Dim Lule
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodošli na prvi i najveći forum ljubitelja lula i duhana za lule u regiji

Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLoginRegistracija

UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)

Go down 
+27
PerB
Vortimejovrh
Profesor24
dado
Lodir
LukasCha
v.milan
Lakeman
Rale
Horla
Majka
Sokreos
paludamentum
Polerouter
ilustrišimuš Batorić
Leo
Matko
SanjinRI
imnik
wranjo123
fra_Perica
babaq
Pantarei
ssekir75
Slajs
Branislav
Marko1980
31 posters
Go to page : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
Autor/icaPoruka
Pantarei
Gasi mi se lula
Gasi mi se lula
Pantarei

Broj postova : 281
Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF

UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty
PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty02.04.21 12:29

Sg St. James i kava

Sokreos, Vortimejovrh and PerB like this post

[Vrh] Go down
Sokreos
Hladan dim
Hladan dim
Sokreos

Broj postova : 978
Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty02.04.21 13:03

[You must be registered and logged in to see this link.]

Esspreso i Virginia No.1, pozdrav iz Zadra

bayro, Branislav, Marko1980, Slajs, Polerouter, Vortimejovrh and PerB like this post

[Vrh] Go down
Slajs
Oblak dima
Oblak dima
Slajs

Broj postova : 1240
Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty02.04.21 13:05

Gawith, Hoggarth & Co. Kendal Dark

ssekir75, Branislav, Sokreos, Polerouter, Vortimejovrh and PerB like this post

[Vrh] Go down
PerB
Peče me jezik
Peče me jezik
PerB

Broj postova : 469
Omiljeni duhani : Još ne i već da

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty02.04.21 13:49

[You must be registered and logged in to see this link.] super lulica

Slajs likes this post

[Vrh] Go down
Marko1980
Oblak dima
Oblak dima
Marko1980

Broj postova : 1590
Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty02.04.21 14:27

GLP Windjammer iz DMP Giganteae uz razvodnjeni tonik i lagani overdose on-line edukacije u cloudu, pun intended.

Branislav, Sokreos, Slajs, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh and PerB like this post

[Vrh] Go down
https://www.mdclimb.com
Branislav
Oblak dima
Oblak dima
Branislav

Broj postova : 1243
Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty02.04.21 17:32

3P's i filter kafa (kolumbija)

bayro, ssekir75, Marko1980, Sokreos, Slajs, Polerouter, v.milan and like this post

[Vrh] Go down
bayro
Pipe guru / Moderator
Pipe guru / Moderator
bayro

Broj postova : 17527
Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty02.04.21 19:50

Krasna lula! puffy

Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion

ssekir75 and Branislav like this post

[Vrh] Go down
Marko1980
Oblak dima
Oblak dima
Marko1980

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty02.04.21 20:42

DTM Holly's Discovery. Čuvam (velikodušni) uzorak od Slajsa i tek drugi put sam ga pripalio. Jer kad ćeš bolje ako ne danas, ili narednih par dana. Uh, što mi je falilo dobra Engleza. Podsjetio me sad malo na Commonwealth, ali profinjeniji. Samo sam zgužvao fejk u žarnicu jer je idealne vlažnosti i nisam očekivao tako nježan dim. Mislim da bi me Commonwealth već bio grizao, pogotovo nakon predoziranja Windjammerom. Rekao bih da mi se ovaj više sviđa od SG pandana, a jeftiniji je i dobavljiviji. Zato svakako preporučam probati! Hvala [You must be registered and logged in to see this link.]!

Branislav, Sokreos, Slajs, Polerouter and Vortimejovrh like this post

[Vrh] Go down
Slajs
Oblak dima
Oblak dima
Slajs

Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty02.04.21 20:45

Na nekom od sljedećih druženja ću ponijeti još uzoraka pa ću dati vama kojima još nisam!

Marko1980 likes this post

[Vrh] Go down
Marko1980
Oblak dima
Oblak dima
Marko1980

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty02.04.21 20:51

Ako imaš prijedlog gdje i kad ti paše sutra ili preksutra, a da nas vrijeme posluži, ja sam fleksibilan. Ostao sam solo u ZG do PON. Pa da otvorimo i novu-staru limenku Epikura. Trenutno imam otvorene samo Burley London Blend i Windjammer.

