Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 07.12.08 14:05 | |
| Sve će nas kinezi jednom .... A inače Krešo, copyright imate ili ti ili Bayro... po kvantitetu Bayro, ali bogami ti sa jubilarkama vodiš, mada se i on sad otima uz Sv. Nikolu... |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Prostor za klub 07.12.08 14:29 | |
| Ne, ne Beluga! Prepuštam avatar Kreši! On je dobri duh našeg foruma i lud je za Petersonkama (dobro - i ja sam!). No Franjo je moja konstanta, samo ga tu i tamo zagrnem šinjelom (tebi i starijima koju su služili JNA ne treba prevoditi što je to "šinjel"), da mu sirotinji 'ladno ne bude! Ipak bi danas imao punih 178 godina! | |
|
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Prostor za klub 07.12.08 14:56 | |
| Beluga, lijepo ti "Mislioca" nađe! Svaka čast... | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 09.12.08 17:26 | |
| Dali ste radili što po pitanju registracije kluba kod nadležnih institucija?? Vjerujem da bi se mogli kod nekih prodavaća dobiti popusti kad se kupuje kao klub? A i kako bi se zvao klub? |
|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Prostor za klub 09.12.08 18:51 | |
| Ukratko, postupak u toku, dobiva se već popust, čak do nivoa da lula u dućanu vrijednosti od 2000 kn dobije se za 500, ali je akcija već prošla. Klub ima svoje ime.... potraži po forumu. :-))) | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Prostor za klub | |
| |
|