Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.10.22 15:49
RBC?
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
FajkaSt Prva lula
Broj postova : 31 Join date : 28.08.2022 Age : 44 Lokacija : Split
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.10.22 21:21
Hvala na savjetima. Vezano za probleme s gorenjem Rattray's Black Mallory samo da javim bili ste u pravu ima bit da je duhan bio vlazan, malo sam ga prosusio i sad je ok, nadam se da je to problem i sa McBaren Black Ambrosia. Mene uvjek srtah da se ne osuse previse.
FajkaSt Prva lula
Broj postova : 31 Join date : 28.08.2022 Age : 44 Lokacija : Split
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.10.22 21:31
bayro je napisao/la:
FajkaSt je napisao/la:
bayro je napisao/la:
Ashton, "Artisan's Blend". Samo je 117 kuna, ali je odličan. Pogledaj kod Belog Odela, tamo je bitno jeftiniji - 9,40 eura, a možeš sačekati par dana dok ti ne stigne. Ili dogovori s nekim zajedničku nabavu da dijelite poštarinu.
Predpostavljam da ovo namjenjeno meni 😁. Da budem iskren pojma nemam gdje kupiti duhan preko interneta a da bude povoljniji. Pojma nemam za "Belog Odela" Zapamtit cu ovo Artisan's Blend, pa ako naletim cu uzest.
Hvala G.Bayro. Sad sam tek skuzio za ,"Belo odelo" 😂😂😂😂😂. Palim ko diesel na -20 😂😂
bayro likes this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.10.22 10:03
Slajs je napisao/la:
Svaki put kad sam pušio RBC (sori Ilija), okolina je hvalila miris! Meni ipak nije bio dovoljno konzistentan kroz tih 100 grama što sam potrošio. No, prilično je dobar uz kavu, premda je meni redovito izostajalo potpunije iskustvo, zbog toga što mi je uz nekonzistenciju, imao previše grubih rubova.
Evo baš ga upravo dimim kao prvoga danas da bi bolje osjetio, doduše opet uz crnu kavu, moj komentar na njega je kao i jučer, ne osjetim nikakve grube rubove, možda subjektivno, vjerojatno nisam mjerilo za to, kao i za masu drugih stvari. Složio bih se za izostanak potpunijeg iskustva, to sam pripisao tome da je lak za dimiti. Osim što je jednostavan toliko je lagan nikotinski da bi ga preporučio i nepušaču kao desert. 😄 Ovo je samo kako ga ja doživljavam.
bayro, Polerouter and v.milan like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.10.22 12:30
Naravno [You must be registered and logged in to see this link.] ! Sve je to vrlo subjektivna stvar i stvar trenutka!
Ja sam na TAK-u "Latakia Revival" iz "Molina" raw billardice koja je već potpuno potamnila i Earl Greyu.
Može se.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Sokreos and Polerouter like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 13.10.22 12:18
Zadnja lula Dark Oriona i Earl Grey.
bayro, Polerouter, v.milan and PerB like this post
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 13.10.22 21:28
Pirate Kake i crni čaj
bayro and v.milan like this post
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.10.22 9:00
Old dark fired i kava
Sokreos and PerB like this post
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.10.22 9:01
SG brown flake, kafa
bayro, Pantarei, Sokreos and PerB like this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.10.22 9:17
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.10.22 13:52
bayro, Branislav, Sokreos, Slajs, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.10.22 20:00
Oooo, da! Prekrasan tanzanijski meer - još army mounted i klasični Mac Baren! Tako se već može!
Polerouter likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.10.22 21:31
MB mixture Scottish blend, tonik.. Lagano upušavanje crne dame. 😎 [You must be registered and logged in to see this link.]
Branislav, Polerouter, v.milan and Nikša like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.10.22 23:20
A, stigla crna dama! Koliko carine si platio?
PurgerVž likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.10.22 23:24
bayro je napisao/la:
A, stigla crna dama! Koliko carine si platio?
Nije strašno.. 118kn 🤭🤭🤭🤭
bayro likes this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.10.22 13:44
Slika kaže sve...i tonik..😎[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša and PerB like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.10.22 15:27
Motzek Amorelli - stiglo mi 10 grama (Tom ne štedi!) kao tester i odličan je! Uz Schweppes Bitter Lemon.
Toliko je dobar duhan da se sutra moram prisiliti napisati recenziju, nakon što i treću lulu izdimim!
Branislav, Polerouter, v.milan, Nikša and Vortimejovrh like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.10.22 15:37
PurgerVž je napisao/la:
Nije strašno, stvarno.
A Oriental čuvam za neku buduću vrlo specijalnu prigodu, star je preko dvanaest godina, nema po sebi nikakve osmrtnice, cijena u "Camelotu" je bila 94 (ili 84 ? ) kune za 100 grama, to je stvarno davno bilo!
Nikša and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.10.22 15:54
bayro je napisao/la:
PurgerVž je napisao/la:
Nije strašno, stvarno.
A Oriental čuvam za neku buduću vrlo specijalnu prigodu, star je preko dvanaest godina, nema po sebi nikakve osmrtnice, cijena u "Camelotu" je bila 94 (ili 84 ? ) kune za 100 grama, to je stvarno davno bilo!
Uff taj će biti za lulu polizat! Meni je tonik nekako najbolji uz većinu duhana ali isključivo od Inke, onaj obični..
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.10.22 18:20
C&D Five O'Clock Shadow + tonic
Branislav, Polerouter and v.milan like this post
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.10.22 21:12
Balakn Sobranie
bayro, Branislav, babaq, v.milan and Vortimejovrh like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.10.22 21:39
imnik je napisao/la:
Balakn Sobranie
Znam! Iz Goranove XXL konzerve!
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.10.22 22:59
imnik je napisao/la:
Balakn Sobranie
I?
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.10.22 15:33