| KLUB | |
|
+6ssekir75 dean Antiša Damir Davorin bayro 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 3:01 | |
| Je, je, teka sada |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 3:06 | |
| pa kaj nije, vidiš da još ne spavaš | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 8:10 | |
| - bayro je napisao/la:
- (Grga, puno si propustio!)
Gledaj, moze se to i tako reci, ali ako shvatim(o) da su za moj dolazak jucer sanse bilo malo vise od nikakve onda mi i nije bas toliko tesko. Da zivim gdje i vi, definitivno bi se moglo reci da sam propustio odlicnu zajebanciju. Ovako sam bio vidjeti novorodjenu kumicu i poklonio joj simbolicnih 100€ tako da sam ipak ucinio neko dobro djelo! |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 10:06 | |
| uf bilo je stvarno vrhunsko.... treba takve stvari češće ponavaljati.... ja sa jedva ujutro probudio za posao... i sada i na poslu pomalo vegetiram..... HOĆEMO SLIKE!!!!!!!!!!
Zadnja promjena: Davorin; 12.11.09 11:27; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 10:16 | |
| Samo hvalite vi koji ste imali cast biti tamo, malo soli na ranu uvijek godi. |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17529 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 11:43 | |
| Sličke stavljam popodne, budući sam zaboravio kabel, pa ćete se morati strpiti još koji sat. Inače, sličke su izvrsno ispale, a i Dona vam se jako zahvaljuje na obilnoj večeri. Bubi ne, jerbo nema zube, _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 15:41 | |
| grga ne trkelja, budeš došao na reprizu... sol je dobra samo u pacu i na meso na roštilju. Ionako su neki cijenjeni članovi bili spriječeni pa ćemo stvar uskoro ponoviti | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 15:44 | |
| Točno...Hvala Bogu svi volimo papati |
|
| |
Broj postova : 17529 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 20:38 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Dakle, jučer kad smo se Davorin i ja ukazali u klubu, prvo nam je se ukazao ovaj prizor... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 20:43 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 20:45 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]...Antiša na svojim uobičajenim zadacima, sjeckanje luka i rezanje kruha. Moramo ulagati u svoje mlade nade! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 20:54 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Onda se kroz oblak dima ukazao i bitumenozni Damir, no vrijeme je letilo, i približavalo se vrijeme za... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 20:56 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Prvu platicu meseka, koja je nestala u 60 sekundi! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 21:00 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Mladunac je bio na nekoj mjesečevoj ili UN dijeti, pa je umjesto voća koje mu je taj dan bio na rasporedu proglasio krmiće jabukama! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Zadnja promjena: bayro; 12.11.09 22:26; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 21:04 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Prva runda je brzo nestala, pa se naš chief Šokre morao opet prihvatiti roštilja za drugu rundu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 21:04 | |
| Sadim lukec beli u Padinskoj skeli... Bilo je sjajno, kao i uvijek! | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 21:06 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Hebem li vam selo, zar u ovom društvu nema nikoga tko bi glavnom kuharu složio jedan gemišt? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 21:11 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]E, kod druge plate smo već pomalo posustali! Jedite oči gladne! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 21:19 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]A nakon što smo malo prezalogajili, svi smo poželjeli malko odmoriti naravno uz dobru latakiu koje je bilo u pristojnim količinama! Uglavnom, bilo je sjajno, sve je proteklo u dobroj zeki, zajebanciji i uz puno smijeha, (i graševine of kors), da bi neki ugledni članovi i moderatori ostali svingati do tri ujutro! Sve u svemu - bilo je odlično i treba to što prije ponoviti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 12.11.09 21:23 | |
| I mali post scriptum; budući da bi se naša maskota obeznanila od silnih mirisa, pa nije bila u klubu sinoć, svoju porciju kostiju i meseka je pojela doma, pa vam se zahvaljuje sa jednim velikim "vau, vau, mljac, nemojte me niti slijedeći put zaboraviti!" [You must be registered and logged in to see this image.]_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 13.11.09 22:25 | |
| Sutra u 18 h? imam neku proslavu pa možda zakasnim | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 13.11.09 22:26 | |
| Inače što se tiče meštra od kotleta i vratine.... svaka čast, to nije bio neka mu bude žao.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 13.11.09 22:46 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Sutra u 18 h? imam neku proslavu pa možda zakasnim
Ok, mi smo gore... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 13.11.09 23:19 | |
| |