| Prostor za klub | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Prostor za klub 20.11.08 20:07 | |
| Ja imam klaonu u subotu... Kolju se pilići (no cura me upozorila da ne idem blizu da me ne nasekiraju)... Tako da me nema... | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Prostor za klub 20.11.08 20:12 | |
| Hebate što je ovo! Jedan ima judo i to tri kluba, drugi kolje po kućama vlastitim alatom, ma milina jedna! Mladunac i Ante - na vas računamo! Nemojte se sad praviti grbavi! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 20.11.08 20:13 | |
| otvara se prozor mogucnosti.. subota- 6-8 navecer..
recite jel kavana korzo ? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 20.11.08 20:15 | |
| - abudimir je napisao/la:
- Ja imam klaonu u subotu... Kolju se pilići (no cura me upozorila da ne idem blizu da me ne nasekiraju)... Tako da me nema...
Eh, kad se setim lepih starih praznika... Sveti Avnoj (29.11.) je bio pravo vreme za takva događanja... i svinjarija je bilo... .... i duvan-čvaraka.... A sada ništa - truli kapitalizam bez praznika. Samo rad, rad, rad... i makrobiotika... fuj... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 20.11.08 20:20 | |
| Ja se uvijek sjetim kako sam kao klinac imao zaduženje da pazim na vatru kod kotla za čvarke i obarine. To je bilo posebno zaduženje. A ja ponosan. Damn, baš je lijepo sjetiti se tih drukčijih vremena. Svi su bili veseli od rakijice, zafrkancija na nivou a čvarci se topili u ustima. Sad odeš u trgovački centar, sretneš hrpu namrgođenih likova i kupiš neku kvazi salmu koja u sebi ima kemije kao da ju je pravila kemijska a ne mesna industrija. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 20.11.08 20:32 | |
| Dajte ostavite taj topic za dogovor o klubu, jer sa kolinja će sad krenuti sušenje, pršuti i sl Lepe prosim
Zadnja promjena: Mukini; 20.11.08 22:39; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 20.11.08 20:54 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 20.11.08 20:57 | |
| Krunek, sve 5 |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Prostor za klub 20.11.08 22:26 | |
| Kruno, ti osnivaj "Istočni ogranak", pa onda kolji po kućama! Sve neki krvoloci oko, kako Beluga reče "Sv. Avnoja Zlatoustog" ! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 20.11.08 22:59 | |
| Nego, a na svečanom otvaranju Istočnog ogranka biti će posluženi domaći čvarci, krvavice, kobasice... Baš me zanima hoćeš li i onda grintati. |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 21.11.08 7:50 | |
| Onda neću! Normalno! I pjevamo lake borbene! | |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 21.11.08 8:36 | |
| Saša, sastanak je ovu subotu još u Korzu, a za dalje ćemo se dogovoriti - najvjerojatnije na Novoj Vesi! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 22.11.08 12:40 | |
| Vjerojatno ću svratiti. Hole jel dolaziš? |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 22.11.08 14:18 | |
| Nema vjerojatno! Danas se skuplja lova, daje Damiru ili Šokreu i to je to! Od "vjerojatno" se još nitko nije najeo! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 22.11.08 15:43 | |
| Ajde onda tebi za ljubav |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 22.11.08 17:26 | |
| Sebi za ljubav! Jer si u suprotnom od travnja građanin drugog reda! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 22.11.08 17:52 | |
| ja jednostavno ne stizem ali bi htio ostaviti svoj mali doprinos "lulaskom domu "pa recite ko ima vremena ponedjeljakili utorak popodne da se najde negdje samnom na kavici centar mi je trenutno pre daleko odgovaralo bi mi negdje zapadni dio grada ili savrsenije bilo bi okolica šestina |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 11:49 | |
| Dakle, sinoć je pao finalni dogovor i otvorenje je u nedjelju u 18h.... Skupljeni su novci, Mladunac je obečao sanirati zidove idući tjedan i možemo startati Fuby, javi mi se na PM!! Hole, probudi se!!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 11:56 | |
| - zgb neron je napisao/la:
- ja jednostavno ne stizem ali bi htio ostaviti svoj mali doprinos "lulaskom domu "pa recite ko ima vremena ponedjeljakili utorak popodne da se najde negdje samnom na kavici centar mi je trenutno pre daleko odgovaralo bi mi negdje zapadni dio grada ili savrsenije bilo bi okolica šestina
Palikućo, ovi rendesi u okolici Šestina me asociraju na mlađe dane i najčešće su se odvijali na 4 kotača. Sorry, bez mene |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 12:02 | |
| Da. Fakat. Ima i krasno mjesto na parkiralištu kod Krematorija. Dosta posjećeno (bilo u moje dane). Kad se klub uhoda, navrati, pa ako prođeš inicijaciju... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 12:04 | |
| Ako te Hole poljubi, onako iz prve...Naš si |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 12:19 | |
| Dragi,Hole više nebu nikog ljubil jer si onda ljubomoran i preveč piješ, pa mlatiš moje ljubavnike. Saša javi kad se sređuje prostor i kaj treba od materijala(nebumo kupovali) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 12:26 | |
| - hole je napisao/la:
- Dragi,Hole više nebu nikog ljubil jer si onda ljubomoran i preveč piješ, pa mlatiš moje ljubavnike.
Saša javi kad se sređuje prostor i kaj treba od materijala(nebumo kupovali) Takvog te volim!!! Do četvrtka sam slobodan i pridružujem se radovima i čišćenju, te ću paziti da mi niste žedni |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 14:16 | |
| utorak, u pon provjera stanja na poslu, te nabavka materijala u dogovoru sa holetom, utorak rijesavanje. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 14:20 | |
| Okay, dogovorite se vas dva i javite mi |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prostor za klub | |
| |
|
| |