Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.07.24 6:20
Nema na čemu, a svakako ti preporučujem Kohlhase, Kopp Master blend no. 88, ako voliš tu vrstu duhana.
PurgerVž likes this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.07.24 7:20
Nightcap ujutro sa 320 i kavu [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and RedFish like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1375 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.07.24 20:39
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, GrⒶna, Borut and RedFish like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.07.24 7:14
Danas isprobavam NONAME sa kavom i savinelicom dolomiti. Nije loš duhan, malo mu fali dubine ali nema problema, super stvar za praviti mješavine sa drugima duhanima. Lagano pušenje nonejma u kojem je virginija i oriental. [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.07.24 17:31
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 24.07.24 7:54
Kiša več pada, grmljavine, a kava, savinelica i Old Ironside če da dopune situaciju [You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, GrⒶna and RedFish like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1375 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 24.07.24 17:50
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1394 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 24.07.24 18:50
Dobar duhan, još bolje društvo.
Nikša, Borut and RedFish like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17514 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 24.07.24 18:57
Prekrasan gospar! Šime se do sada hladio pod klimom, sada je sa kćeri otišao na popodnevni kupanac. Ali se vukao iza nje kao da ga vode na streljanje.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 24.07.24 19:09
bayro je napisao/la:
Prekrasan gospar! Šime se do sada hladio pod klimom, sada je sa kćeri otišao na popodnevni kupanac. Ali se vukao iza nje kao da ga vode na streljanje.
Hvala Koliko se sjećam Šime ima i godina, pa nije ni čudo. Plus Retriverima je stvarno vruće radi dlake.
bayro, Vortimejovrh and Borut like this post
Broj postova : 17514 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 24.07.24 20:33
Ima šest godina. Ma nije mu vruće, nego je lijen. Kada uđe u more, ne zna izaći!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Nikša and Vortimejovrh like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 24.07.24 20:55
bayro je napisao/la:
Ima šest godina. Ma nije mu vruće, nego je lijen. Kada uđe u more, ne zna izaći!
Onda zaboravi moju izjavu
bayro likes this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Broj postova : 265 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 24.07.24 21:49
[You must be registered and logged in to see this link.] naporan tjedan pred godisnji. Malo vremena za lulu. Pa evo, danas ovako. Jos dva dana pa odmor
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, GrⒶna and like this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.07.24 10:03
Polerouter, v.milan, PurgerVž, GrⒶna, Borut and RedFish like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.07.24 10:17
Evo da podijelim još moje jedno slabo izkustvo.
Uvijek dajem svakoj luli više prilika, da se vidi dali da šta iz sebe, dali sam ja problem, lula problem, klima, kiša, sunce i drugo. Jer to je isto kao kod kave u kafičima ... zaista zavisi od kiše, vlage i svega ostalog kakav če bit na kraju machiato, kapučino i tako dalje.
I ... stavim ja u Mr.Brog lulu duhan, ajde da probam, aromatika, da mogu lulu u kuči pušit. Napravim fotografiju, da podijelim, upalim lulu, dam luli priliku, još jednu. I ništa od toga. Izpraznim lulu, napunim jednu moju savinelicu sa istim duhanom i lepo i mirno odpušim jedan sat.
A Brogica ide ča i život ide dalje. [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Polerouter, Nikša and RedFish like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2075 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.07.24 10:54
nekim lulama treba duže upušavanje, nekim kraće... jednu davorinovu lulu sam upušavao svaki dan valjda mjesec dana. doduše, samo se jako grijala, ali je okus bio ok. ne vidim dobro, jel to vrijes ili neko drugo drvo? imam jednu brogicu koju sam kupio dok sam krenuo tek i pusi se ok, osim sto je napukla i strgao joj se usnik
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.07.24 11:15
wranjo123 je napisao/la:
nekim lulama treba duže upušavanje, nekim kraće... jednu davorinovu lulu sam upušavao svaki dan valjda mjesec dana. doduše, samo se jako grijala, ali je okus bio ok. ne vidim dobro, jel to vrijes ili neko drugo drvo? imam jednu brogicu koju sam kupio dok sam krenuo tek i pusi se ok, osim sto je napukla i strgao joj se usnik
To ti je njegova največa lula koju ima. taman dva tri sata možeš da pušiš isto punjenje. Ali to sam več dao skroz. Sve ostale lule idu normalno ali ova ne i ne. Ali nema problema. Dao sam ji još zadnju priliku. Ne pušim, da se mučim nego da uživam.
Pojma nemam koje drvo je. Ma nema ni smisla tu iči u dubinu problema. O tome smo več razpravljali [You must be registered and logged in to see this link.]
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 981 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.07.24 0:56
Nažalost tek prva lula u ovom tjednu, na novom "uradi sam" stalku, uz colu sa zadnjim kapima Jack Danielsa..nestalo jbga. 😁[You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, GrⒶna, Borut and RedFish like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.07.24 6:53
Dobro jutro. Vidim tu 965 i ne mogu da ga i ja ne stavim v 320 i dodam još kavu.[You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and RedFish like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.07.24 7:55
Dobar izbor za oboje, ali ja sam evo odlučio probati EMP. Ipak je jutro. 🤔 Nije mi loš, latakija nije jaka. Što je meni drago / važno. 965 mi je možda malo jači, ali oba su ok.
Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and Borut like this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.07.24 9:40
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.07.24 7:38
Savinelica 614, TAK Latakia revival i kava [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.07.24 9:03
Na dvojica kao da smo se dogovorili! Isti duhan, samo iz stare Jirse i Earl Grey, za rastjerati duhove!
Može se.
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.07.24 10:25
bayro je napisao/la:
Na dvojica kao da smo se dogovorili! Isti duhan, samo iz stare Jirse i Earl Grey, za rastjerati duhove!
E pa dobra roba ti je to.
Nikša and Vortimejovrh like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.07.24 15:13