Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.02.24 22:23
PurgerVž je napisao/la:
Hu-hu 👀.. uz tonik..[You must be registered and logged in to see this link.]
Kakav je nisan nikad proba
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.02.24 22:33
PerB je napisao/la:
PurgerVž je napisao/la:
Hu-hu 👀.. uz tonik..[You must be registered and logged in to see this link.]
Kakav je nisan nikad proba
Odličan, imam ga još nešto malo od 5og mjeseca prošle godine ...meni osobno najbolji "pivski" duhan do sada ali ide mi dobro s bilo čime (kava, sok) Jedino ne znam zašto je svrstan pod ostale duhane, više mi je klasična Va/Bur mješavina sa malo periquea i kentuckyem kao začinima. Dosta je jak al ne pretjerano..Sve u svemu, njega ću opet uredno naručit. 😉
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1393 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.02.24 8:32
Zeleni čaj & McClelland Frog Morton's Cellar zahvaljujući velikodušnosti Vortimejovrha. Nisam nikad probao prije i moram se složiti s svima tu na Forumu kako je stvarno šteta što ih više nema u proizvodnji.
bayro, Majka, Sokreos, Polerouter, v.milan, PerB, PurgerVž and like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.02.24 13:00
Stari par koji je imao manufakturu Frog Mortona je otišao u mirovinu, nisu htjeli prodati nikom recept, ni Petersonu ni Smokingpipesu da ga ovi ne prostituiraju i po mišljenju, dobro su napravili.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Majka, Sokreos, Nikša, Vortimejovrh and GrⒶna like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1393 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.02.24 13:43
Prostitucija im je sigurno bila u budućnosti, samo mi je žao da nisu našli nekog načina da sami nastave, nekog van tih "velikih igrača".
Vortimejovrh likes this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.02.24 17:12
Old Dublin Wellauer. Dok komunisti kroz privatizaciju plivaju kao g*vna kroz kanalizaciju, ja kroz Wellauerove proizvode!
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 13.02.24 20:18
..uz bambus i Andromedu na HR2. 🤟[You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB, Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 13.02.24 21:01
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB, PurgerVž and like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.02.24 8:39
McClelland 2016 Holiday Spirit (hvala Vortimejovrh) i kava.
Sokreos, Polerouter, v.milan, PerB, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.02.24 17:28
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB, GrⒶna and Borut like this post
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.02.24 19:58
Dark orion, Darjeeling
bayro, wranjo123, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and like this post
Smokey Harp Prva lula
Broj postova : 13 Join date : 24.01.2024 Age : 44 Lokacija : Kustošija Omiljeni duhani : Kaj postoje i neomiljeni? Joj, da, fakat....
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.02.24 11:29
Upravo pušim virginia ruby uz kavu i čaj doma ali u luli koja je jučer došla.
No razlog mog tipkanja je više za temu tipa "KAJ MI JE RAZVESELILO DAN". Naime kako je trebalo obnoviti duhan, zaputil sam se u Frankopansku kad tamo....ona, jedna, jedina i neponovljiva GOGA. Znam da vi kaj tam kupujete to znate da ona tam dela, ali ja sam baš bio oduševljen, jer sam kod nje kupoval još dok je delala u Masarykovoj, pa sam se, pošto je nisam videl koju godinu, ljepo zbrbljal s njom, i tak mi je bilo drago da makar sam rekao da idem samo duhan kupiti (Original Choice dva paketa) ipak sam uzeo Xikarovu verziju Old Boya pa nek ide sve u vražju m. S obzirom da butige tj kafići otvaraju tek u 4 (pljačka li im materijalna) nisam ju počastil kaj mi je baš žal. Pa sam joj pustil, pa nek si cugne nekej u moje ime kad sjedne neka . Eto, zdimim si lule svaki dan i baš se veselim jer upravo dižem na 3 dnevno sad kad je došla. A koja je došla? Pa to bumo prvo u Aviatoru jednom (ne danas) napravili predpremijeru i onda ide na forum. A vi kako te 😂😂
Nikša, Saymoran and Borut like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.02.24 13:58
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB, PurgerVž and like this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.02.24 14:07
McBaren club blend i kava
Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.02.24 18:03
Carolina Rose i voda. Za smirenje poslije vaterpola. 😱
bayro, v.milan, Vortimejovrh, PerB, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.02.24 19:34
Nikša je napisao/la:
Carolina Rose i voda.Za smirenje poslije vaterpola. 😱
A što je bilo? Nisam školovala....
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
PurgerVž and Saymoran like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.02.24 19:42
bayro je napisao/la:
Nikša je napisao/la:
Carolina Rose i voda.Za smirenje poslije vaterpola. 😱
A što je bilo? Nisam školovala....
Usli u finale na peterce
bayro likes this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.02.24 19:44
Aha. Sad mi je jasnije.
Nikša likes this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.02.24 20:53
Amphora Virginia Blend uz colu, krstitke.. 😎[You must be registered and logged in to see this link.]
Polerouter, v.milan, Nikša, PerB, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.02.24 21:50
I kakve su bile krstitke?😁
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 15.02.24 22:09
Nikša je napisao/la:
I kakve su bile krstitke?😁
Točno u 21.00 sam zapalio duhan, a tek sam na pola lule sada u 21.50 🫠.. lijepo se ponaša, jedino što ne razvija onaj fini okus Amphorine Virginie koji inače izvlačim no treba je upušiti pa onda dati kompletan sud..i jos je omotana onim crnim govnom iznutra što mi užasno na živce ide. Kao priprema za stvaranje karbonskog sloja...To nek si mami doma nose. Po mome skromnom tri i pol godišnjem iskustvu mišljenja sam da stvarno moraš bit siledžija i manijak da progoriš novu lulu pa makar i kuruzu. To kažem jer sam ja i sam "malo temperamentniji" kao osoba pa je možda donekle i kontradiktorno pitanje da li je lula zapravo za mene, ali koliko me smiruje, općeg uvjerenja sam da ipak je..Na kraju krajeva, guštam u njima apsolutno! 😁
Zadnja promjena: PurgerVž; 16.02.24 18:33; ukupno mijenjano 1 put.
Nikša, Vortimejovrh, PerB, GrⒶna and Borut like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.02.24 11:08
Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB, PurgerVž, Saymoran and like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.02.24 17:03
Uz ardbeg 10 let Super mi pase u zadnje vrijema ova Crna fregata
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, PerB, PurgerVž and Borut like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.02.24 18:26
O, da. Kuma mi je prošle godine donijela osam unci Crne fregate iz Amerike, nije bogami dugo izdržala!
Saymoran likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 16.02.24 19:46