Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.09.23 13:29
bayro je napisao/la:
Sokreos je napisao/la:
Odlični RM Regent Street i kava
Taj klon Elisabethan Mixture mi je odličan! McConnell nije baš uspio u svakom svom "kloniranju", ali ovaj im je odlično uspio! Jedan od rijetkih vapera koje mogu s guštom pušiti. Nije tako jak kao stari Dunhillov original od kojeg su uši otpadale, ali je jako fin! Gdje si ga se dokopao Krešo?
Bayro kod Toma sam ga još prošle jeseni naručio uz još nekoliko tih "Heritage" , Paddington i Highgate. Pošto nisam probao originale ovi su mi baš dobro sjeli
bayro, Branislav, Vortimejovrh and Saymoran like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.09.23 13:33
Je, je. odlični su! I Padington i Highgate, a ni Nothing Hill (koji je kopija, odnosno klon legendarnog "Standard Mixture") im je sjajno ispao!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos, Nikša, Vortimejovrh and Saymoran like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.09.23 16:04
bayro je napisao/la:
Je, je. odlični su! I Padington i Highgate, a ni Nothing Hill (koji je kopija, odnosno klon legendarnog "Standard Mixture") im je sjajno ispao!
Ja sam baš pri kraju prve limenke Highgatea, ostalo mi još 5 ili 6 "kovanica"..duhan sasvim dobar iako sam očekivao više slatkoće u njemu zbog srži black cavendisha. No, čim me nije izuo iz cipiki idem dalje.. 😁
Sokreos, Nikša, GrⒶna and Saymoran like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.09.23 18:33
I dalje isti duhan samo pivo umjesto kafice! Najjeftinija piva sa ne tako jeftinim duhanom
bayro, Branislav, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž and like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.09.23 10:15
bayro, Branislav, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž and like this post
SanjinRI Gasi mi se lula
Broj postova : 166 Join date : 20.07.2019 Age : 44 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : G.L.Pease-Maltese Falcon
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.09.23 12:37
[You must be registered and logged in to see this link.] Peter Heinrich's golden sliced uz pivo poslje T-bone steaka👌🏻
Branislav, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.09.23 13:07
Otkud vam samo sve te divne medicine…
Javko neki debil ne pusim ovo sto sam donio iz Graza, nego se zelim prvo rijesiti ovog nakota iz davnina, najvise se patim sa Savinellijevim Black Cavendishem, sladak je ali i gorak kao izmucena dusa, ne valja nista, ovo su u čibuke stavljali indijanci za gorke lule mira s bledolikim lopovima koji su im zemlju krali
bayro, Sokreos, SanjinRI and Vortimejovrh like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.09.23 14:30
Saymoran je napisao/la:
Otkud vam samo sve te divne medicine…
Javko neki debil ne pusim ovo sto sam donio iz Graza, nego se zelim prvo rijesiti ovog nakota iz davnina, najvise se patim sa Savinellijevim Black Cavendishem, sladak je ali i gorak kao izmucena dusa, ne valja nista, ovo su u čibuke stavljali indijanci za gorke lule mira s bledolikim lopovima koji su im zemlju krali
ako volis okus cigare, stavi vrh neke jeftine u to pa ce ti preuzet dosta okusa
Sokreos, SanjinRI, Vortimejovrh and Saymoran like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.09.23 19:12
Večernji flake od Erika Stokkebyea i voda.
bayro, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh and Saymoran like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.09.23 20:39
bayro, Branislav, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.09.23 10:08
English breakfast i espresso Gawithu bi koristilo pola sata sušenja prije ali tko bi cekao. Jako dobra virdžinija, nadao sam se usporediti je s Old Gowryjem ali nije išlo Amphora je nešto grublje rezana, meni nešto manje punija od golden glowa. golden glow je pun, nježan, no koristit ce mu nek jos malo odstoji da se sve prozme i malo susenja prije sljedece lule. Zadovoljan sam baš. [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh and GrⒶna like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.09.23 15:03
Piratska torta i piva! [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž and Saymoran like this post
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.09.23 19:59
GrⒶna je napisao/la:
Piratska torta i piva! [You must be registered and logged in to see this link.]
Ooooo, da! Tako se već može!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Sokreos, GrⒶna and Saymoran like this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.09.23 8:47
bayro, Branislav, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž and Saymoran like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.09.23 9:28
BBBB, s njim ne možeš pogriješiti! Odličan! Nego lula je zanimljiva, tvoj umjetnički rad?
Sokreos likes this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.09.23 9:34
sličnu sam napravio, samo još veću, onu što sam ti pokazao u Senju
bayro, v.milan and Saymoran like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.09.23 10:50
Dobrano odstajali malteški sokol od Peasa i Earl Grey. Hvala puno Hrvoju na ovom fantastičnom duhanu! (Ne brinite, sačuvat ću za, nadam se skoro, druženje.)
bayro, Sokreos, SanjinRI, Slajs, Polerouter, Vortimejovrh, PurgerVž and Saymoran like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.09.23 12:46
Asfaltni Monument Man nikada nije škrtario! Nadam se da mi još čuva par grama Seattle Plum Puddinga!
Inače, došao mi komšija Ajgor iz Mikena, pa sam si priuštio veliku porciju HU Tuarekha iz jedne DMP pogoleme billardice i Schweppes sa hrpom leda, uz prepametne razgovore i pogledom na Kvarner.
Budući da fotki duhana i limenčica imate dovoljno, evo vam jedna jutrošnja s moje terase!
Branislav, Pantarei, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh and like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.09.23 13:08
Lijepo, lijepo….
bayro likes this post
SanjinRI Gasi mi se lula
Broj postova : 166 Join date : 20.07.2019 Age : 44 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : G.L.Pease-Maltese Falcon
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.09.23 14:11
[You must be registered and logged in to see this link.] GH Kendal flake i pivo.
bayro, Branislav, Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.09.23 14:38
bayro, Branislav, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh and like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.09.23 10:16
[You must be registered and logged in to see this link.] jako stari Cabbie's i espresso
bayro, Branislav, Sokreos, SanjinRI, Slajs, Polerouter, v.milan and like this post
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.09.23 10:29
C&D Opening Night, americano (Etiopija) za pocetak radne nedelje
bayro, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.09.23 16:17
Dan započet sa Pirate Kakeom a dalje nastavak uz Virginia Jazz i horror punk metal dobrih starih Misfitsa!!