Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.09.23 10:02
bayro, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž and Saymoran like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.09.23 11:03
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Branislav, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž and like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.09.23 12:53
Swiss-syrian show continues! I dalje u pratnji susjeda iz Turske zalivenih zobenim mlijekom! :')
bayro, Branislav, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša and like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.09.23 19:53
Branislav, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and Saymoran like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 13.09.23 8:39
bayro, Branislav, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh and like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 13.09.23 18:50
Ufff, nemam što dodati.. uz tonik naravno. 🤗🤗🤗🤗🤗[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Branislav, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh and like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 13.09.23 21:43
Branislav, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša, GrⒶna and Saymoran like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.09.23 7:22
bayro, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.09.23 10:15
bayro, Sokreos, SanjinRI, v.milan, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.09.23 11:54
Sve piše. Dimim iz "Jirse" firme koju smo nedavno spominjali, kupljena u kasnu jesen 2011. u Vodičkovoj 28 u Pragu! Budući je vani neki ljetni pljusak, povukao sam se na rezervne položaje.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Branislav, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.09.23 10:09
bayro, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša and PurgerVž like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.09.23 11:09
....još jedan krležijanac.
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.09.23 11:14
bayro je napisao/la:
....još jedan krležijanac.
Dok ne zavrsim Zastave, nista od te časne titule 😂😂😂
bayro likes this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.09.23 14:52
Čije izdanje? Zorino iz 1967. koje me prati na svim mojim putešestvijima i selidbama ili Oslobođenja iz 1979.? Naime novom izdanju je dodana peta knjiga (kronološki treća). Inače, ako ih ne pročitam najmanje jednom u tri godine, bolestan sam! Najbolje što je Krleža ikad napisao, uz naravno "Mr. Wu San Pei se zanima za srpsko-hrvatsko pitanje" kojeg ima u nekim izdanjima "Izleta u Rusiju" no u većini ga nema. Pregenijalno izrugivanje našim "nacionalnim veličinama" i mitovima. No, odosmo
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.09.23 15:17
Naklada Ljevak 2000 god… ali pdf. Nazalost nemam print zato toliko i traje a prokletstvo je gore sto mi je stalno u dzepu. Prvu i drugu sam procitao u bolnici prosle godine (ozujak/travanj 2022) i otad kao slijepac. Draganov Despotov intervju me posramio i zarekao sam se da cu ih procitati ali jebiga…. Nema opravdanja
bayro likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.09.23 15:40
Pogled u indijansko ljeto kroz prozor. Break in moje prve mastro de paja i espresso
bayro, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.09.23 19:51
Nakon 2 godine odležavanja[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Branislav, wranjo123, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan and like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.09.23 19:52
A pijem nespresso
bayro likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.09.23 20:02
Prije nego sam i probao ovu čistu virdžiniju naručio sam dvije limenke jer mi je ono nešto (ne znam zašto) govorilo da bi mogla biti dobra..i definitivno nisam fulao. Na pola prve limenke mogu reći da mi ovaj duhan obavezno mora biti na lageru. Baš mi je baš...relativno slatko uz gorkasti tonik mi je odlična kombinacija. 💞[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Branislav, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh and Saymoran like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.09.23 20:06
Jel uvučeš tu i tamo?
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.09.23 20:14
Vortimejovrh je napisao/la:
Jel uvučeš tu i tamo?
Eventualno slučajno i ne paše mi nikako. U prvoj trećini je malo dosadnjikava ali onda počinje ples...opet ništa prekompleksno ali dovoljno slatko da me baci u lagani trans. Pušim ju najčešće metodom disanja i "masiranjem" dima samo ne mogu predugo jer počnem slinit ko ljama, onako dvije tri minute lagano, a o fantastičnom mirisu iz lule da i ne pričam..Mljac.. 😉
Vortimejovrh, GrⒶna and Saymoran like this post
Polerouter Peče me jezik
Broj postova : 466 Join date : 24.11.2020 Age : 50 Lokacija : Vrbovec
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.09.23 9:51