Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.09.23 10:23
Vani je 26 C, sunčano, puše neki lagani povjetarac, ma milina. Što pušim, vidi se, a dimim staru golden DMP, jednu kao stvorenu za maratonsko pušenje. Da je bolje - ne bi valjalo!
Može se.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Branislav, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, GrⒶna and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.09.23 10:57
Prvih 40 minuta i oko pola lule s TAK Old man’s pipe story uz kavu i sok
Kaze da je ovo Burley, Oriental i Perique, mozda ima malo virginije za temelj a mozda i ne
Zanimljiv duhan, susio sam ga sigurno sat i pol, gustam… umjeren nikotinski hit, kremast je, lijepo gori, vlazi zanemarivo
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.09.23 11:13
Taj je netko od naših naručio i donio na druženje, dopao mi se..Ili Hrvoje ili pokojni Ivek, znam da je baš bio fin !
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Polerouter and Saymoran like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.09.23 14:41
Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and Saymoran like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.09.23 14:53
Malo sam ti fotku ispravio, da ih ne kačiš stalno ukrivo!
v.milan and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.09.23 15:29
bayro je napisao/la:
Malo sam ti fotku ispravio, da ih ne kačiš stalno ukrivo!
Pa pojma nemam kde je problem, mora da sa telefonom naopako to radim. Hvala ti što si je malo obrnuo [You must be registered and logged in to see this image.]
bayro likes this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.09.23 16:53
Zato služe moderatori. Da ispravljaju slike, usmjeruju raspravu kada ponekad ode off topic i dati nogom u guzicu nekom tko je bezobrazan, prostači i vrijeđa ad hominem. Ali toga je u zadnje četiri godine bilo u dva navrata.
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.09.23 19:39
Branislav, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.09.23 20:28
PurgerVž je napisao/la:
...uz šipkov čaj. 🤗
Opa, šibice ... jer su ti bile dvije dovoljno?
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.09.23 20:47
Borut je napisao/la:
PurgerVž je napisao/la:
...uz šipkov čaj. 🤗
Opa, šibice ... jer su ti bile dvije dovoljno?
Za lažno i za prvo paljenje najčešće jesu..ako treba uzmem i treću i četvrtu ovisno o rezu duhana itd.. 😉
Borut likes this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 30.09.23 10:56
bayro, Branislav, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 01.10.23 18:03
..uz tonik i tekmu Hajduk-Dinamo na radiju. 🤞[You must be registered and logged in to see this link.]
Branislav, Sokreos, SanjinRI, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 02.10.23 12:17
Branislav, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 02.10.23 15:25
bayro, Branislav, Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž and like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 03.10.23 9:14
jel to ashtonica?
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 03.10.23 9:53
wranjo123 je napisao/la:
jel to ashtonica?
Ne, ona Talamona, revolution buffalo, što sam nedavno kupio u Italiji.
Vortimejovrh and GrⒶna like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 03.10.23 10:15
Branislav, v.milan, Nikša, PerB, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 03.10.23 11:40
GrⒶna je napisao/la:
Isplatilo im se 10 godina sazrijevanja...
Recimi, molim te, koja ti je to lula?
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 03.10.23 12:42
Butz Choquin, stara francuska firma, jedna od najstarijih i najcjenjenijih. Još panelka, mogla bi biti "Carat" serija.
Nikša and GrⒶna like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 03.10.23 12:43
Buzt Choquin Supermate Major 1597
Od brendiranih imam samo tu i jednu Rosi, a na kraju mi se neke Real Bruyer i Bruyer Garantie a.k.a. NoName puše bolje od ovih brendiranih... *ebeš marketing, mačku o rep...
bayro, Nikša and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 03.10.23 12:49
GrⒶna je napisao/la:
Buzt Choquin Supermate Major 1597
Od brendiranih imam samo tu i jednu Rosi, a na kraju mi se neke Real Bruyer i Bruyer Garantie a.k.a. NoName puše bolje od ovih brendiranih... *ebeš marketing, mačku o rep...
Puno hvala .... zaista mi je pala u oko. I kako gledam po internetu nema je više nikdje u shopovima. Ni ebay. Ali dobro .. šta čemo. Čuvaj si je, lepa lepa lepa lula.
GrⒶna likes this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 03.10.23 16:30
Branislav, Polerouter, v.milan, Nikša and Borut like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 03.10.23 17:41
Borut je napisao/la:
Puno hvala .... zaista mi je pala u oko. I kako gledam po internetu nema je više nikdje u shopovima. Ni ebay. Ali dobro .. šta čemo. Čuvaj si je, lepa lepa lepa lula.