Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 23.10.23 20:02
Pa baš. Ponuda duhana skoro kao bolje trafike.
Saymoran likes this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 19:24
Danas sam kupio Peterson EMP i M 965 u kiosku na skkretanju s jadranske mosta u horvacansku, prema savskoj
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 19:35
Vortimejovrh je napisao/la:
Danas sam kupio Peterson EMP i M 965 u kiosku na skkretanju s jadranske mosta u horvacansku, prema savskoj
Ooooo to mi nije daleko. Par stanica tramvaja. Ima još nešto van klasične ponude??? Hvala na info
Vortimejovrh likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 19:57
Čiji je kiosk prosim lepo? Tisak ili? 😉
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 20:10
Majko mila na što to liči...
Polerouter, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 20:32
Izgleda ko voćarna iz vremena bivše Juge, fale samo mandarine u gajbama vani... nisam na tom potezu bio 7 ili 8 godina kako sam odselio iz Španskog u Vž.. 😆😆😆😆😆
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 20:34
Taj je taman tad bio i izgorio 😆😆😆
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 20:43
Opa! Pa jel to moguće! Austrijska cijena? 15.50€?
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 20:52
17€. Ne bi niti ja znao za ovo, ali sam ne budi lijen zvao uvoznika i pitao gdje ima duhana.
v.milan, Nikša and PurgerVž like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 21:12
Dobar potez 👍
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 21:16
17€. Ne bi niti ja znao za ovo, ali sam ne budi lijen zvao uvoznika i pitao gdje ima duhana.
Ja sam poslao mail al odgovora nije bilo.
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 21:22
Ma kakav mail. Nazvao sam, objasnio što me zanima i jedva dobio odgovor jer kao ne smije mi to reći. Uglavnom gđa mi je odala jedino ovu tajnu lokaciju, a koja je stvarno tajna jer tu bih eventualno ušao po kineski kišobran, umjetnu orhideju ili po mali Vlahov, a kad ono...
Polerouter, Nikša and PurgerVž like this post
v.milan Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 21:42
Tajna je gdje se može kupiti duhan čiji su oni uvoznici. Kakva glupost. Nije ni čudo što misle da nema lulaša u Hrvatskoj, sa takvim stavom.
Sokreos, Nikša and Vortimejovrh like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 22:46
Kod nas je baš sve naopako jebote
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 23:06
A tko uopće uvozi Peterson u nas?
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 23:08
Ma kakav mail. Nazvao sam, objasnio što me zanima i jedva dobio odgovor jer kao ne smije mi to reći. Uglavnom gđa mi je odala jedino ovu tajnu lokaciju, a koja je stvarno tajna jer tu bih eventualno ušao po kineski kišobran, umjetnu orhideju ili po mali Vlahov, a kad ono...
Trebao si se predstaviti ko Tržišni Inspektor ili nešto slično pa bi ti dali svu listu
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 23:12
Legenda promet
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 23:13
Legenda promet
Baš su legende 😎
v.milan and GrⒶna like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 24.11.23 23:40
I Tvornica koolture d.o.o.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša likes this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 25.11.23 8:43
Uskoro će Legenda i SG krenut uvoziti u Hr. pa će razni Germani dolaziti u Bure Baruta po Commonwealth!
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 25.11.23 8:53
Jupiiii dobit cemo i duhan a uz ovakvu politiku uvoznika moci cemo se igrati i traženja zakopana blaga. Predlažem da ako netko pronađe dućan koji prodaje da ne objavljuje sliku i adresu nego nacrta kartu s X i ostavi malo tragova u rimi.
Npr Duhan je ovaj bio Ne bih vam reci smio Ali tamo gdje se srece cesta ona Gdje zastupnik od volva….
I tako dalje
Nikša and Vortimejovrh like this post
Nikša Oblak dima
Prošao kraj Savskog mosta pa usao u Vortimejovrh shop, još uvijek imaju ona dva duhana ako koga zanima, a i ovih par drugih manje legendarnih ako koga ne zanima 😉
bayro, v.milan, Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 28.11.23 17:37
Ja ću se ranit'! "Vortimejovrh shop"! Predobro!
No, imaju i MM 965 i MB Original Choice i Amphora Full - i što je još interesantnije, klasične Toskance i Garibaldija, a vidim da se sramežljivo krije i Mehari's Brasil lijevo u drugom redu galerije!
Neka, neka!
I da. slažem se - ovo drugo je "manje legendarno".
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša, Vortimejovrh and Saymoran like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 28.11.23 19:16
bayro je napisao/la:
Ja ću se ranit'! "Vortimejovrh shop"! Predobro!
No, imaju i MM 965 i MB Original Choice i Amphora Full - i što je još interesantnije, klasične Toskance i Garibaldija, a vidim da se sramežljivo krije i Mehari's Brasil lijevo u drugom redu galerije!
Neka, neka!
I da. slažem se - ovo drugo je "manje legendarno".
Pa dobro, on ga je otkrio. Malo sam se nespretno izrazio 😞
Inače nije mi izgeldalo da imaju puno Petersona, pa ako nekoga zanima....neka požuri, s druge strane onih "manje legendarnih" imaju na lageru 🤣😂
To što sramežljivo vire cigare ima još, sve u svemu ima svašta ali sam hvatao tramvaj za Draškovićevu pa sam nastavio brzo put Savskog mosta i okretišta.