| KLUB | |
|
+6ssekir75 dean Antiša Damir Davorin bayro 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 1:41 | |
| Da, da! Tradicija se mora održati. A "rollling legendu" ćemo dovući, jedino ako nam ne zbriše u Keniju, iako sam ja barem shvatio da je za ovu godinu završio sa putešestvijama od Tallina pa do Seula! (od Vardara pa do Triglava...btw. sad sam se sjetio da je jučer bio sv. AVNOJ!) _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 1:44 | |
| Da, nekad se u to vrijeme veselo mahalo nozevima u ranim jutarnjim satima. Jucer je, za usporedbu, bilo negdje oko petnaestice u plusu. |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 1:52 | |
| Sjeti se '91...Isto je bilo tako odvratno toplo, gotovo sve do Božića. Znam da su seljaci u Sunji i okolnim selima radili koljanu prasadi tek oko Božića. A onda je počela odvratna zimetina koja nije prestala do travnja! Sjećam se da mi se noge u rovu nisu zagrijale sve negdje do prvog svibnja! Ne ponovilo se! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 1:57 | |
| - bayro je napisao/la:
- Sjeti se '91...Isto je bilo tako odvratno toplo, gotovo sve do Božića.
Znam da su seljaci u Sunji i okolnim selima radili koljanu prasadi tek oko Božića. A onda je počela odvratna zimetina koja nije prestala do travnja! Sjećam se da mi se noge u rovu nisu zagrijale sve negdje do prvog svibnja! Ne ponovilo se! Iskreno, u to vrijeme nisam bas toliko obracao pozornost na temperature ali sto se tice strahovitih hladnoca i rovova, znam da je pjesadija drzala straze najvise po 3 sata, bas radi toga sto su ta tri sata proveli stojeci na ledu, doslovno. Ja sam, kao clan ekipe saniteta, bio uvijek pod krovom, uglavnom u toploj sobi tako da se ne mogu previse zaliti. |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 2:02 | |
| Sanitet! Pozadinac obični! Lako je bilo tebi grijati se pored guzičica neke sestrice ili doktorice. Ali sam ja nadrapao kao zapovjednik izviđačkog voda... No, nećemo sad o tome. Bilo pa prošlo.... Pih, sanitetlija.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 2:07 | |
| - bayro je napisao/la:
- Sanitet! Pozadinac obični!
Ne pricaj tako jer ti nitko nece vjerovati da si bio u ratu, ne u vojsci, u ratu! |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 2:09 | |
| Zato je u klubu toplo, kad se izvadi oružje i zadime se sve one prekrasne latakije i aromatici...Eto za to smo se borili. I izborili. I više od toga nam ne treba! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 2:12 | |
| - bayro je napisao/la:
- Zato je u klubu toplo, kad se izvadi oružje i zadime se sve one prekrasne latakije i aromatici...Eto za to smo se borili. I izborili. I više od toga nam ne treba!
Meni takodjer, samo sto sam ja relativno kasno za to saznao ali, to vrlo cesto znam ponavljati, covjek uci dok je ziv a ponekad ne vidi pored zdravih ociju! |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 14:31 | |
| hm... upozznah slavoniju i zap srem te zime, upocetku kao klinac na obilasku rodbine... bese ladno bogami. a za svu pozadinu postoji nadimak - POJEB (skraceno od POzadinski JEBivetri ) mi smo 29. to zvali SV. SVINJOKOLJ koji se uvek lepo zqavrsavao | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 16:38 | |
| Da lepo, osim onima kojima je zucka proradila... | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 19:15 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Malo zadnje Davorinove produkcije sa subotnjeg sastanka! I zlatna i bakrena i crna morta! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 19:18 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 19:21 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Za one nevjerne Tome koji misle da je monsieur Foubard legenda! Evo ga! Kao živ! Glavom i (neobrijanom) bradom! Na proputovanju između Tallina, Seula i Nairobija! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 19:24 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Popušio je tri lule (što mu je mjesečni prosjek) pa ga je malo šusnulo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 22:49 | |
| AUUUU! sad se vidi ko ovde radi!!! a cija je ovo hornica? bas je extra! (inace ne volim hornice) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 23:21 | |
| Onda trebas vidjeti cetkanu hornicu! |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 23:23 | |
| kako mislis cetkanu? | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: KLUB 30.11.09 23:26 | |
| a da ga nije susnuo onaj ouzo koji niko ne pominje? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 01.12.09 1:15 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- kako mislis cetkanu?
Pogledaj dolje [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 01.12.09 8:07 | |
| Četkana (ili kako se mi zezamo "žicana") obrada je da se površina lule obradi žičanom četkom ili sličnim alatom ( - ispravi me ako griješim), da bi se istakli godovi (Talijani bi reki "venatura"), za razliku od lula kojima je finish gladak. Na gornjoj slici iz kluba imaš i jedne i druge. Iako je mišljenje Politbiroa da su četkane ljepše, jer dolazi do izražaja baš ta struktura drveta. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 01.12.09 8:10 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- a da ga nije susnuo onaj ouzo koji niko ne pominje?
Nije ga mastika šusnula. Svi se malo pričestili tom mastikom, ali mislim da Fubi nije pio mastiku (vidiš i sam da je nije bilo puno - apotekarska bočica!) nego je popio jedan ili dva tanka gemišta. Fubi je solidan gospodin i globetrotter! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: KLUB 01.12.09 12:08 | |
| lepo,nema sta. nisam primetio to "struganje". zezam se,nisam mislio nista lose iako licno NIKAKO ne volim mastiku. a sta je u onoj pljoski pored,a? to niko ne pominje salim se naravno, zivi bili i dovoljno pili | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 01.12.09 12:17 | |
| U pljoski je rakija. Obična, domaća, ali dobra! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: KLUB 01.12.09 13:28 | |
| kao sto sam i sam mislio neka,neka,tu grip nece proci! no pasaran! | |
|
| |
dean Oblak dima
Broj postova : 1392 Join date : 12.01.2008 Age : 46 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 01.12.09 13:41 | |
| u kludbu je sve po PS-u, bijah 2 puta, sve zakonito _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: KLUB | |
| |
|
| |
| KLUB | |
|