Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: HU tobacco otpisani duhani 13.01.24 21:26
[You must be registered and logged in to see this link.] Ne znam tko sve zna ali ovi su raus (za sad)
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 13.01.24 22:23
Saymoran je napisao/la:
Ne znam tko sve zna ali ovi su raus (za sad)
Puno sam študirao ove duhane, gledao revjuje na Youtubu i gledao ko sve hvali od HU i šta se ne hvali.
I svi su hvalili: DOCKWORKER, HAYMAKER, BAHIA O., MOROCCAN BAZAR, DARKWOOD SCENERY od ovih navedenih kojih neče više da bude.
Saymoran likes this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 13.01.24 22:31
Pa šta je sad i HU postao prodana duša? Šteta ...
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 13.01.24 23:24
Nisam ni probao ništa od njih, a već gase hrpu duhana? Stvarno.....😤🤬😡
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 14.01.24 8:28
Ma to smo pisali - spojio se sa Kohlhase & Kopp radi distribucije i naveli su da ce nesto gasiti, nazalost evo prve tranše. HU tobacco se dugo drzao ali ocito je procijenio da mora rasti, idu u USA s ovima i tako to. Pravi razlog gasenja ne znamo ali je steta. Ima dosta aromatika koji su bili fenomenalni ali ima i drugih hvaljenih mu mjesavina (Old Fredders je bio odlican Vaper a Dockworker klasa za sebe itd)
Tako je ocito moralo biti. Steta.
bayro, Nikša and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 14.01.24 19:36
Baš sam sad išao malo da vidim tamo na [You must be registered and logged in to see this link.]
Još če biti dvije tri tranše. Veliko je različitih duhana koji zaista imaju najverovatnije malo ljudi koji jih puše. Vrlo široko je postavljen spektar i kladim se, da če završit sa najviše 30 različitih duhana.
A Amerika ... pa imaju oni 10000000 svojih duhana ali izgleda da Amerika čeka baš HU. Takvih ala TAK i Gerd Jansens koji imaju svoje blendove u Ameriki ima jih na svakom drugom čošku ... ajde, ne baš na svakom drugom čošku ali ima toga zaista puno.
Nikša likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 14.01.24 20:29
Pa ima Amerika puno duhana ali ni Hans valjda ne radi samo za lijepe oči pa zeli dodatan profit
Cari kapitalizma:)
Nikša and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 14.01.24 23:20
Saymoran je napisao/la:
Pa ima Amerika puno duhana ali ni Hans valjda ne radi samo za lijepe oči pa zeli dodatan profit
Cari kapitalizma:)
Ej baš me zanima šta če da bude s HU sledečih godina tamo u Ameriki. Sigurno, kapitalizam je kapitalizam, drmat če lovu ali pitanje če bit šta če se još sve promjenit, da se američke guzice zadovolji. Ako je Hans spreman toliko blendova ugasit onda šta još je pripreman, da skine?
Jer kad ideš ovako u Ameriku i pitanje su blendovi, ideš u Ameriku samo s onima koji su najjači a ne da u isto vrijeme zaustaviš blendove koji su pefektni ali niso za Ameriku.
Ali da .. šta čemo da znamo mi jadniki na balkanu
Nikša and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 15.01.24 7:25
Nije vjerojatno _samo_ zbog Amerike, ovi imaju bolju distribuciju, kao veca firma, posvuda. Sigurno mu je zao jer je to sve njegov projekt i njegovih ruku djelo, ne mislim da sad bas baca pare u zrak smijuci se kao vrag dok gazi ostale limenke vojničkim čizmama.
Blendovi se gase, to nije nista novo, mozda su ga ovi natjerali jer imaju svojih aromatika ko blata koji nisu bas neka sreca, mozda je samo dok se ne rijese svojih zaliha, vise to nije vazno. Hans je ipak ok tip koji ako se ne varam radi sve ovo 10 godina, u najgore vrijeme za dim lule.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 15.01.24 8:54
Sve što ste napisali je točno, ali ste jednu bitnu činjenicu previdjeli, a to su želje pušača, odnosno tržišta.
Kao što smo mi ludi i volimo američke duhane i blendere (Gregory Pease, pa ekipa iz C&D primjerice), tako su Ameri ludi za Hansovim duhanima i općenito njemačkim medicinama i nisu im strane i nepoznate ni čarolije koje se rade u Kielu i Munchenu.
Nije to ništa novo; o tome glasovi s druge strane Atlantika dolaze već par godina. I dobro da je tako. Biti će i kod nas još više američkih duhana po načelu kapitalističkog reciprociteta, jer se već dugo vodi "neobjavljeni rat" oko tržišta između EU i USA i zato je nama do nedavno bio problem nabaviti američke mješavine Kako reče Saymoran - blendovi se gase i dolaze novi, nije to ništa novo, za prolivenim mlijekom odnosno Balkan Sobraniem ili Frog Mortonom se ne plače. - došli su novi odlični duhani.
Mene samo duša boli kad vidim predivne lule koje će otići preko bare i da će se u većini njih pušiti "Captain Black Blackberry" ili neka slična drugstore strahota.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 15.01.24 9:57
inace nisam fan virginija, ali sunset je jedna od boljih koje sam probao. a flanagan je jako unikatna mjesavina virginije, perika i orijentalaca u muskim omjerima. bas mi je zao da odlaze.
Polerouter, Nikša, Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 25.02.24 14:55
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 25.02.24 16:01
Jako lose, sve sta je valjalo otislo ca, bas divno
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 26.02.24 23:28
Dockworker i Sunset… dva strasna blenda… steta… iako u UK sam ih mogao samo sanjati i prije ovog.
Nikša, GrⒶna and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 03.03.24 21:47
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 04.03.24 9:22
Preživio bih i bez njih, ali OK. Bolje više nego manje.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša and Saymoran like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 04.03.24 11:48
mislim da jedino nisu sretni ljudi koji su nakupovali hrpu tih blendova jer su mislili da ih vise nece biti
v.milan, Nikša, Vortimejovrh and Saymoran like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 04.03.24 13:37
Kolko si kupio?
Slajs, v.milan, Nikša and Saymoran like this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 04.03.24 14:52
Super vjesti
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 04.03.24 15:10
wranjo123 je napisao/la:
mislim da jedino nisu sretni ljudi koji su nakupovali hrpu tih blendova jer su mislili da ih vise nece biti
Ako i jesu, platili su manje nego ce kostati za godinu, dvije 😁
Nikša, Vortimejovrh and PerB like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 04.03.24 21:28
Haymaker je top blend! Drago mi je da ga nismo izgubili, kao i za Dockworker.
Polerouter, Nikša and Saymoran like this post
wranjo123 Oblak dima
Naslov: Re: HU tobacco otpisani duhani 07.03.24 0:33
Vortimejovrh je napisao/la:
Kolko si kupio?
dovoljno jer jos imam hrpu od onog puta kad me esterval nasanjkao da vise nece slati
Polerouter, v.milan, Nikša and Vortimejovrh like this post