Slajs likes this post

[Vrh] Go down
imnik
Oblak dima
Oblak dima
imnik

Broj postova : 3189

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty02.04.21 21:33

Artisan's u morti i Merlot

Marko1980 and Sokreos like this post

[Vrh] Go down
bayro
Pipe guru / Moderator
Pipe guru / Moderator
bayro

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty03.04.21 9:44

Frog Morton Cellar - fin, baršunasti Englez sa Latakijom, ali bez orijentalaca i Earl Grey, taman za ovo kišno jutro.
Može se.

Branislav, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh and PerB like this post

[Vrh] Go down
Slajs
Oblak dima
Oblak dima
Slajs

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty03.04.21 13:00

Amphora Kentucky

ssekir75, Branislav, Polerouter and PerB like this post

[Vrh] Go down
Branislav
Oblak dima
Oblak dima
Branislav

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty03.04.21 13:59

Nightcap i kafa.

Vortimejovrh and PerB like this post

[Vrh] Go down
Slajs
Oblak dima
Oblak dima
Slajs

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty03.04.21 21:29

Nisam izdržao, a da ne probam Epikur, koji mi je na današnjem druženju dao imenjak [You must be registered and logged in to see this link.]. Mislim da sam trenutačno u fazi pretjeranog kritiziranja (koja je možda i kronična) i da sam uglavio da mi ništa nije bolje od Escuda, pa nije čudo da me Epikur nije iznenadio, odnosno moram priznati da sam puno više očekivao.

Bio mi je presladak, a ta slatkoća mi je imala okus one dodatne slatkoće koja je karakteristična za topping. Također, vjerujem da i jest o tome riječ jer sam ga osjetio lagano i na jeziku, a cjelokupni mi okus nije odavao dojam nečeg posebnog. Pored toga, Epikur je prilično vlažan, tako da sam ga prilično usitnjenog sušio 45 minuta, nakon kojih je i dalje bio vlažan; što nije ništa čudno, ne samo za taj rez duhana, već i za proizvođača. Naravno, navedeno je uzrokovalo i potrebu za više dopaljivanja.

Sve u svemu, meni je riječ o prosječnom duhanu, kojeg sputavaju ono što bih nazvao "tehničke karakteristike," a u mojem slučaju i cjelokupni dojam kojeg dobivam. Daleko je to meni od vrhunskog duhana, ali dat ću mu priliku još koji put, nakon što splasne moja faza potrage za nekom novom vrhunskom mješavinom.

[Vrh] Go down
Marko1980
Oblak dima
Oblak dima
Marko1980

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty03.04.21 22:34

Mora da si nešto dužan Polerouteru pa mi se osvećuješ jer sam izjavio da mi Dockworker nije nešto. :-) Pa nakon što si od svih duhana hacknuo ni manje ni više nego Rusticu da je gorjela kao od šale, našao si za Epikur tvrdit da ne gori. To moram vidjeti da bi vjerovao. Još da nemaš iskustva i sa Salty Dogs koji ima iste tehničke boljke kao i Epikur, nekako sumnjam da ti ne jede iz ruke. :sex:

Slajs likes this post

[Vrh] Go down
Slajs
Oblak dima
Oblak dima
Slajs

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty03.04.21 22:37

Marko1980 je napisao/la:
Mora da si nešto dužan Polerouteru pa mi se osvećuješ jer  sam izjavio da mi Dockworker nije nešto. :-)

UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 171190064
[Vrh] Go down
imnik
Oblak dima
Oblak dima
imnik

Broj postova : 3189

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty03.04.21 23:12

Neke poslednje mrve Nightcap-a koje sam nasao u nekoj staroj limenci dok sam preturao po regalu trazeci mikrofon za racunar.

bayro, Branislav, Marko1980 and Vortimejovrh like this post

[Vrh] Go down
bayro
Pipe guru / Moderator
Pipe guru / Moderator
bayro

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty04.04.21 9:28

Dobri stari klasik - Frog Morton in the town i Earl Grey.
Može se.

Branislav and Polerouter like this post

[Vrh] Go down
babaq
Oblak dima
Oblak dima
babaq

Broj postova : 3052
Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty04.04.21 10:51

Gordon Pym, Ceylon

Polerouter likes this post

[Vrh] Go down
Branislav
Oblak dima
Oblak dima
Branislav

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty04.04.21 12:44

Flake Medallions i espresso.

