| KLUB | |
|
+6ssekir75 dean Antiša Damir Davorin bayro 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 17:51 | |
| A ti si Grga vidio taj performans ili samo nagađaš! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 18:28 | |
| A koje školjke najvise volite |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 18:47 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 18:48 | |
| vidi se da si jaako star..
tocan odgovor..
"Srednjo-Školjke" |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 18:52 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 19:40 | |
| Dečki, ne laprdajte o školjkama, brazilijankama i Kekinim performansima, nego se ukažite u srijedu! Većina kojima sam poslao SMS ili mail mi je potvrdno odgovorila , a druge očekujem tokom sutrašnjeg dana! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 20:22 | |
| Ja bi dosao kao ruka debelo ali zaista bi mi to bilo zajebato za privesti kraju. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 20:34 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 20:38 | |
| - grga je napisao/la:
- Ja bi dosao kao ruka debelo ali zaista bi mi to bilo zajebato za privesti kraju.
Fakat Grga, ajde nam kao djeci od četiri godine objasni što si htio reći! Ja te stvarno ne razumijem! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 21:50 | |
| Jednostavno objasnjenje, najlakse je doci, ali kako se onda na vrijeme vratiti kuci?!? Pije se, pusi se, prica se, slavi se, jede se, pije se, pusi se, pije se, pusi se, pije se... I eto ti nabrzaka jutarnjih sati, a ja ujutro radim, to ti kazem. Kako privesti "izlet" kraju a da bude bezbolno i da ne ostane gorak okus u ustima? Nazalost, razumno i kvalitetno rjesenje ne postoji, previse smo udaljeni da bi si mogli priustiti parsatnu zajebanciju... Nadam se da vam je sada jasnije sto sam htio reci i da bar malo suosjecate sa mnom. |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 22:23 | |
| Vjeruj da suosječamo... i žao nam je... zadanje druženje je bilo super, što ne znači da nećemo ponoviti oko Božića, kada su neradni dani.... | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 22:36 | |
| Da! Mi imamo već tradicionalnu feštu na Štefanje (26. 12. po gregorijanskom kalendaru), te se dane i tako ne radi, pa složi neku kombinaciju! Praznici će brzo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 22:38 | |
| Da a mogli bi navratiti i naši Slo. prijatelji...... | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.11.09 22:39 | |
| Normalno! To se i očekuje! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 09.11.09 0:17 | |
| Taj dan je imendan mom tati i jos dvojici prijatelja ali nije to toliko vazno da se ne moze elegantno izbjeci. Puno vaznije je da je to SUBOTA a poslije subote ide nedjelja!!! Ajmo reci da otprilike svi zajedno mozemo racunati da cu se pojaviti u cestitarima, kad je vec tradicija, red je da se ispostuje. |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 09.11.09 0:28 | |
| Tako je Grgure! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 09.11.09 0:33 | |
| Moram samo naci nacin da to objasnim zeni, ili cu morati i nju povesti! |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 09.11.09 0:45 | |
| Već ćeš ti naći načina, u to ne sumnjam uopće! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 09.11.09 0:47 | |
| Ma znam ja nacin, pravi poklon za Bozic i slobodan sam kao ptica na grani! |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 09.11.09 0:49 | |
| Eto, vidiš da znaš! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 11.11.09 17:00 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 11.11.09 17:04 | |
| Tnx |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 0:58 | |
| Daklem, današnje (bolje reći sinoćnje) druženje u klubu i fešta je bila nešto posebno! Društvo odabrano, o klopi i piću da ne govorim, tu se Šokre opet po tko zna koji put iskazao kao vrhunski kuhar, pića po izboru od graševine i traminca do raznih bezalkoholnih kombinacija, zeka, duhani, lule, ma sve kako treba i dolikuje kad to Davorin i Šokre sređuju. Mladunac se žrtvovao i došao znatno ranije i upalio peć tako da nije bilo hladno, a i cijela atmosfera je bila "ugrijana". Ne od cuge, već od dobrih vibracija. Klopa probrana, ostalo je u "pacu" i za drugi put, kad nam dolazi visoka delegacija iz susjedne i prijateljske Slovenije, a možda se pridruže i odabrani članovi iz ravne Slavonije (Grga, puno si propustio!) Šteta što Dean i Fubi nisu mogli doći - Fubi nema prozora pa se smrzao, a Deanu je danas "red alert" zbog tog blesavog novog shopping centra, a Mirek ima nekih problema sa svojim dvonožnim i četveronožnim pacijentima, no biti će prigode! Sutra stavljam sličke da vidite kako je bilo. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 2:56 | |
| Bilo je super a neki članovi su se teka sada razišli! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: KLUB | |
| |
|
| |
| KLUB | |
|