| Prostor za klub | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 14:23 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 14:26 | |
| Tako je...Konačno si shvatio |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 14:33 | |
| Sve je odlično, prostor dogovoren! Ima moju punu podršku.... I mog brata također.... (Krešo, jel dobro? Reagiram i podržavam) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 14:40 | |
| Dobro je, dobro Živi bili pa vidjeli..Povikaše slijepci. Mobiću, mobiću, hoćeš li zazvoniti u utorak |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 15:32 | |
| Dakle pravi ste, kakva oganizacija oko sređivanja prostora. Neznam zašto me to asociralo na "Družbu Pere Kvržice" ;-)))) Dobro ja donesem vinčeko na otvorenje, istina ako ste tamo može i prije, a za samo otvorenje i nekaj drugega dobrega.... | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 16:47 | |
| Capirinhe možda? Od tvoga kuma? | |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 16:50 | |
| E pokvariš svako iznenađenje :-)))))) Samo netko će morati dofurati jedno 1-2 kg leda, dobrovoljci naprijed.... | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 16:56 | |
| Već ćemo nešto smisliti! Ima Šokre poznate u onoj obližnjoj bertiji! Tamo je rado viđen gost! Dati će oni njemu i tri kile leda samo da im kravale ne radi! Ipak je to njegov kvart gdje ga poznaju i gdje je strah i trepet! | |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 17:00 | |
| Imaš pravo, Šokre The Beast.... Ma samo tri kile leda... ma ledomat ako treba. | |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 17:04 | |
| On će to u zubima donijeti! I konobara isto. I njegovog brata također! | |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 18:34 | |
| Dakle da rezimiramo: Hole i Mladunac se u srijedu bacaju na farbanje, Davorin čitavu stvar podgrijava OH skupinicom da se Hole ne bi prehladio ili nedajbože ostao bez inspiracije. Mladunac seli namještaj u podrum i iz podruma prema potrebi i prema Šokreovim uputama koji je glavni koordinator. Šokre je dakle glavni koordinator, koji brine da u nedjelju ne ostanemo gladni i žedni. Greg donosi sir. Davorin donosi sve one krasote o kojima je pisao. Ja donosim par sitnica. Antiša donosi umjetnički dojam. I to je to! Vidimo se u nedjelju u šest! | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 18:47 | |
| BREAKING NEWS: s velikom radošću i ponosom se javljam sa mjesta događaja!!! upravo sam sada u postorijama kluba sa suprugom i počinjem sa spremanjem i sređivanjem prostora. treba ga malo uljuditi i upristojiti. evo i wireles internet radi. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 18:59 | |
| E pa onda bi stvarno mogli proširiti druženje (virtualno) i na nas jadnike iz kojekakvih pripizdina. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 19:05 | |
| Donijeti ću ja još par stvari za proslavu i klub, al nek ostane iznenađenje Koji bu to dernek ispao, sve me strah. Damir će požaliti kaj je spremao a mladunac kaj je farbao. |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 19:27 | |
| Pa mislim da bi ipak jedan put trebali prenositi okupljanje putem web kamere. Istina trebati će biti za starije od 18 godina, kada se društvo napije, tko zna Greg donese onu životinjicu s avatara... ma živi užas ;-))))))))))))))))) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 19:33 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 20:02 | |
| - Damir je napisao/la:
- BREAKING NEWS: s velikom radošću i ponosom se javljam sa mjesta događaja!!! upravo sam sada u postorijama kluba sa suprugom i počinjem sa spremanjem i sređivanjem prostora. treba ga malo uljuditi i upristojiti. evo i wireles internet radi.
Svaka čast Damire! Vidim ja, postajemo prava "Družba Pere Kvržice". Još moramo dogovoriti kome ćemo prodati prava za "Lulaški Big Brother". No nedostaju nam kauči na kojima se oni idioti u pravom "Big Brotheru" valjaju 23 sata dnevno! | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 20:32 | |
| Zahvaljujem na podršci i imate pozdrave od supruge Darije. Naravno, kao svako pravo žensko već je prigodno (božićno) okitila stol i postavila maskotu kluba. | |
|
| |
Damir Peče me jezik
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 21:11 | |
| Za one koji neznaju gdje je prostor: Nova Ves 57b - od Trga Bana Jelačića, pored Katedrale samo ravno prema Kaptol Centru i još malo (nekih 400 metara). Ili sa druge strane: od Gupčeve Zvijezde prema Trgu Bana Jelačića 200 metara po Novoj Vesi. Jedina kuća sa dvorištem i zeleno-plavom ogradom. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 21:41 | |
| - kkurilj je napisao/la:
- E pa onda bi stvarno mogli proširiti druženje (virtualno) i na nas jadnike iz kojekakvih pripizdina.
Jeste, jeste... Pa ako smo vam daleko od očiju, nismo valjda daleko od srca.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 22:05 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 22:12 | |
| Prvo niste iz pripizdina. Niti Osijek niti Beograd nisu pripizdine. Nego ste malo - recimo to tako - dislocirani. A o tome da ste nam daleko od srca - nema ni riječi. Vi ste dobrodošli u bilo koje doba - to je valjda jasno samo po sebi! Lulaši su međunarodno bratstvo, no to smo odavno već utvrdili! Damire - veliki pozdrav i hvala gospođi - stvarno nije trebala; još ako unutra ututnje Mladunče i Hole...Sreća da je Šokre nadzorni organ da oni nešto ne poruše ili unište. Šokre - pazi na Mladunca! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 23.11.08 22:22 | |
| Ma! Osijek je u lulaškom smislu teška pripizdina, da mi oproste dame koje čitaju ovaj forum. Neš ti velegrada u kojem je jedan lulaš. O Aci karcinomu neću trošiti riječi, Dado se nikad nije ukazao i ostadoh ja sam samcat. Beluga je imao nekoliko sugrađana koji su očito zapeli s prstenovom družinom pa ni njih više nema. I tako neko lulaško središte baš i nismo. Sorry na offtopicu i melankoliji ali vjeruj mi nije baš ugodno nemati nijednog lulaša s kim bih izmijenio duhan, popio koje pivo,... I zato svaka čast svima na forumu, da nema vas lula mi vjerojatno nebi bila toliko veselje kao što sad je. |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 24.11.08 7:42 | |
| Bi, bi! Ipak je pušenje lule zanimacija pojedinca. Eto, mi kad se nađemo, uglavnom šutimo, polagano pijuckamo, poneko tamperom duhan pritisne...Izmijene se dvije riječi u pet sati... Muha se čuje...I to je to. Nije baš da si nešto propustio. Pušenje lule nije kolektivni sport, nego samotno veselje! Eto pogledaj Šokrea - sam i samotan čovjek, povučen, tih, miran.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prostor za klub | |
| |
|
| |
| Prostor za klub | |
|