| KLUB | |
|
+6ssekir75 dean Antiša Damir Davorin bayro 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: KLUB 12.03.10 14:50 | |
| ccc... i nista brez franc jozefa | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 12.03.10 15:17 | |
| Ahhhh, težak je život nas lulaša |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 12.03.10 15:29 | |
| Ipak se mora priznati da je laksi nego ovaj "skampovski". |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 12.03.10 15:56 | |
| - Keko je napisao/la:
- Ahhhh, težak je život nas lulaša
Borba, konstantna borba!!! Vidjeli ste koju smo muku imali sa škampima, a tek muka s duhanima!! Bayro plemeniti, nas je obradovao MacBaren HH Mature Virginia; Dunhill Ultra Mild; Peterson Gold Blend,.. Naravno, tu je bila i standardna postava B&K Mixture-a, plus 965-ica, i druge komercijale, koju po defaultu konzumiramo!!!!! Borba:::::: | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 12.03.10 18:07 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- ccc... i nista brez franc jozefa
Normalno! Da je na ovim prostorima bilo više takvih "Franz Josefa" sad bi nas Evropa molila da mi njih primimo, a ne da kao zadnji bokci stalno nešto molimo i prosimo pred vratima te Evrope! Lijepo je govorio moj pradjed: "Plakati ćete vi za Austrijom"! No, da se vratimo fotkama - Savate, fotke su mrak, no, nažalost nema te fotke koja može dočarati jučerašnju atmosferu. Bilo je više nego dobro! Keko je tako izdrogirao škampe da siromasi nisu ni znali što ih je snašlo, sve dok se nisu našli na roštiljima, duhana, lula, priče...Ma mogli smo tako do večeras ostati! Šteta što je danas bio radni dan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: KLUB 12.03.10 18:30 | |
| Mene nema na slikama ali mogu potvrditi da su ovi člankonošci na roštilju bili izvrsni, i HAHA Matora je legla na njih savršeno (nisam je dimio već godinu dana i već sam zaboravio kako je dobra) | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 12.03.10 18:38 | |
| Dobra je Matora, ali nije loš niti Dunhill Ultra Mild! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 12.03.10 18:53 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Uži Politbiro - bez Dam-Dama! Naravno da nas blagonaklono sa zida gleda Franjo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: KLUB 12.03.10 20:12 | |
| Fotke su fenomenalne, a Franja u stilu samo vas posmatram... | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: KLUB 12.03.10 20:15 | |
| hm, moj deda govori tako za sfrj ova druga slika, sta je to? da j... rak raka, strasno me podseca na lisce duvana, onako suseno pa presovano (sto je babi milo, to joj se i snilo ) vala sta mu napravise od drzave...
Zadnja promjena: ssekir75; 13.03.10 2:10; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: KLUB 12.03.10 20:29 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 12.03.10 22:58 | |
| |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 2:11 | |
| pa dobro, postoji prica da mu je ovo sin, pa "kruska pod krusku pada" | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 10:25 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- ova druga slika, sta je to? da j... rak raka, strasno me podseca na lisce duvana, onako suseno pa presovano :
Ovu drugu sliku smo zatekli u klubu kad smo ga uzimali u najam. Mislim da će Dam-Dam znati historijat te slike - uglavnom smo je upravo iz ovih razloga koje si napisao i ostavili na zidu, iako se ne radi o lišću duhana, nego od običnom lišću. Ali da podsjeća na duhan - podsjeća. A Franjo je tu da gleda što radimo; uostalom i on je uz to što je pušio cigare koje su specijalno za njega radili u Tvornici duhana u Rovinju (danas zloglasnoj po raznim "Ronhillima" i ostalim strahotama), bio i pušač lule! I ne dirajte mi se u Franju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 11:41 | |
| to znamo da je pusio lulu, ali bar ja nisam znao da je rovinj pravio cigare i to jos za jednog cara (pa ko god to bio i kakav god bio) | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 12:01 | |
| U Schönbrunnu je na njegovom stolu kutija cigara iz Rovinja, par Strambachovih calabashica, a na zidu fotografija Rovinja! Franjo je bio skroman i samozatajan čovjek, ma što ti mislio o njemu, za razliku od jednog drugog gruzijskog lulaša koji je pobio dvadeset miliona ljudi! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 12:13 | |
| to o drugu josifu je druga prica (ne znas koji je "brkajlija" bio ludji) a ja sta mislim o franji jeste 1914. jes bio jako star, mozda ga nista nisu ni pitali, ali on je bio na celu zemlje koja je napala moju zemlju i o tome kraj.
u austriji nisam bio pa ne znam ni sta ima u senbrunu, iako bi voleo da vidim sve to, pogotovo njihov vojni muzej. to jeste bila velika carevina koja je svetu dala dosta toga. | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 12:27 | |
| Dobro, nećemo politiku u ovoj butigi. Kraj diskusije. A Franjina slika ostaje tamo gdje je! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 12:30 | |
| nemam nista protiv, kao lulasu mu je i mesto tu. | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 17:13 | |
| A dal' se povodom slike neko bunio ??? | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 18:24 | |
| ja se nisam bunio ni protiv franca... | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 18:29 | |
| Nema se tko buniti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 18:36 | |
| a nema ni razloga | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 19:38 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Čovjek koji je uvijek prisutan, ali dosad je vješto izbjegavao kameru, no stigla ga je Ajgorova brza ruka! Naš leteći Dam - Dam, alias Damir! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 20:22 | |
| A sad lijepo objasni, Urbi et Orbi, čime si, dovraga, izazvan stavio ovu sliku? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: KLUB | |
| |
|
| |
| KLUB | |
|