Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 17:09
Nek nabavi cijelu heritage liniju od RMcC i ok
v.milan, PurgerVž and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 17:29
Lijepo je naici na ljubaznu gospodu.
Malo rattraya i malo heritagea bi bilo ok, ne znam tko kupuje te puste bentleye i golden blendove, pretpostavljam da je dobra marza….
Vortimejovrh and PurgerVž like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 19:07
Ovaj Bentley će mu stajati do sljedećeg stoljeća jer je skup a ne valja ništa osim imena. Šteta što se nije konzultirao s nekim tko zna.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša and Saymoran like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 20:39
Već neko vrijeme znam za tu trgovinu, a prijatelj (znaš koji si) tamo kupuje cigare. Izbor je nikakav za lulu! Bolje da nema ništa, nego ovu jad i bijedu i još onda nema ni čistače! To je kao da nema rezače za cigare, a prodaje cigare!
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 20:41
Hm, čistača još uvijek nigdje, naručio ih izvana :-/
bayro likes this post
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 20:44
Kome treba, a prolazi kroz Crikvu - stojim mu na dispoziciji, meni komšija Ajgor uvijek donese čistača, jer njih nikad dosta! A što se tiče ponude, budući sam labilan, uzeo bih onog Mc Connella, klona Dječje guze. A cuttera ima, to sam popodne gledao.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
v.milan and Saymoran like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 21:10
Slajs je napisao/la:
Već neko vrijeme znam za tu trgovinu, a prijatelj (znaš koji si) tamo kupuje cigare. Izbor je nikakav za lulu! Bolje da nema ništa, nego ovu jad i bijedu i još onda nema ni čistače! To je kao da nema rezače za cigare, a prodaje cigare!
A dobro nemojmo odmah osuđivati. Možda čovjek istražuje tržište, ima li uopće smisla držati duhane za lule.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 21:33
Milanče, budimo realni, osim pravih ljubitelja (a ti znaš koji su!) većina kupuje cigare da bi se pokazali kako imaju love i to im je statusni simbol pokazati kako dime cigaru od 150 €, a kasnije rigaju u šekretu jer im je od njih zlo. Mi smo samo male pipistrele i nikom zapravo nismo interesantni.
Nikša likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 16:49
Saymoran je napisao/la:
Hm, čistača još uvijek nigdje, naručio ih izvana :-/
Jučer sam otišao u pokušaj nabave čistača u I- novine u VŽ, veli mi Gđa Kioskić da ih nema već dva tjedna, a dobavljač zadnji puta nije ništa donio...zatvara se pipa sa svih strana mi se čini.
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 17:15
Meni se čini da nije nemoguce da oni uopce ne razumiju sto je duhan i pribor za pusenje lule 🤗😂😂😂
Polerouter and v.milan like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 17:22
Ma nemaju pojma oni, a onaj tobacco shop 10m niže i dalje Vauen čistače prodaje na 1 komad po 15 centi, neću ih iz principa kupit...radije ću sirovim špagetima lulu čačkat.. 😂😂😂😂
Polerouter, Vortimejovrh and Saymoran like this post
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 19:22
PurgerVž je napisao/la:
Ma nemaju pojma oni, a onaj tobacco shop 10m niže i dalje Vauen čistače prodaje na 1 komad po 15 centi, neću ih iz principa kupit...radije ću sirovim špagetima lulu čačkat.. 😂😂😂😂
Ja mislim da tetka ne zna naručiti, a niti dostavljače nije briga. Kako ih u riječkom Toweru uredno ima i to Vauenovih po vrlo normalnoj cijeni? Sve je stvar koliko je tetka motivirana. Nije da ih nema. Ne tetaka - čistača.
Prije ih je uvozio "Camelot", sada sam išao gledati - nije mi vrag dao mira, a ove zadnje riječke, uvozi "Interflame". Sad, na stranu pravopisne greške na deklaraciji, ali ih ima.
v.milan, PurgerVž and Saymoran like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 19:30
Fora je u tome što je ova naručivala uvijek do sada ali im čajsa nije donio robu ovaj put, barem je meni tako rekla..Ne znam, vidjet ćemo..
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 19:55
Ako ti fali čistača, mogu ti ih ja "Tiskom" poslati.
Budući da sam po svemu sudeći produžio boravak u svojim prekomorskim kolonijama do daljega, nikakav problem, i ne - ništa mi nisi dužan, nego mi pukni na PM adresu.
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 19:57
bayro je napisao/la:
Ako ti fali čistača, mogu ti ih ja "Tiskom" poslati.
Budući da sam po svemu sudeći produžio boravak u svojim prekomorskim kolonijama do daljega, nikakav problem, i ne - ništa mi nisi dužan, nego mi pukni na PM adresu.
Hvala [You must be registered and logged in to see this link.] no za sad ne treba, kolega s posla će mi uzet u Koprivnici za vikend. 🍻🍺🍻
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 19:58
OK, ako ti ponestane, samo javi.
Nikša, PurgerVž and Saymoran like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 20:20
Eeee dragi moji ... još vam puno fali do slovenskog golog otoka za lulaše [You must be registered and logged in to see this image.]
Polerouter, Nikša and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 21:45
Graz je bliže ;-)
PurgerVž likes this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 25.09.23 11:55
Možda informacija ne spada tu ali da ne otvaram novu temu, samo napomena da Daily Press kiosk u sklopu Kauflanda u Čakovcu ima Vauen čistača...čak i nekoliko limenki Rattrayevog Black Mallorya za kojeg Gđa Kioskić veli da ga dobivaju na redovnoj bazi, uz naravno prateće žgadije od duhana..šeriberi pimpličoze itd.. 😉
bayro, v.milan, Nikša and Saymoran like this post
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 25.09.23 17:43
Koliko su čistači u tom Kauflandovom kiosku?
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 25.09.23 18:39
bayro je napisao/la:
Koliko su čistači u tom Kauflandovom kiosku?
Oko 3 eura i nešto, tri paketa za 9,95 € [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, v.milan and Vortimejovrh like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Prošao kraj Frankopanske pa da podjelim što ima ili nema?
v.milan, Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 23.10.23 18:59
Ajme zar nijedne limenke?
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 23.10.23 19:46
Saymoran je napisao/la:
Ajme zar nijedne limenke?
Ne to je to, što se tiče ponude.
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim