bayro, v.milan and GrⒶna like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.12.23 21:02
Stigao komšija Igor iz Reicha i donio blaga božjega.
Branislav, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.12.23 21:10
Stigao komšija Igor iz Reicha i donio blaga božjega.
Zanimljive jaslice
bayro and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.12.23 22:17
I mene je obradovao kolega vrativši se iz Stuttgarta, a s druge strane me pošteno zaštrecao sa informacijom koju je dobio u Wollsdorf tabaku za Petersonov Old Dublin da je na njega sjela zabrana distribucije i prodaje na području cijele Njemačke, a iz kojih razloga nisu mu znali reći pa ne znam da li je netko od štovanoga članstva foruma čuo ili vidio nešto. Zabrana se odnosi navodno samo na Old Dublin od Petersona...[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Branislav, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.12.23 8:44
Nikša je napisao/la:
Zanimljive jaslice
A čuj...Nije katolički Dream team sv. Franje, nego lulaški Dram team!
Nikša and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.12.23 8:57
Nije baš upravo ali još nisam probao a sad sam prehladjen ko pas….. ali je li moguce da bi tu bila sirijska? Mirisi drugacije, no, nisam probao
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 15.01.24 14:16
Ovaj put su tri nepoznanice...Kontor Leipzig 😎[You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post