bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 19.07.24 15:15
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Borut and RedFish like this post
Branedelux Prva lula
Broj postova : 28 Join date : 11.11.2015 Age : 31 Lokacija : Hrvatska
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 19.07.24 16:26
[You must be registered and logged in to see this link.] I eto tako...štaš, unutra je Sail Black
Sokreos, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 19.07.24 17:22
Branedelux je napisao/la:
I eto tako...štaš, unutra je Sail Black
Ti samo puši Sail Black a ono iza lule pusti meni
Branedelux and Nikša like this post
Branedelux Prva lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 19.07.24 17:30
Ajd navrati, lokacija Brodsko-posavska, kako gledam majstor će se nauzimati pa neće imati tko peći 🤣
Nikša and Borut like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 19.07.24 23:05
Branedelux je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] I eto tako...štaš, unutra je Sail Black
u prasetu?
Branedelux and v.milan like this post
Branedelux Prva lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.07.24 0:55
Kakva je noć,skoro i u njemu 🤣
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.07.24 9:03
Nakon cijelonočne kiše ujutro treba malo posmatrat prirodu uz kavu, mb classic i uz jednu polovnu lulu koju rijedko pusim. [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž and RedFish like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.07.24 9:47
Krasna Kanađanka, baš si mi dao gušta da ja jednu svoju zapalim!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.07.24 15:11
Borut je napisao/la:
Nakon cijelonočne kiše ujutro treba malo posmatrat prirodu uz kavu, mb classic i uz jednu polovnu lulu koju rijedko pusim. [You must be registered and logged in to see this link.]
Slike su ti prekrasne 👍 A i ostalo naravno 😁
Borut and RedFish like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.07.24 15:42
Nikša je napisao/la:
Slike su ti prekrasne 👍 A i ostalo naravno 😁
Puno hvala I ja sam sledio tvojim lulama na brodu, lokacije pušenja i to. Svaki put je bilo nešto drugo, samo se crni čaj nije skoro nikad promjenio kao piče uz lulu.
bayro, Nikša and RedFish like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.07.24 20:30
..uz trešnjin čaj. 💞[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Borut and RedFish like this post
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 5:58
Navy flake, kafa
bayro, v.milan, Nikša, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 7:23
Dobro jutro. Danas otvara se dan sa specialnom lulom Job pipe i duhanom Tak Tom special plug. I naravno kava mora da bude. [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh and RedFish like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 9:52
Kakva je ovo lula? Liči na diznu za Cliov diesel motor!
Šalim se, lula je neobična, ali je fora!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos, Vortimejovrh, PurgerVž and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 10:29
Baš sam mislio otvoriti post na tu temu cudnih lula i iskustva
v.milan and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 11:10
Nije li to ona "radiator" lula? 🤔
Borut likes this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 13:52
Ova lula nije baš klasična ali vrlo lijepo se puši iz nje, nema ghostinga, ima i svoj prostor ispod kdje se sakuplja voda, vlaga, možeš unutra da staviš još malo duhana, da popije tu vlagu, tako da možeš pušit i pravit greške pa ti lula to oprašta. Malo je drugačije od običnih lula. Ako ti paše filter daš ga unutra i usred pušenja, ako bi promenio, slobodno usred pušenja odviješ i staviš filter van. Radiatorska stvar je zbog toga, da se lula ne pregrije kao kot klasične lule kad praviš grešku u pušenju.
Ja sam nabavio to več godinu nazad dok je radio još iz čelika ili kako se to kaže [You must be registered and logged in to see this link.] ; Inače sad je išao na titan in poskupilo je sve to iz titana. Ima svega i sve je modularno. Sve paše na sve. I ako bi sad želio da kupim samo glavu iz titana ne bi bilo problema.
bayro, Sokreos, Vortimejovrh, PurgerVž and RedFish like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 15:04
Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 17:50
Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 23:00
[You must be registered and logged in to see this link.] ...i čaša obične ledene vode
v.milan, Nikša, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 23:21
Sokreos je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] ...i čaša obične ledene vode
Šokre, kakav je Kosac? Pikiram ga već neko vrijeme.. 😉
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.07.24 1:30
Neznam jesi li probao KK no.88? Ja bi ga usporedio s tim duhanom po mirisu iz limenke, s tim da mi je osamdesetosmica bolja od ovoga, a sumnjam da Hans ima prste i u KK blendovima, zaključio sam tako po vrlo sličnim aromama blendova koje sam probao od HU i KK. Gori suho. Rekao bih da je srednje jačine, tipični slatkasti okus virginije i ugodan room note. Nisam baš vičan nekim recenzijama, tako da sam napisao samo nekakve svoje dojmove. Sve u svemu, vrlo dobra virginija, vrijedi probati
Vortimejovrh and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.07.24 2:08
Nisam probao niti jedan KK duhan, a meni je dovoljno da kažeš kako Haymakera vrijedi probati...Već neko vrijeme važem da li ga uzet ili ne. Ima u tim čistim virginijama malih čuda sve dok ne naletim na hrpu slame i suhog sijena, a inače preferiram tamne koje su pak posebna sorta za sebe. Hvala ti! 😉