Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 04.10.22 15:10
Sokreos je napisao/la:
TAK Dark Orion i crna kava
S mišlju da sada već mogu preći u dosadu, odgovorno tvrdim da su svi TAK-ovi duhani odlični. Sve što sam probao, ili kao narudžbu ili kao tester koji su mi poslali je bilo super! Ma to su ti mikroblenderi, tamo sjedi Tom Darasz i njegov asistent Talijan i mogu se posvetiti blendanju kako Bog zapovijeda!
Ja sam isto na TAK-u Latakia revival i sve mi je bolji i bolji!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos likes this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 04.10.22 15:25
Svaka ti je na mjestu dobri [You must be registered and logged in to see this link.], do sada sam probao 6 duhana i svi su odlični na svoj način, nema greške. Baš danas mi je došla nova pošiljka, nadam se da će biti do Božića 😄, u luli je sample koji sam dobio Osiris, pripalit ću čim mi se raziđe gužva i naravno česmovača iz Romerquelle bočice 😂
bayro likes this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 04.10.22 19:09
Inače, Tom nikad ne škrtari na uzorcima. Uvijek ima za dvije pristojne lule.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Sokreos likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 04.10.22 22:25
Robert McConnel Flake, tonik..
Polerouter, v.milan and Nikša like this post
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 05.10.22 11:14
Presbyterian i filter kafa na ovo sveže jutro, ko budali šamar
bayro, Sokreos, Igor ZG, Polerouter, v.milan and Nikša like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 05.10.22 11:37
Sve piše, osim što u limenčici nije Empire Latakia, nego TAK Latakia Revival, no ne žalim se uopće! Ali poanta je da je danas 05. listopad i da mogu sjediti na terasi u majici kratkih rukava!
bayro, Branislav, babaq, Sokreos, Igor ZG, Polerouter, v.milan and Nikša like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.10.22 22:58
MB Scottish mixture blend, tonik..[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, babaq, Igor ZG, Polerouter and v.milan like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.10.22 10:45
Sve provjereno dobro!
Ja sam danas na HU Fayyumu i Earl Greyu.
Sokreos likes this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.10.22 12:14
Davidoff Red mixture & Sensation + sunce na balkonu 😁[You must be registered and logged in to see this link.]
Igor ZG, v.milan and PurgerVž like this post
FajkaSt Prva lula
Broj postova : 31 Join date : 28.08.2022 Age : 44 Lokacija : Split
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.10.22 18:01
Nakon proslih problema s gorenjem duhana, donekle sam se vratio u igru 😂, kupio McBaren Classic Loose Cut i stvarno sam zadovoljan, pase mi.
Igor ZG, Polerouter, v.milan and Nikša like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.10.22 18:17
Nakon proslih problema s gorenjem duhana, donekle sam se vratio u igru 😂, kupio McBaren Classic Loose Cut i stvarno sam zadovoljan, pase mi.
Meni jedan od dražih 👍
FajkaSt Prva lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.10.22 18:28
Dosad mi se naj vise svidio Ashton Consumate Gentlemen i Ovaj McBaren Classic. Dali netko zna za jos koji duhan, koji je u ovome rangu, a da se moze kupiti u nas?
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.10.22 20:32
Vrhunski TAK Balkan's Deluxe, espresso i voda
Polerouter, v.milan, Nikša and FajkaSt like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.10.22 2:12
FajkaSt je napisao/la:
Dosad mi se naj vise svidio Ashton Consumate Gentlemen i Ovaj McBaren Classic. Dali netko zna za jos koji duhan, koji je u ovome rangu, a da se moze kupiti u nas?
Nemaš baš puno izbora što se tiče kupovine u nas. Od Mac Baren Original Choice je neki vijecni prijedlog za početak ako nisi već? Ili Mac Baren Scottish Blend. Koji je meni ok, nije jaki aromatik. Ostalo su vecinom dostupni neki "cvijetni" okusi. Za Engleski duhan ti netko drugi mora pomoći tu ne znam što je dostupno za kupit.
bayro likes this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.10.22 12:46
Ashton, "Artisan's Blend". Samo je 117 kuna, ali je odličan. Pogledaj kod Belog Odela, tamo je bitno jeftiniji - 9,40 eura, a možeš sačekati par dana dok ti ne stigne. Ili dogovori s nekim zajedničku nabavu da dijelite poštarinu.
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.10.22 13:12
U Zagrebu je AB nedostupan! A mislim da će to postati tendencija i za ostale trgovine Havane, jer oni preko dobavljača više nemaju ni Škota, a kamoli nešto ozbiljnije. Na propast je, po sve mu sudeći osuđen i Latakia Flake!
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.10.22 19:52
Ashton Artisan's blend, lager pivo..💕
Sokreos and Polerouter like this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.10.22 20:08
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.10.22 20:44
bayro je napisao/la:
Ashton, "Artisan's Blend". Samo je 117 kuna, ali je odličan. Pogledaj kod Belog Odela, tamo je bitno jeftiniji - 9,40 eura, a možeš sačekati par dana dok ti ne stigne. Ili dogovori s nekim zajedničku nabavu da dijelite poštarinu.
Predpostavljam da ovo namjenjeno meni 😁. Da budem iskren pojma nemam gdje kupiti duhan preko interneta a da bude povoljniji. Pojma nemam za "Belog Odela" Zapamtit cu ovo Artisan's Blend, pa ako naletim cu uzest.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.10.22 9:02
FajkaSt je napisao/la:
bayro je napisao/la:
Predpostavljam da ovo namjenjeno meni 😁. Da budem iskren pojma nemam gdje kupiti duhan preko interneta a da bude povoljniji. Pojma nemam za "Belog Odela" Zapamtit cu ovo Artisan's Blend, pa ako naletim cu uzest.
Nikša, FajkaSt and PurgerVž like this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.10.22 10:06
Spremajući duhan zadnje pošiljke od Toma iz vrećica u staklenke nemogu odoliti pa maznem po lulu od svakoga za probu. Jutros uz espresso Ralf's Burley Cup. Odličan, po meni lakši duhan. Idealan za početnike, lako se puši, a pun je okusa.
Slajs and Polerouter like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.10.22 12:54
Svaki put kad sam pušio RBC (sori Ilija), okolina je hvalila miris! Meni ipak nije bio dovoljno konzistentan kroz tih 100 grama što sam potrošio. No, prilično je dobar uz kavu, premda je meni redovito izostajalo potpunije iskustvo, zbog toga što mi je uz nekonzistenciju, imao previše grubih rubova.