Polerouter likes this post

[Vrh] Go down
Marko1980
Oblak dima
Oblak dima
Marko1980

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty04.04.21 12:53

Epikur, onaj jučer otvoren, uz kavu. Morao sam se uvjeriti da ne bi ispalo da se baš toliko promijenio kroz godinu i pol stajanja. Nije puno, osim malo izgledom. Sitni kristalići šećera jučer su se ponosno svjetlucali na post-nevremensko osunčanoj terasi kvartovskog kafića gdje smo se stacionirali. Vlažan je kao i prošle dvije limenke kad su bile tek otvorene. Osim što plaćamo vlagu, ništa drugo mu ne bih zamjerio budući da se vlage lako riješiti. Evo već se preko sat i pol dimi iz Stanwellice nakon jednog istresanja pepela i jednog dopaljivanja na pola lule. "Lažno" paljenje je držalo cca 45 min prije nego sam morao dopaliti. Tako da [You must be registered and logged in to see this link.], nemoj mi kuditi omiljenu Virginiu, bar ne zbog tehničkih boljki kojima se lako doskoči.

Drugi razlog zašto sam danas morao zapaliti Epikur je što me Slajs jučer obdario svakakvim uzorcima među kojima ima i čiste Virginije poput Union Squarea kojeg sam baš htio degustirati. Tako da mi je bilo potrebno podsjetiti se baseline Virginije nakon nekog vremena što je nisam imao otvorene.

Jednu zanimljivu stvar sam doduše primijetio koju ću nadalje tražiti i u ostalim duhanima da vidim je li specifična za ovaj, ili jednostavno nisam dovoljno obraćao pažnju. Digresija, evo upravo dopalio drugi put. Kad se puši jaaaaaako polako, definitivno ne odmah nakon vatre, može se osjetiti karakteistična aroma koju u početku nisam mogao definirati. Čini mi se da je u prošlim limenkama nije bilo. I onda sam se odjednom sjetio. Bharath Darshan mirisni štapići koje sam dimio u sobi studentskog doma prije pola života. Koji točno sastojak iz njih, pravio bih se važan da pokušam pogoditi. Osjeti se nešto malo u retro, ali najviše nakon što dim već malo obrađen napusti usta. Nije do hrane jer nisam doručkovao. Komponenta je jako suptilna, no odskače od očekivanja pa se valjda zato primijeti. Bar ja primijetim koji sam palio te štapiće. I baš te štapiće, nijedne druge koje sam imao.

Slajs, Polerouter and v.milan like this post

[Vrh] Go down
bayro
Pipe guru / Moderator
Pipe guru / Moderator
bayro

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty04.04.21 14:50

[You must be registered and logged in to see this link.] Jel' tebe plaćaju po kartici?

[Vrh] Go down
Slajs
Oblak dima
Oblak dima
Slajs

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty04.04.21 15:02

Marko1980 je napisao/la:
Drugi razlog zašto sam danas morao zapaliti Epikur je što me Slajs jučer obdario svakakvim uzorcima među kojima ima i čiste Virginije poput Union Squarea kojeg sam baš htio degustirati. Tako da mi je bilo potrebno podsjetiti se baseline Virginije nakon nekog vremena što je nisam imao otvorene.

Dobro je da si to učinio! Doći ćeš do zaključka da je Union Square bolji! UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 171190064

[Vrh] Go down
wranjo123
Oblak dima
Oblak dima
wranjo123

Broj postova : 2077
Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty04.04.21 15:40

Marko svaka čast ako pušiš na taste. Ja sam probao i skoro umro. Union square mi je dobar, ali epikur mi je bolji. Ipak, ništa se ne mjeri s best brown flakeom.
Bayro, osim broja postova za novu forumsku lulu treba uzeti u obzir broj kartica teksta. Nije isto napisati pozdrav ili sretan rodjendan ili karticu smislenog teksta. Nažalost, laki nema u ponudi nabijanje kartica teksta, samo postova 😂

bayro, Branislav, Marko1980 and v.milan like this post

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)   UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) - Page 34 Empty

[Vrh] Go down

UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :)
[Vrh] 
Stranica 34 / 40.Go to page : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
 Similar topics
-