Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.01.24 8:41
Vortimejovrh je napisao/la:
Stvarno je to neobično sa duhanima...emp mi je prvo bio odličan, pa totalno bezveze, pa mi je sada opet odličan.
EMP je klasika, to bi morao svak da ima u arsenalu.
To ti je isto kao kot žena ... jedna ima velike sise, druga veliku guzicu, treča male sise ali je slatka, četvrta opet nešto drugo .. ali na kraju uvijek se vračaš na klasiku.
i kad isprobavaš i pušiš ovakve i onakve duhane, EMP ti je kao domača luka, kdje dobro znaš kdje i kako vezat svoju barku.
Saymoran likes this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.01.24 8:45
Vortimejovrh je napisao/la:
Stvarno je to neobično sa duhanima...emp mi je prvo bio odličan, pa totalno bezveze, pa mi je sada opet odličan.
ima sigurno veze jel bio tudji ili si ga sam kupio
Sokreos, v.milan, Vortimejovrh, GrⒶna and Saymoran like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.01.24 9:20
Nikša je napisao/la:
Po meni zavisi nekad i od drugih faktora. Hrana, piće, vrijeme kad pušiš, tako to.
...a ponekad su u pitanju čisto metafizički faktori. Osobno iskustvo. Jedan dan odličan, drugi dan bih ga bacio u šekret.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna and Saymoran like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.01.24 9:35
Mislim da je do metafizike.
bayro, Nikša, GrⒶna, Saymoran and Gredičar like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.01.24 17:37
Krstitke, uz Fruit Infusion.. 🥸[You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1393 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.01.24 20:56
v.milan, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.01.24 8:24
G.L.Pease Meridian i kava sa rižinim... Zahvale Milanu! :')
Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1393 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.01.24 21:56
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.01.24 2:36
Doooooobra fora 👍👍👍👍
Saymoran likes this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.01.24 9:57
Dobra!
Saymoran likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.01.24 17:32
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.01.24 19:15
Otvorih konačno MB Navy Flake iz Graza uz Teran iz Istre.
Sokreos, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.01.24 19:23
Orthodox Mixture iz DMP Milice i Schweppes Bitter Lemon.
Može se.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.01.24 20:29
Peterson 3 Year's cask aged Virginia mixture i Cola i Vaterpolo na Tv
bayro, Sokreos, v.milan, Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.01.24 20:38
Nikša je napisao/la:
Neznam zašto ali teran mi nikad nije išao uz duhane za lulu, ne aromatičari ne latakije.
Saymoran likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.01.24 20:45
Borut je napisao/la:
Nikša je napisao/la:
Neznam zašto ali teran mi nikad nije išao uz duhane za lulu, ne aromatičari ne latakije.
Ne znam, evo ovo sam prvi put išao s tom kombinacijom. Inače uopće ni ne pijem, ali sad se poklopilo par sitnica i eto da ne propadne boca vina . Bilo mi je ok. Ali možda glupo, najdraže mi je dimiti s vodom, zato jer ne miksa mi okuse.
bayro, Sokreos, Vortimejovrh, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.01.24 22:24
Nikša je napisao/la:
Ali možda glupo, najdraže mi je dimiti s vodom, zato jer ne miksa mi okuse.
Apsolutno se slažem! Ja pijem svoj Schweppes Bitter Lemon, ali to je gemišt sa 1/2 mineralne vode, golemom kockom home made leda i gore malo Bitter Lemona tek da da oboji tekućinu.
Za Earl Grey ne kažem; no pijem ga no milk, no sugar. Moram nečim rastjerati duhove ujutro.
Inače, dimim Odysey iz stare Petersonke kupljene u Pragu 2007. i već navedeni "gemišt".
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.01.24 23:22
EMP i voda
bayro, Sokreos, v.milan, Nikša, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 13.01.24 21:41
Keller Tabak English hausmischung koji mi je poslao velikodušni Mario, i čaj od mente. Puno hvala! Vrlo zanimljiva i dobra mješavina. Sladak, začinjast, vrlo zanimljiv duhan. Puno bolji od mnogih poznatih engleza.
bayro, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 13.01.24 23:56
Ashtonov Artisan's Blend i Jackie cola.. Ne znam kako Vi ali ja sam u raju.. 🥸[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.01.24 0:17
PurgerVž je napisao/la:
Ashtonov Artisan's Blend i Jackie cola.. Ne znam kako Vi ali ja sam u raju..
Pa nema problema. Samo se vrati sutra na Zemlju sa lulom punom Clan duhana
Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and Saymoran like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.01.24 7:20
bayro, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.01.24 9:13
bayro je napisao/la:
Da Vinci i kafa
Moraš biti precizan [You must be registered and logged in to see this link.] . C&D ili Dan Tobacco (Nummer 2) Da Vinci? Ne možeš nas držati u mraku!
Saymoran likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.01.24 9:20
bayro je napisao/la:
bayro je napisao/la:
Da Vinci i kafa
Moraš biti precizan [You must be registered and logged in to see this link.] . C&D ili Dan Tobacco (Nummer 2) Da Vinci? Ne možeš nas držati u mraku!
Ajme U moji obranu, kava je jos bila u šalici, a ne u meni (pleas see previous post photo) pa nisam bio precizan i operativan.
Dan Tabacco. Dobio od prijatelja. Mein Tabak No.2 sam mislim sav popušio, moram istražiti. Zaboravio uzeti zadnji put u Grazu. C&D je van mog dohvata za sada.