Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 12.12.19 16:57
Bio danas kod Goge u Frankopanskoj, ima svega; McConnell se popravio, nema čega nema. Goga kaže da nije do njih, nego do uvoznika, a uvoznik je "Pogon Kooltura" d.o.o. Uzeo jedan Piccadilly Circus i jedan Latakia Flake, da se nađe. Cijena 100 dlakavih. (svaki) Fotografija u prilogu. Btw, osmrtnice se lako skidaju!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 12.12.19 19:55
Latakia flake je odlican, ali nema bas latakije u njemu.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 12.12.19 21:24
Ima, ima....baš ga pušim! Doduše nema ga baš 70 posto kao u "Empire Latakiji", ali se osjeti! Odličan duhan, dok proučavam pravo javne nabave i javno-privatno partnerstvo!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 14.12.19 12:51
Piccadilly je London Mixture ?
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 14.12.19 13:54
Da
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 14.12.19 18:43
bayro je napisao/la:
Ima, ima....baš ga pušim! Doduše nema ga baš 70 posto kao u "Empire Latakiji", ali se osjeti! Odličan duhan, dok proučavam pravo javne nabave i javno-privatno partnerstvo!
Pišeš kako te rokovi stižu, proučavaš nekakva prava...a ja mislio da si ti u pemziji
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 14.12.19 19:46
Duga je to priča moj Generale! Pričati ću ti kada se vidimo u živo, ili tu ili "tamo"!
No, definitivno sam u pemziji, ražalovalo me!
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 14.12.19 20:12
bayro je napisao/la:
Duga je to priča moj Generale! Pričati ću ti kada se vidimo u živo, ili tu ili "tamo"!
No, definitivno sam u pemziji, ražalovalo me!
Pričat ćemo...ima dana
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 19.04.20 13:59
radi li jos goga?
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 19.04.20 15:25
Ne. Zatvoreni su radi Korone. Pokrenuli su web shop, ali ne za duhane.
ibublic Peče me jezik
Broj postova : 375 Join date : 02.06.2011 Age : 42 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 20.04.20 7:53
Radi kiosk u Masarykovoj, imaju solidan izbor duhana, bio sam u petak.
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 20.04.20 11:24
ajde molim te napisi par ak ti nije tesko
ibublic Peče me jezik
Broj postova : 375 Join date : 02.06.2011 Age : 42 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 20.04.20 11:53
Išao sam ciljano po original choice, pa nisam baš gledao pažljivo, ali sjećam se da sam vidio solidan izbor MacBarena u limenkama, glen piper, borkum riff... Uglavnom bio je dosta limenki što mi je djelovalo ohrabrujuće.
Bojim se da su informacije dosta šture.
paludamentum Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 20.04.20 12:51
hvala ti, ak imaju scottish ili navy flake ja prezadovoljan
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 20.04.20 14:03
Znači tebi upravo počinje corona kriza...
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 20.04.20 17:59
paludamentum je napisao/la:
hvala ti, ak imaju scottish ili navy flake ja prezadovoljan
Ako čega imaju, Škota i Navy Flake sigurno imaju. Vjerojatno i Plumcake.
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
Lodir Peče me jezik
Broj postova : 377 Join date : 26.11.2011 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : SAV Special Tobacco, CD Three Friars, ORL Golden Sliced, McB Virginia N°1, PTR Irish Oak
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 16.02.21 23:17
Da li je netko možda u zadnje vrijeme vidio Navy Flake i Dark Twist za kupiti u Zagrebu? Bio sam u Havani, Tocorroru, Chrurchillu u Masarykovoj, kiosk u Ilici 41, nema nigdje..
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 16.02.21 23:42
Navy Flakea nema već preko godinu dana... jednako kao i Dark Twist.
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 14.03.21 19:38
Mali update: havana u Frankopanskoj ima i Black Mallory odnedavno. Uz to i crvene i žute Amphore i niz McConnella.
Tocororo u Gajevoj je postao Churchill shop ali je ponuda ista i ekipa simpatična.
bayro, Rale and v.milan like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Ne znam tko gravitira zapadu Zagreba, ali bio sam danas na Jarunskoj tržnici i naletio na Tobacco shop Mardos (na slici). Obična trafika ali imaju Mac Baren Original Choice, Classic Loose Cut, Mixture Scottish Blend, Virginia No.1, Black Ambrosia, Amphora Virginia, Amphora Full. Također imaju i filtere 9mm i čistače za lulu. Pa ako kome treba da ne poteže u centar za ništa. To je trafika s donje strane tržnice. Od crkve. Ima još jedna iNovine blizu nje. I da ide samo gotovina, plastiku ne primaju.
Vander, Polerouter, v.milan and Vortimejovrh like this post
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 10.02.22 16:44
...i cijene su OK. 84 kunjerosa je podnošljivo za Amphoru ili Škota. Znam ja tu trafiku na jarunskoj tržnici, preko puta je neki urar i mislim kafić "Luping". Često su imali dobre duhane, svojevremeno čak i Princa Alberta i "Toscana" cigarilose svih vrsta. Da sam u Zagrebu, to bih opustošio bez uzimanja zarobljenika.
Sokreos, Nikša and PerB like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 11.02.22 0:53
Da to je manje više tu. Blizu tog kafića. Urar je mislim zatvorio. Zavidna memorija 👍 Škot je bio na popust jer im nije išao. 😆 Nisam se bunio. Malo ispod 80 kuna. Ne znam jeli ostalo im ga još. First come, first served. 🤭
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 11.02.22 8:53
[You must be registered and logged in to see this link.] , to je bilo početkom stoljeća kada sam ja pohodio jarunsku tržnicu, budući sam stanovao u blizini. Ostala mi je u sjećanju ta trafika, kafić i urar. Sjećam se da je tržnica bila dobro opskrbljena.