| KLUB | |
|
+6ssekir75 dean Antiša Damir Davorin bayro 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 26.01.10 12:54 | |
| Pa umjetnički izričaj, za ime Boga!!! To je bio moj mali konceptualni pristup, sinoćnjoj sjednici, i na mojim fotkama ništa nije slučajno!! hehehe :-) ps A ustalom, Vi, sa veeeelikim pušačkim stažom, trebali bi se sijećati Polaroida!! :-) | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: KLUB 26.01.10 14:39 | |
| Interesantno, ove fotke starno podsećaju na stari dobri Polaroid. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 26.01.10 17:48 | |
| pa dakle..... ovo je budilo nostalgiju. Dobri stari Polaroid... fantastično. kada sam pogledao prvi, sve mi je bilo jasno. Stvarno sam oduševljen, ali da ne nastavim da ne budem kao neki s sličnih foruma | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: KLUB 27.01.10 15:24 | |
| Jeli planirano kakvo zasijedanje Kluba Zastupnika, za sutra?
:-) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 27.01.10 15:28 | |
| |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 27.01.10 16:22 | |
| Normalno mladi Ratkay! U šest, i nadamo se da ćeš doći. Ipak si ti službeni ljetopisac! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: KLUB 27.01.10 16:36 | |
| Navratim, nakon Vrutka!! :-) | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 27.01.10 18:45 | |
| He, he....Nakon "Vrutka" kažeš... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 27.01.10 20:22 | |
| Budem vjerovatno kasnio, uhvatila me kreativna groznica i moram u atelje Savate, ono o čemu smo pričali, stavi slike one Dunhilice ( i podatke ) negdije pod lule.... | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 27.01.10 21:27 | |
| Ali nemoj predugo! Mi cijenimo napade tvoje "kreativne groznice", rezultate još i više, ali ne pretjeruj! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: KLUB 27.01.10 21:36 | |
| ma pustite coveka neka radi. ako mu je krenulo, treba da koristi vodu. ko zna, mozda uskoro bude vlasnik fabrike lula (i glavni majstor onako rekreativno) | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 27.01.10 21:38 | |
| To mu i želimo, naravno! A kako je krenuo, moglo bi mu se i ostvariti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: KLUB 27.01.10 21:41 | |
| a sto i da ne? mislis da su osnivaci "velikih" fabrika bili mnogo bolji? sigurno nisu, naprotiv, vecina je gledala samo profit. | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 27.01.10 22:06 | |
| Oni pravi nisu. Sigurno da Achille Savinelli nije mislio u što će se izroditi njegova mala trafika u blizini Piazza del Duomo u Milanu, ili da su braća Kapp i Peterson zajedno s njima mislili da će jednog dana njihova imena biti imena golemih korporacija. Ne, bili su zaljubljenici u lule, baš kao i Oni koji misle isključivo na profit, vrlo brzo izgore. To kupci provale vrlo brzo. Samo kvaliteta ostaje, a kasnije (kad nas više ne bude) i brand koji su stvorili. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: KLUB 29.01.10 14:48 | |
| Bayro!! Pušim sada No.1 i prisjećam se onog tvog blenda od juče!!
Ti bi u Danskoj bio bogat čovijek!! Zer Gut
:-) | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 29.01.10 16:34 | |
| Hvala mladi Ratkay! Godi mom malom egu, što jest, jest. Samo je šteta što nisam u Danskoj! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 29.01.10 17:10 | |
| osim koji put Danske zastavice ma bankrotirao bi u Danskoj, zamisli uđeš u dučan lula, a tamo........ | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 29.01.10 18:02 | |
| ..."Bayro's orthodox mixture" u pakiranjima od 50 i 100 grama! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 29.01.10 18:30 | |
| da da.... samo pričaj okolo koji je sastav tvoje mješavine.... pa će biti kao i moje slike meerica na tuđim forumima | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 29.01.10 18:42 | |
| Tajne mojih mješavina znate samo vas nekolicina članova Politbiroa iz kluba u koje imam neograničeno povjerenje. Ostalo mogu biti samo blijede kopije. A to znači da nešto vrijede! Pa neka probaju ako znaju! Uostalom kao i ovaj forum koji je "majka svih foruma". Ostalo je sve samo copy/paste. No u skladu s mojim općepoznatim krsćanskim načelima - "živi i pusti umrijeti"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 29.01.10 20:15 | |
| Kad ce to na trziste? |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 29.01.10 21:15 | |
| Kad se dokopam relativno sigurnih dobavljača. Novci tu zapravo ne igraju neki veliki problem, nego dobavljači. Rich mi je pred godinu i pol poklonio nešto od njegovih čistih duhana, pa sam kemijao i potrošio, sad ću morati sa tobom i još par pouzdanih drugova odanih našoj stvari, uvesti veću količinu duhana (da ne naručim pet kila, jer to ne prolazi pored carine definitivno), pa polako. A tržište - pa polako, kao Davorin u početku....Mala greška u omjeru i ode sve u šturc! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 29.01.10 22:35 | |
| |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: KLUB 29.01.10 23:59 | |
| Samo beleži omjere, kao što je to nekada Dunhill radio, i naravno uz svaki omjer utisak. Možda jednog dana bude neki my mixture No xy by Bayro. | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 30.01.10 10:46 | |
| Stari moj, to i radim. Ali smo off-topic, možemo nastaviti u "duhanima" o tome. No na znanje i ravnanje, sastanak je sutra u nedjelju 31. 01. u 6,00 u klubu. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: KLUB | |
| |
|
| |
| KLUB | |
|