Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 13.02.22 14:31
bayro je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] , to je bilo početkom stoljeća kada sam ja pohodio jarunsku tržnicu, budući sam stanovao u blizini. Ostala mi je u sjećanju ta trafika, kafić i urar. Sjećam se da je tržnica bila dobro opskrbljena.
Kojeg stoljeća
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 13.02.22 19:20
Ovog Slavonac, ovog!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Ne znam tko gravitira zapadu Zagreba, ali bio sam danas na Jarunskoj tržnici i naletio na Tobacco shop Mardos (na slici). Obična trafika ali imaju Mac Baren Original Choice, Classic Loose Cut, Mixture Scottish Blend, Virginia No.1, Black Ambrosia, Amphora Virginia, Amphora Full. Također imaju i filtere 9mm i čistače za lulu. Pa ako kome treba da ne poteže u centar za ništa. To je trafika s donje strane tržnice. Od crkve. Ima još jedna iNovine blizu nje. I da ide samo gotovina, plastiku ne primaju.
Kakvo je stanje danas Imaju li oni veze s Frankopanskom?
bayro likes this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 04.08.23 12:14
U više malo boljih trafika ima ova 4 duhana. Ja sam nalazio na Vukovarskoj, preko puta Holdinga, na Kvatriću... U najgorem slučaju imaju Amphorinu virginiu i Ampgora Full Aroma.
Saymoran likes this post
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 04.08.23 12:14
Nemaju nikakve. Frakopanska je "Camelot" d.o.o. a ovo je privatna trafika. Ima jedna slična i u blizini tržnice u Dugavama, Vajdin Vijenac iza Igomata, isto tako opremljena sličnim asortimanom, pa kome je od tamo bliže...
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 04.08.23 12:27
Hvala… nazalost necu tako skoro u Graz pa moram rovariti tu po ovome
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 04.08.23 15:26
Trebao si (ako nisi) kupiti ovog Mac Barenovog Škota, jer njega već dugo nema, a odličan je dunan!
Slajs likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 04.08.23 16:07
Imam ga od, cini mi se 2016., otvorio ga i sušim🙄
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 04.08.23 18:12
bayro je napisao/la:
Trebao si (ako nisi) kupiti ovog Mac Barenovog Škota, jer njega već dugo nema, a odličan je duhan!
Provjerio sam i vidio da je citirani post iz veljače prošle godine. Čisto sumnjam da trenutačno taj kiosk ima Škota! Ako je nešto još i ostalo, vjerujem da su do sad već pobrali... Svi oni dobivaju od istog distributera nema tu razlike, zato više ničega ni nema.
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 04.08.23 21:58
Slajs je napisao/la:
bayro je napisao/la:
Trebao si (ako nisi) kupiti ovog Mac Barenovog Škota, jer njega već dugo nema, a odličan je duhan!
Provjerio sam i vidio da je citirani post iz veljače prošle godine. Čisto sumnjam da trenutačno taj kiosk ima Škota! Ako je nešto još i ostalo, vjerujem da su do sad već pobrali... Svi oni dobivaju od istog distributera nema tu razlike, zato više ničega ni nema.
Trenutno sam u Slavoniji ali kad se vratim za par dana mogu baciti pogled na tu trafiku na Jarunu i ažurirati stanje stvari.
bayro likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 05.08.23 0:59
Ako pričate o kiosku na jarunskom placu ja sam ga obišao u prolazu kroz Zg negdje u veljači ili ožujku ove godine i tad mi je čajsa za pultom rekao da ništa za lulu nemaju i da neće ni dobivati..e sad jedino ako se nije promijenilo nešto, a ne vjerujem baš da je...
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 05.08.23 13:45
PurgerVž je napisao/la:
Ako pričate o kiosku na jarunskom placu ja sam ga obišao u prolazu kroz Zg negdje u veljači ili ožujku ove godine i tad mi je čajsa za pultom rekao da ništa za lulu nemaju i da neće ni dobivati..e sad jedino ako se nije promijenilo nešto, a ne vjerujem baš da je...
Imaju dva kioska, ali lako moguće 😕
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 05.08.23 13:53
Dva? Ja znam samo za ovaj sa fotke iz linka, na jugozapadnoj strani tržnice.. 🤔
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 05.08.23 17:47
Da taj žuti je imao duhana, ima još jedan s iste strane ali bez duhana za nas. Bacim pogled u ponedjeljak ili utorak, zavisno od obaveza.
PurgerVž likes this post
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 05.08.23 17:57
Duhana je bilo u onom prvom, bliže Lupingu i (bivšem) uraru, koliko se ja sjećam s početka (ovog) stoljeća.
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 05.08.23 18:02
Glavno da je s početka ovog stoljeća, da ne budeš ko Broj Jedan 🙄
bayro likes this post
Nikša Oblak dima
Gospodin nije bio pretjerano susretljivi da izvadi još duhana samo za slikanje ali kaže da ima još. Pitao sam za Škota pokazao mi je na MB Vaniliju. 🙄😁 7 i nešto € su ovi izloženi
bayro, Slajs, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž and Saymoran like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 07.08.23 14:14
Točno kako sam prethodno naveo! To je trenutačno sveprisutna postava duhana koji su dostupni kod nas.
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 07.08.23 21:14
PurgerVž je napisao/la:
Dva? Ja znam samo za ovaj sa fotke iz linka, na jugozapadnoj strani tržnice.. 🤔
Mislim da si bio u krivom jer su dva jedan blizu drugog. Prije je radila jedna stvarno ljubazna djevojka, sad sam naletio na ovog starog gunđala.
PurgerVž likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 10.08.23 11:26
Poharao Churchill shop u AM.
Black Mallory, Consummate Gentleman, McCornella ima dosta dunhill klonova, Boutique blend, Latakia mixture 1848, Paddingtona… ima i njihov Scottish i oriental.
Ima jos i Amphora Virginia, Smooth Sailing, Glen piper…
Dosao po cistace za lule (kojih nema lol) al obradovao se ko malo dijete 😂😂😂😂
Sve limenke su po 15.50€ ak se ne varam, amphora pouch 11,80
bayro, fra_Perica, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and Gredičar like this post
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
bayro, v.milan and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 15:41
Zašto je taj Bentley duhan toliko skup u Hrvatskoj?
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 17:01
Da budem ciničan samo radi imena poznatih automobila pa se nadaju da mogu to prodati za više eura jer je pomodno
PurgerVž and Saymoran like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Izbor u trgovini. Gospodin je bio vrlo ljubazan. Rekao sam mu da bih slikao za forum pa je pitao ako ima nekih duhana koje bismo željeli da nabavi da javimo. Čistača i filtera trenutno nema.
Nikša and Vortimejovrh like this post
Nikša Oblak dima
Izbor u trgovini. Gospodin je bio vrlo ljubazan. Rekao sam mu da bih slikao za forum pa je pitao ako ima nekih duhana koje bismo željeli da nabavi da javimo. Čistača i filtera trenutno nema.