MB original choise. I voda. Slusao savjete. Malo prosusim i ne gasi se. Prva liga okus
Sokreos, Slajs, Polerouter and v.milan like this post
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 20.12.21 17:11
Gordon Pym, Postup
Pantarei, Sokreos, Polerouter, v.milan and Vortimejovrh like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 20.12.21 21:51
Hrvojeva Amphora i crni čaj. Baš fin duhan, lagan. Hvala!
Sokreos, Polerouter and Vortimejovrh like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 21.12.21 9:32
Branislav, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh and CovacMD like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 21.12.21 20:02
bayro, Branislav, Sokreos, Polerouter and v.milan like this post
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 22.12.21 10:14
Imaš veliko spremanje?
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Vortimejovrh likes this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 22.12.21 10:47
Ma jok. Daleko je to od velikog spremanja . Pripremim si ujutro što ću pušiti uz kavu/kroz dan....
bayro likes this post
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 22.12.21 11:07
TAK Herbst 84 i Coca-Cola s dotatkom limuna + pjesme Binga Crosbya u pozadini
Draga moja braćo po oružju, svima vam želim sretan Božić i obilje dobrog dima na današnji dan! Svako vam dobro!
bayro, Branislav, Polerouter, v.milan and Vortimejovrh like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.12.21 12:05
Slajs je napisao/la:
+ pjesme Binga Crosbya u pozadini[/i]
Svaka čast! U potpunosti priliči i prazniku i luli. Sve najbolje Marko, i uživaj!
bayro, Slajs and Vortimejovrh like this post
CovacMD Prva lula
Broj postova : 19 Join date : 02.11.2021 Age : 35 Lokacija : Orehovica
Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.12.21 12:21
Vortimejovrh je napisao/la:
Ma jok. Daleko je to od velikog spremanja . Pripremim si ujutro što ću pušiti uz kavu/kroz dan....
Tek sad vidim. Malo spam teme pa moze u privat makar odgovor. Dal se moze npr ujutro napunit lula pa pusit navecer? Dal se ne bi presusio duhan?
Vortimejovrh likes this post
Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.12.21 13:35
Može, kako ne. Meni je prošli ponedjeljak na druženju [You must be registered and logged in to see this link.] dao Germainsov Plumcake koji je bio malo vlažan i napunio sam lulu s njim u "Nehaju". Popušio sam ga tek u utorak navečer u Crikvi i to sa velikim guštom! Neće se ništa presušiti.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Branislav, Vortimejovrh and CovacMD like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 26.12.21 18:33
Da je normalna godina, u ovo vrijeme bismo sjedili u "Hunteru" i dobro se zabavljali. Ovako, otvorio sam limenku prastarog "Commonwealtha" u naše zdravlje i lagano guštam u nadi da ćemo dogodine u Jeruzalemu (ups, nešto krivo!) opet se družiti! Živjeli! Zdravi i veseli bili!
Branislav, Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh and CovacMD like this post
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 26.12.21 20:22
[You must be registered and logged in to see this link.] Captain Earl's Honor Blend se dimi
bayro, Sokreos, Slajs, Polerouter, v.milan and Vortimejovrh like this post
Polerouter Peče me jezik
Broj postova : 466 Join date : 24.11.2020 Age : 50 Lokacija : Vrbovec
Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 27.12.21 9:49
Jedan od mojih omiljenih, čuvam nekoliko limenki u željeznoj zalihi
bayro, babaq, Polerouter and Vortimejovrh like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 27.12.21 16:26
Meni taj Solani nikad nije legao, no sjećam se da sam sa Wranjom nešto mijenjao, na obostrano zadovoljstvo.
Sada sam na uvijek pouzdanom HU "Fayyumu" iz DAP i čaju od mente.
Može se.
babaq and Polerouter like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.