Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.11.23 8:35
@Nikša je*eš duhan, kakva je to ljepota na kaucu iza!?
bayro, Nikša, Vortimejovrh and Saymoran like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.11.23 8:44
Je, jučer sam ga snimio kako se baškari na krevetu, krasan je Hektor!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša, Vortimejovrh and GrⒶna like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.11.23 9:19
Nikša je napisao/la:
bayro je napisao/la:
Ne piješ Römerquelle? Just asking....
for a friend?
Inače da, ovaj put ne 🤣🤣🤣 Čekam da je netko drugi prvo proba 😘
ulij malo u one aromatike da ih smeksa romerquelle
v.milan and Nikša like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1393 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.11.23 10:38
wranjo123 je napisao/la:
Nikša je napisao/la:
bayro je napisao/la:
Ne piješ Römerquelle? Just asking....
for a friend?
Inače da, ovaj put ne 🤣🤣🤣 Čekam da je netko drugi prvo proba 😘
ulij malo u one aromatike da ih smeksa romerquelle
Aloooo pa da mi sve eksplodira? 💣
GrⒶna likes this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1393 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.11.23 10:41
GrⒶna je napisao/la:
@Nikša je*eš duhan, kakva je to ljepota na kaucu iza!?
Irski Setter koji se zove Bob Marley (iz rodovnika). Kao vrsta su za preporučiti. Treba se paziti oko imena, ovaj je lud ko i originalni nositelj imena 😁
v.milan, Vortimejovrh and GrⒶna like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.11.23 10:46
Haha ludi Bobe! Pozdrav i tebi njemu, a i ostalim četveronošcima, ako sam dobro zapamtio ima ih par!?
Pozdrav uz Virginiu Jazz iz Zajca plemenitog! [You must be registered and logged in to see this link.]
Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.11.23 10:47
Inače imam 4 psa pa se s vremena na vrijeme namjeste tako u kadar da ne mogu odoljeti da ih ne uključim.
Isprika svim ljubiteljima mačaka 😹
Vortimejovrh, GrⒶna and Saymoran like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.11.23 10:48
GrⒶna je napisao/la:
Haha ludi Bobe! Pozdrav i tebi njemu, a i ostalim četveronošcima, ako sam dobro zapamtio ima ih par!?
Pozdrav uz Virginiu Jazz iz Zajca plemenitog! [You must be registered and logged in to see this link.]
Hvala hvala hvala u moje ime i ime svih mojih 4nožaca Uživaj
GrⒶna and Saymoran like this post
Branedelux Prva lula
Broj postova : 28 Join date : 11.11.2015 Age : 31 Lokacija : Hrvatska
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 17.11.23 19:40
v.milan je napisao/la:
Branedelux je napisao/la:
U Osijeku u 'Tobacco shop Bazinga 2'
Šta još imaju od duhana za lulu?
Peterson Early morning pipe, Borkum riff original i cherry, Golden blend's no2, i par Mac Barena...ugl par puta sam bio i uvijek neki novi bude, tj zarotitaju kolekciju
bayro, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and Saymoran like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 18.11.23 9:16
Polerouter, v.milan, Nikša and PurgerVž like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 18.11.23 10:18
Budući je vani prekrasan dan, 16 C (a na suncu i više!) preselio sam se na glavne pozicije, sa pogledom na more, Klimno, Šilo i Vrbnik. A što se puši - sve piše. Da je bolje, ne bi valjalo!
Može se.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
v.milan, Nikša, PurgerVž, GrⒶna and Borut like this post
Polerouter Peče me jezik
Broj postova : 466 Join date : 24.11.2020 Age : 50 Lokacija : Vrbovec
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 18.11.23 14:25
bayro, Slajs, v.milan, Nikša, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 18.11.23 14:36
bayro, v.milan, Nikša, PurgerVž and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 18.11.23 14:41
Saymoran je napisao/la:
I sok od kruške
Opa ... to je ona velika lula.
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 18.11.23 14:44
Je 🏭 Dva sata i četvrt bez pripaljivanja s Moro cakeom prosli tjedan, zanima me koliko ce trajati s ovim kolačem
bayro and Nikša like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 18.11.23 15:13
Polerouter, v.milan, Nikša, Saymoran and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 18.11.23 16:57
Saymoran je napisao/la:
Je 🏭 Dva sata i četvrt bez pripaljivanja s Moro cakeom prosli tjedan, zanima me koliko ce trajati s ovim kolačem
Pa to češ još u krevet sa njom Jer če trajat i trajat pogotovo ali si je do vrha napunilo.
Nikša likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 18.11.23 19:24
Nije, ovo nije cake, trajao je sat i pol:)
Zato sada klapa 2. za SG 1792 flake. Lijepo se sušio par sati, pa sam ga natrljao i razdrljio, lijepo večerao kao da idem u šumu - i ide sad već puno lakše u Talamoni uz sok od kruške, crni vrag je poprilično ukusan
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž and Borut like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 18.11.23 19:55
C&D Super Balkan u Slajsovoj meerici i kuhano vino.
bayro, Sokreos, Polerouter, Nikša, PerB, Saymoran and Borut like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 19.11.23 9:18
Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 19.11.23 9:24
Oooooooo evo ova lula je Savinelijeva Bing's favorite. Nemam je još. I baš ova, baš baš ova. Čekam je, u Savineli on line trgovini sada nema zalihe več dva mjeseca. I baš želim, da je tamo kupim.
Ova lula je poezija od dizajna, pjesma svih pjesma, ova lula je lula koju bi poneo na samotni otok sa 965 duhanom.
bayro, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 19.11.23 11:13