Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.04.24 8:44
John Aylesbury Carolina Rose & kava & voda & dosta hrkljuša za rano jutro.
Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PerB, PurgerVž, GrⒶna and like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.04.24 15:08
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PerB, GrⒶna, Saymoran and like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.04.24 15:07
Mac Baren Škot i crni čaj.[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, v.milan, PerB, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.04.24 17:27
Polerouter, v.milan, Nikša, PerB, Saymoran, Borut and RedFish like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.04.24 18:10
..uz Franckov čaj od trešnje. 🥸[You must be registered and logged in to see this link.]
v.milan, Nikša, PerB, Saymoran, Borut and FrancoRi like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.04.24 20:54
Prvo pusenje cobice ikad. U luli je OC. Svjetli hirter i novi upaljac
v.milan, Nikša, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and RedFish like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.04.24 21:02
Možda će ti biti čudnjikavo pušiti prvih par puta jer tek kad ti nagori (zacrni se) onaj dio na dnu žarnice okus duhana bi trebao biti bolji. Imam ih 4 komada i odlične su. Ali osjeti se promjena na bolje kad nagori taj dio. Veliki plus je kaj bu vrijesuše propisno odmarale dok pržiš kuruze.. 😉😁
Nikša and Saymoran like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.04.24 21:10
Možda će ti biti čudnjikavo pušiti prvih par puta jer tek kad ti nagori (zacrni se) onaj dio na dnu žarnice okus duhana bi trebao biti bolji. Imam ih 4 komada i odlične su. Ali osjeti se promjena na bolje kad nagori taj dio. Veliki plus je kaj bu vrijesuše propisno odmarale dok pržiš kuruze.. 😉😁
Nadao sam se da ce se javiti netko tko ima iskustva. Do sada iskljucivo vrijesuse s filterom. Nov sam u ovome. Cudan mi je usnik. I prvi put sam sada dozivio zaj tongue bite. Al mi je duhan ukusniji. Mozda da probam vrijes bez filtera? Za sada me odusevila. Je li istina da nju mozes vise puta dnevno?
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.04.24 21:25
Nadao sam se da ce se javiti netko tko ima iskustva. Do sada iskljucivo vrijesuse s filterom. Nov sam u ovome. Cudan mi je usnik. I prvi put sam sada dozivio zaj tongue bite. Al mi je duhan ukusniji. Mozda da probam vrijes bez filtera? Za sada me odusevila. Je li istina da nju mozes vise puta dnevno?
Ja sam ih u početku pušio barem dvaput na dan no ne trebaš pretjerivati, one će lakše progorjet zbog same poroznosti ako ih forsiraš. Iako, ako ih i skuriš nisu skupe pa nećeš puno žaliti..Ja nisam skurio ni jednu do sada i imam ih dugo već ali istina i ne pušim ih previše jer dvadesetak vrijesuša imam. Najčešće ih zarotiram kad na vrijesušama imam "malo jače" čišćenje s alkoholom. A što se filtera tiče to je stvar osobnih preferencija i ja ih ne koristim uopće.
FrancoRi Gasi mi se lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.04.24 21:32
Ja sam ih u početku pušio barem dvaput na dan no ne trebaš pretjerivati, one će lakše progorjet zbog same poroznosti ako ih forsiraš. Iako, ako ih i skuriš nisu skupe pa nećeš puno žaliti..Ja nisam skurio ni jednu do sada i imam ih dugo već ali istina i ne pušim ih previše jer dvadesetak vrijesuša imam. Najčešće ih zarotiram kad na vrijesušama imam "malo jače" čišćenje s alkoholom. A što se filtera tiče to je stvar osobnih preferencija i ja ih ne koristim uopće.
Ja imam tri vrijesuse i sada ovu. Ne stignem skurit 4 lule dnevno, al eto pitam jer ide ljeto. Pa pol dana plaze, da ponesem samo nju. Al vec mi se cini da cu narucit jos koju
PurgerVž likes this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.04.24 21:35
Već smo debelo u off topicu ali moja preporuka za kuruzu ti je Country Gentleman i Dagner poker Corn Cobica.. meni su baš dobre..😊
Nikša, RedFish and FrancoRi like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 24.04.24 9:41
Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, Saymoran, Borut, RedFish and like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.04.24 8:49
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, PerB, PurgerVž, Saymoran and like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.04.24 19:50
babaq, Polerouter, v.milan, Nikša, PerB, GrⒶna, Saymoran and like this post
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.04.24 8:24
Navy flake, kafa
Polerouter, v.milan, Nikša, PerB, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.04.24 9:33
Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 28.04.24 12:48
Je l to Kiribi upaljač? Meditacija, dobar naslov za sliku.
Slajs and Nikša like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 28.04.24 13:30
Je Kiribi Kabuto Short. Bio sam uvjeren da si ga vidio uživo, ali očito se nismo dulje vidjeli...
v.milan likes this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 28.04.24 14:11
Slajs je napisao/la:
Je Kiribi Kabuto Short. Bio sam uvjeren da si ga vidio uživo, ali očito se nismo dulje vidjeli...
Nismo da. Moramo to promijeniti čim prije.
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 28.04.24 17:27
Malo plavoga uz Inku..[You must be registered and logged in to see this link.]
babaq, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB, GrⒶna and like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.04.24 9:12
bayro, babaq, Polerouter, v.milan, Nikša, PerB, PurgerVž and like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.04.24 19:01
Mac Baren Navy Flake. [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, babaq, Polerouter, v.milan, PerB, PurgerVž, GrⒶna and like this post
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 30.04.24 7:09
Hal o' the wynd, kafa
bayro, v.milan, Nikša, PerB, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 30.04.24 11:24