Broj postova : 268 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.09.24 20:46
Nakon nekoliko dana izbivanja sa foruma iako je lula svaki dan bila u cvaljama, evo me natrag. Danas capstans gold sa pivicom nakon radnog izleta u Zg[You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, Nikša, PurgerVž, GrⒶna, Borut and RedFish like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.09.24 20:51
Gledam ja te virđinje stalno, svakakvih ima..fermentiranih ovoliko-onoliko, crvenih, zlatnih, svakakvih...ali pošto sam pušač cigareta nešto me stalno strUh da ću dobiti nešto vrlo slično za puno više novaca. Pa Franče, kakva je tebi ta caps. virđinija?
RedFish, FrancoRi and Goldwood like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.09.24 21:56
Pa, kao pusac duhana za motanje mogu ti reci da si na tragu. Kad pusim virginije nemam potrebe smotat si cigaretu. Plavi capstans mi je bio doslovn kao da pusim cigaretu, ovaj zlatni mi je znatno sladji.meni odgovara i ok mi je.
Nikša, GrⒶna, RedFish and Goldwood like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.09.24 20:24
Duhan kojem se uvijek rado vratim MB original choise[You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, v.milan, Nikša, Borut, RedFish and Goldwood like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.09.24 20:28
Ista stvar! Wellauer Balkan Mixture i šetnja pasa pred spavanje... [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, v.milan, Nikša, Borut, RedFish, FrancoRi and Goldwood like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.09.24 10:15
Tabacalera Vanilia Flake i voda. Treća kava bi bila ipak previše.[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, v.milan, GrⒶna, Borut, RedFish and FrancoRi like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.09.24 11:42
Jedan maduro uz pivicu dok trogodisnja kcer pokusava igrat boce na jogu[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Branedelux, Sokreos, Nikša, GrⒶna, Borut and RedFish like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.09.24 12:08
bayro, v.milan, Nikša, PurgerVž, Borut, RedFish, FrancoRi and Goldwood like this post
Goldwood Gasi mi se lula
Broj postova : 114 Join date : 18.05.2024 Age : 60 Lokacija : United Kingdom Omiljeni duhani : Sve osim virginie
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.09.24 20:15
Sokreos je napisao/la:
Goldwood je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Pesse c. Latakia 20 u maloprije zavrsenoj luli
Super izgleda lula, daj nam malo detalja 😄
Hvala. Svidja mi se savinelli 320 ali ne dam £100+ Ima tu jedan web shop gdje se nude " dijelovi" blok, usnik, tenon. Sreca da je vec izbusen pa taj problem nisam imao. A za dalje radis kako znas i umjes. Potrosio sam brdo para na trakastu brusilicu, pa do boje, i voska, itd sitnica. Sad kad pomislim blizu sam sveukupno cijeni jedne 320-ke. Ali ova me puno vise veseli nego da sam kupio. Oblik je blizu ali ipak nije, plus moja je ravna iz razloga sta volim ravne. Oprema je tu, pa sad moze neka druga [You must be registered and logged in to see this link.]
Branedelux, Sokreos, v.milan, Nikša, GrⒶna, Borut, RedFish and FrancoRi like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 24.09.24 0:16
Ma tip top!!! Super izgleda!
Nikša and Goldwood like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 24.09.24 6:04
Sad kad imaš alat, bit će još lula. 😎 Ova je meni osobno lijepa, ali i ja volim ravne.
FrancoRi and Goldwood like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 24.09.24 6:05
bayro, Sokreos, v.milan, PurgerVž, GrⒶna, Borut, RedFish and like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 24.09.24 13:24
Samo za Ilijine oke! Ista lula, isti duhan...u istom danu, pa tko kaže da se ne može! :'D
Bruyer Garantie lula, dobivena od Hrvoja. Puši se bolje i finije i od Savinellice i od Butz Choquina, bez šale! Nije sve u cijeni...
bayro, Sokreos, v.milan, Nikša, PurgerVž, RedFish, FrancoRi and Goldwood like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 24.09.24 20:35
To je već postalo gotovo pravilo, da se mnoge "no name" ili basket lule puše bolje od nekih razvikanih firmi.
Nedavno sam u jednom postu napisao da bih na pusti otok sigurno ponio svoju basket Molina lulu, jer se fenomenalno puši!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša, GrⒶna, FrancoRi and Goldwood like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 24.09.24 23:49
Goldwood je napisao/la:
Sokreos je napisao/la:
Goldwood je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Pesse c. Latakia 20 u maloprije zavrsenoj luli
Super izgleda lula, daj nam malo detalja 😄
Hvala. Svidja mi se savinelli 320 ali ne dam £100+ Ima tu jedan web shop gdje se nude " dijelovi" blok, usnik, tenon. Sreca da je vec izbusen pa taj problem nisam imao. A za dalje radis kako znas i umjes. Potrosio sam brdo para na trakastu brusilicu, pa do boje, i voska, itd sitnica. Sad kad pomislim blizu sam sveukupno cijeni jedne 320-ke. Ali ova me puno vise veseli nego da sam kupio. Oblik je blizu ali ipak nije, plus moja je ravna iz razloga sta volim ravne. Oprema je tu, pa sad moze neka druga [You must be registered and logged in to see this link.]
Auu care, ako ti je ovo prva, jedva čekam da vidim 5., 6. ... svaka čast, i super grain. Ja sam na Old Gowrie + zeleni čaj
v.milan, Nikša, GrⒶna, RedFish, FrancoRi and Goldwood like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.09.24 9:09
Dobro jutro je bilo danas poslije kiše sa Old Dublinom, Savinelicom i uz vodu. [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Slajs, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.09.24 11:19
Sokreos, v.milan, Nikša, PurgerVž, Borut, RedFish and FrancoRi like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.09.24 12:01
Čitam recenzije, nema ih puno, ali se svi slažu da je odličan.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
GrⒶna likes this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.09.24 13:03
Yeste! Za sada lula i pol'(pola jer sam na rano jutro brzopleto nabio, pa sam ispraznio na pola). Drugo punjenje, izvrsno! Gori dosta sporo jer je krupno rezan, ali gori lijepo i hladnog dima. Ne bih puno pričao nakon jedne lule, ali ja sam zadovoljan. Orijentalni duhani su dakako najdominantniji, Va. i La. podjednako izraženi... Malo paradoksalno, no ne mogu se odlučit jesu slatki ili kiseli orijentalci, malo 'vako-malo 'nako! Zanimljiv i fin dim.
No više nakon nekog vremena u odgovarajuću temu, možda...
bayro, v.milan, Nikša, RedFish, FrancoRi and Goldwood like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.09.24 13:25
[You must be registered and logged in to see this link.] MB Navy Flake i kava
bayro, Sokreos, v.milan, PurgerVž, Borut, RedFish, FrancoRi and Goldwood like this post