| KLUB | |
|
+6ssekir75 dean Antiša Damir Davorin bayro 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 26.11.09 9:55 | |
| - grga je napisao/la:
- Davorin je napisao/la:
- Ali kada uhvatim malo vremena, biti će manji priručnik (ilustrirani) kako obnoviti/popraviti/napraviti usnik - lulu
Tajo i Keko neka naprave isto to - samo o lomljenju! Grga, ne huli! Da bog da ti sve lule u Dravu pale, pa ih sušio mjesec dana! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 26.11.09 10:42 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Zločesti.... ali tko koristi lule, može i ih potrgati... srećom da su to benigne stvari, koje se lako riješe...
Da, benigne su kad postoji meštar, a ako ga nema??? Inaće je sve puno starih zanatlija, što u Zg-u, što u okolici..... |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 26.11.09 11:10 | |
| Biti će mali esej: "Grga vodi svoje lule na kupanje...!" _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: KLUB 26.11.09 11:13 | |
| more ljudi, dajte pomozite coveku da uradi taj prirucnik, kako bi i mi koji nemamo srecu da sa njim mogli da sredjujemo nas skromni imetak | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 26.11.09 12:06 | |
| - Keko je napisao/la:
Pazi da ja svoju destrukciju ne ispoljim na tvojoj morti Cuo sam da vec jesi, iz nekoliko pouzdanih izvora! |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 26.11.09 16:44 | |
| Bez riječi....Tako i tako me ne razumijete [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 26.11.09 17:32 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Fotka sa zadnjeg sastanka kluba! Cijela ekipa na broju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: KLUB 26.11.09 17:59 | |
| Krasno, sve sa maskotom | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 26.11.09 22:16 | |
| - bayro je napisao/la:
Fotka sa zadnjeg sastanka kluba! Cijela ekipa na broju! Jel mogu ja biti Supehik? Njega nema na fotki i skoro sve se slaze!
Zadnja promjena: grga; 26.11.09 22:31; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: KLUB 26.11.09 22:26 | |
| Kaj, kradeš siromašnima da bi davao bogatima?? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 26.11.09 22:31 | |
| Nope, mislio sam da ce mi se udijeliti neki drugi epiteti! Edit: ali sad sam ispravio post! |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 27.11.09 7:42 | |
| Grga, možeš biti Grunf! S obzirom na aute koje klepaš u svojem "atelieru"! , a na tu titulu može kandidirati i Mladunac! Superhika na slici i nema, on nije član grupe TNT, Alan Ford sam naravno ja - visok lijep i plav kao Đuka Čaić (btw. gdje je taj kreten?), a Sir Oliver je jedan bivši član...A zašto - e o tome ne bih na forumu, ali ima puno sličnosti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 27.11.09 13:27 | |
| Hm... Ne svidja mi se Grunf, neka Sale bude Grunf, on je puno inovativniji od mene. Mogu biti Bob Rock, imam dovoljno velik nos. Nego, tko je Jeremija? |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 27.11.09 13:31 | |
| Bob Rock je već rezerviran, a Jeremija ti je slobodan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 27.11.09 13:41 | |
| U qrac, ne licimo niti malo i zdrav sam kao dren! |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 27.11.09 22:34 | |
| Ja se bojim i pitati tko bi trebao biti | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 28.11.09 10:16 | |
| Sastanak je danas u šest. Većina znade, ali da ne bi netko ispao neobaviješten! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 29.11.09 17:02 | |
| Inaće, sinoć se dogodilo čudo Negdje između Koreje i Kenije do kluba je uspio zalutati i naš explorer herr Fubar!! |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 29.11.09 17:58 | |
| ...neobrijan, kao i obično. Ali u punoj formi! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 29.11.09 21:07 | |
| Da svima nam je falio, ipak je on član prvotnog politbiroa | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 29.11.09 23:12 | |
| Meni je falio a nisam ga jos ni upoznao, samo iz pregrst pozitivnih prica.
Zadnja promjena: grga; 30.11.09 1:42; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 29.11.09 23:47 | |
| Fubar je kotrljajuća legenda. Kad upoznaš tog neobrijanog individuuma, onda si shvatio bit i kluba i foruma! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 29.11.09 23:49 | |
| Ako bude sve prema planu i programu, ostaje jos nesto malo manje od mjesec dana. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: KLUB | |
| |
|
| |
| KLUB | |
|