Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 04.01.24 15:42
Eli bi se uvrijedio da zna čitati. promijenio si mu spol, a on je na to jaaako osjetljiv, Romeo jedan. Dobio sam ga pod račun, kada sam Šimu (njegovog brata blizanca) kupovao. Naime, njegova gazdarica je nedugo nakon toga nažalost preminula, njen muž nije znao što bi s njim jer je bježao i preskakivao ograde, pa smo ga mi usvojili. Inače ima pedigre od stoljeća sedmog, ali je običan džuikac kojemu je neka strvina ili govno na cesti finija poslastica od njegove klope. Inače je jako umiljat, uostalom kao i svi zlatni retriveri. Tu je ljubimac cijelog susjedstva. No, daleko sam
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna and Saymoran like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1393 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 04.01.24 16:52
bayro je napisao/la:
Eli bi se uvrijedio da zna čitati. promijenio si mu spol, a on je na to jaaako osjetljiv, Romeo jedan. Dobio sam ga pod račun, kada sam Šimu (njegovog brata blizanca) kupovao. Naime, njegova gazdarica je nedugo nakon toga nažalost preminula, njen muž nije znao što bi s njim jer je bježao i preskakivao ograde, pa smo ga mi usvojili. Inače ima pedigre od stoljeća sedmog, ali je običan džuikac kojemu je neka strvina ili govno na cesti finija poslastica od njegove klope. Inače je jako umiljat, uostalom kao i svi zlatni retriveri. Tu je ljubimac cijelog susjedstva. No, daleko sam
Pardon za primjenu spola, nisam bio nego na drugoj kafi, još mi se procesor zagrijavao, stari model i tako to, treba mu vremena. Priča je iako malo tuzna, baš dobra, ima duha. Ne smijem ni komentirati poslije mog zadnjeg izleta u tom smjeru. Ali kao psetoljubac moram reći da kućni ljubimci nikad nisu off topic. Nema šanse.
bayro, Polerouter, Vortimejovrh, GrⒶna and Saymoran like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 05.01.24 9:39
Amphorica, uz voćni čaj.. [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1393 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 05.01.24 10:32
Irish Spring Flake, Irish Setter i Hrvatska Cedevita 😋
bayro, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 05.01.24 16:53
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 05.01.24 22:05
v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.01.24 16:01
v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.01.24 16:09
Mac Barenov Navy flake i darjeeling.
Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.01.24 17:30
Kava sa zobenim i izvrsni kućni Eng. mišung iz Biel-a! Sa 3D printanim usnikom u luli dobivenoj od Hrvoja Milane ipak, za sada, funkcionira i od PLA...nikakvi znakovi topljenja se još nisu pokazali... P.S. vidim voliš imati zalihe N.F.-a :'D
bayro, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.01.24 17:45
Od kada mi je donio Nikša iz Graza ne prođe tjedan da ga ne zapalim. A i wife friendly je. Brzo se to spali.
bayro, Nikša, Vortimejovrh and GrⒶna like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.01.24 18:34
Dark twist and English breakfast in 6:30 PM because I am agent of chaos
bayro, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.01.24 12:09
bayro, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.01.24 12:41
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.01.24 15:32
Dark twist roll cake u jednoj od Brebbia lula i Chivas regal bez leda nakon dobrog rucka
v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.01.24 17:18
Nightcap i kava... Oduševljen MM cobicom...pušim ju više nego što bi trebao!
bayro, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.01.24 18:49
Standardna terapija..💞[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.01.24 20:12
[You must be registered and logged in to see this link.] Erik Stokkebye Twilight od @v.milan i kafa...
v.milan, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
v.milan Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.01.24 20:13
Dosta ti dugo traje.
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.01.24 20:19
Bio sam štedljiv 😎 A i imam dosta duhana za rotaciju.
v.milan likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.01.24 11:25
v.milan, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.01.24 11:58
Šalu na stranu, its time to smoke! Pudding i kava... Merhaba!!
bayro, v.milan, Nikša, PurgerVž, Saymoran, Gredičar and Borut like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.01.24 13:28
EMP i kava
v.milan, Nikša, PurgerVž, GrⒶna and Borut like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.01.24 22:17
Stvarno je to neobično sa duhanima...emp mi je prvo bio odličan, pa totalno bezveze, pa mi je sada opet odličan.
Nikša, GrⒶna, Gredičar and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.01.24 22:46
Vortimejovrh je napisao/la:
Stvarno je to neobično sa duhanima...emp mi je prvo bio odličan, pa totalno bezveze, pa mi je sada opet odličan.
Po meni zavisi nekad i od drugih faktora. Hrana, piće, vrijeme kad pušiš, tako to.
Vortimejovrh and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.01.24 23:36
Nikša je napisao/la:
Vortimejovrh je napisao/la:
Po meni zavisi nekad i od drugih faktora. Hrana, piće, vrijeme kad pušiš, tako to.
A tek kad se namjeriš na neki duhan, napuniš njime lulu i skužiš nakon par minuta da bi ipak nešto drugo? Užas..😁😁😁😁😁😁😁
v.milan, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna and Borut like this post