Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 10.02.24 9:43
Gogzs je napisao/la:
Svratio do humidora danas, stigla im je roba jutros, sve sa popisa je dostupno minus jedna limenka Rattrays Tower Bridge.
...koju si ti jamačno kupio.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
v.milan and Gogzs like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Havana ( Frankopanska) [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, v.milan, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 10.02.24 10:04
Nije čak ni loše za naše prilike.. 👀😁
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 10.02.24 10:37
Ne, ali pitanje je za koliko vremena će opet naručiti 🤔
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 10.02.24 10:58
Ovo izgleda čist' pristojno.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 18.02.24 12:42
Prošli tjedan sam sjeo sa gospodom iz Humidora. Što se duhana tiče oni tvrde da su tražili 4 puta veće količine od uvoznika ali da je to što imaju sve što su mogli dobiti. Biće da je uvezena količina mala. Kažu da su čistači na brodu i da bi trebali uskoro doći. Probat će nabaviti i filtere. Volje navodno imaju, ali sve to ide dosta sporo. Šta god sam im predložio (da stave pored nekih duhana znak "preporuka zagrebačkog kluba lulaša" da početnici mogu lakše izabrati, natjecanje u sporom pušenju lule...) prihvaćaju ali to zahtijeva da ipak imaju šta ponuditi, pa dok se to ne ostvari... čekamo.
Slajs, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 18.02.24 13:35
v.milan je napisao/la:
Prošli tjedan sam sjeo sa gospodom iz Humidora. Što se duhana tiče oni tvrde da su tražili 4 puta veće količine od uvoznika ali da je to što imaju sve što su mogli dobiti. Biće da je uvezena količina mala. Kažu da su čistači na brodu i da bi trebali uskoro doći. Probat će nabaviti i filtere. Volje navodno imaju, ali sve to ide dosta sporo. Šta god sam im predložio (da stave pored nekih duhana znak "preporuka zagrebačkog kluba lulaša" da početnici mogu lakše izabrati, natjecanje u sporom pušenju lule...) prihvaćaju ali to zahtijeva da ipak imaju šta ponuditi, pa dok se to ne ostvari... čekamo.
Ja san pokusava slicno u St pa su mi rekli da su ti iz Zg rekli da se velikim kucama neda slat u RH jer imaju Kinu koja je veliko trziste, tako da… ko ce ih znat… osobno bi volija da ima nekih pristojnih va+per- a kod nas, Old Fredders StBernard il bar koji od McConell heritage …
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 18.02.24 13:38
Pa nema mi baš smisla to. Suština je prodati proizvod. Nije reč o par limenki nego o par stotina limenki. Plus što bi tržište raslo vremenom. Više mi se čini da naši nemaju sluha ni volje nešto napraviti jer ne mogu imati brzi profit.
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 18.02.24 14:08
v.milan je napisao/la:
Pa nema mi baš smisla to. Suština je prodati proizvod. Nije reč o par limenki nego o par stotina limenki. Plus što bi tržište raslo vremenom. Više mi se čini da naši nemaju sluha ni volje nešto napraviti jer ne mogu imati brzi profit.
A neznam, a opet sta McBaren briga za nas 50ak kad ima milju nezastinih Kineza… malo mi fali da sam otovorim neki uvoz da mogu/mozemo pusit sta nam odgovara
Polerouter, v.milan, Nikša and Vortimejovrh like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 18.02.24 17:55
Nikša je napisao/la:
Tobacco "Mali gušti" na Savskom mostu još uvijek ima ova dva [Early Morning Pipe i Mixture 965]. Bio sam nekim drugim poslom u 7 raznih prodavaonica i ovdje jedino odskače s ta dva duhana. Sve ostalo "standardna lepeza". 😵💫
Jučer kupljeno! Nije loš EMP, ali sad da je top nije!
Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.02.24 12:53
Stiglo i u Avenue Mall, smilovala mi se mačka i uputila u humidor, pa malo za pod zub
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.02.24 12:57
Saymoran je napisao/la:
Stiglo i u Avenue Mall, smilovala mi se mačka i uputila u humidor, pa malo za pod zub
Meni jedan od top duhana, sinoć sam baš izlupao dvije lule za redom...imam još jednu neotvorenu limenku iz 2022.. 🤗🤗🤗
Nikša, Vortimejovrh, Saymoran, Borut and RedFish like this post
Gogzs Prva lula
Broj postova : 26 Join date : 16.01.2024 Age : 34 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.03.24 20:16
Bio sam u Churchill shopu u Avenue Mall-u. Nisam slikao jer je bila hrpa ljudi, i malo se neckala da me pusti u onaj "humidor", a onda unutra. Ja bi rekao da od shopova koje sam obisao (Churchill, Havana i Humidor) ovi su se najbolje opremili i kolicinom i izborom. Uzeo Savinelli Aromu, to nisam kod drugih vidio uopce a vidio sam da je bilo na popisu ovom kad se saznalo sta nam sve dolazi.
v.milan, Nikša, Vortimejovrh and RedFish like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 25.03.24 23:28
[You must be registered and logged in to see this link.] javi kakav ti je taj Savinelli Aroma?
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 16.07.24 13:37
Avenue Mall, Churchill shop Taman me gospođa pusti u humidor kad uletili neki mulci u prednji dio butige i morala se povući na početne položaje. Tako samo jedna.brza slika, ali ima manje više sve iz standardne palete dostupne u nas.
bayro, Sokreos, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut and FrancoRi like this post
v.milan Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 16.07.24 14:27
A baš sam jučer bio i reko neću da svraćam sigurno nema ništa. Koja greška..
Nikša likes this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 16.07.24 14:32
ove cobice za 53.09 eura su mi najprimamljivije
PurgerVž likes this post
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 16.07.24 15:05
Ova "standardna paleta" sasvim solidna - mislim da nedostaju samo crvena i žuta Amphora, ne moraš se patiti i naručivati i pratiti gdje ti je pošiljka, gristi se po noći je li izgubljena ili nije, nego lijepo odeš i kupiš kao sav normalan svet. Pa neka i je malo skuplje, nema tramakavanja.
Naši susjedi Srbi bi se lupali nogama u guzicu od sreće da imaju ovakav izbor, a ne samo onaj prestrašni Stanwell i Cpt. Black ispod tezge.
A bogomi, ni kod Slovenaca nije nikakav izbor, u trafikama uglavnom više ni ne prodaju tobačne izdelke, nego samo goldune i novine, no u prednosti su da im je Austrija blizu.
v.milan, Nikša, PurgerVž and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 16.07.24 16:06
wranjo123 je napisao/la:
ove cobice za 53.09 eura su mi najprimamljivije
Te stoje ima više od godinu dana, ako se sjećaš netko ih je već bio slikao.
Bayro, slažem se, baš je fino vidjeti da ima izbora. A ne tri duhana od kojih su dva za tjeranje komaraca i nepoželjnih gostiju.
bayro likes this post
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 16.07.24 17:48
Nikša je napisao/la:
Bayro, slažem se, baš je fino vidjeti da ima izbora. A ne tri duhana od kojih su dva za tjeranje komaraca i nepoželjnih gostiju.
Upravo to. Ne moraju biti sve delicije, ali je ipak izbor pristojan i za svačiji ukus se nađe ponešto. Može ćevap, a može i pljeskavica.
Nikša likes this post
v.milan Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 23.07.24 21:09
Javio mi je Ivan iz Humidora da su dobili Peterson čistače, filtere i lule. Na web stranici im pišu iste cijene kao na Petersonovoj stranici, što je pohvalno. Idem sutra izviditi pa okačim koju sliku.
bayro, wranjo123, Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
v.milan Oblak dima
Slajs, Vortimejovrh, RedFish and FrancoRi like this post
v.milan Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.07.24 18:24
Ne vidi se najbolje zbog stakla. Cijene idu od stotinjak eura za rustikarene do cca 250 za house pipe.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.07.24 18:52
Trebalo bi im ove stalke oteti. Njih nikad dosta. Već lule držim u nekim vojničkim torbama, po policama, ma svuda. već sam počeo i knjige u tri reda slagati da napravim mjesta lulama...Žena će me u top strpati kad vidi kako sam prostor uzurpirao....
...a zapravo nemam iz čega pušiti.