| KLUB | |
|
+6ssekir75 dean Antiša Damir Davorin bayro 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 20:39 | |
| - Damir je napisao/la:
- A sad lijepo objasni, Urbi et Orbi, čime si, dovraga, izazvan stavio ovu sliku?
Ajde da ja sad malo odgovaram u tuđe ime.... Kao prvo, u klubu si. Kao drugo, pušiš lulu i konačno nešto kaj ima veze sa topicom. Pohvalno!!! I kao zadnje i najvažnije...Pa lepi si ti dečko, hebo te ....!!! |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 20:49 | |
| E pa baš ti hvala...već sam dobio tri privatne poruke u stilu: "Aha, sad mi je jasno zakaj ti i Krešo ostajete zadnji u klubu!"... baš ti hvala
i sad možeš zaboraviti one gomile žena koje bi se učlanile u klub kad bi vidjele moju sliku...pozdravi se sad s njima | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 21:14 | |
| Stavite onda neku moju i sva sumnja ce biti odagnana! |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 22:02 | |
| | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 22:06 | |
| - Damir je napisao/la:
- A sad lijepo objasni, Urbi et Orbi, čime si, dovraga, izazvan stavio ovu sliku?
Zato jer si ljubak i mio! Uostalom Šokre ti je sve lijepo objasnio! Uostalom - član si Politbiroa i nije red da jedini djeluješ "iz sjene"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 22:07 | |
| - Damir je napisao/la:
- E pa baš ti hvala...već sam dobio tri privatne poruke u stilu: "Aha, sad mi je jasno zakaj ti i Krešo ostajete zadnji u klubu!"... baš ti hvala
i sad možeš zaboraviti one gomile žena koje bi se učlanile u klub kad bi vidjele moju sliku...pozdravi se sad s njima ? | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 13.03.10 22:12 | |
| Pa dovedi te "gomile žena" da se i mi malo proveselimo, a ne samo ti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 14.03.10 10:18 | |
| Dakle as usual sastanak je u klubu večeras u 18,00. Doći će i gomile žena, prema tome nemojte slučajno propustiti meeting! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 14.03.10 11:04 | |
| Bacio si cak i mene u razmisljanje. |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 14.03.10 11:13 | |
| Nazalost ja ću doći kasno pa neću svracati dakle delicije by Grga von Esseker u CetvrtAk | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 14.03.10 12:17 | |
| Može srijeda? Četvrtak me nema. |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 14.03.10 14:50 | |
| Meni paha! Dogovoriti ćemo se danas u klubu! I ne zaboravi CD! Vraćam ti trilogiju Gospodara prstenova! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 14.03.10 15:39 | |
| Budući da većina uglednika danas ne može, sastak kluba je u srijedu u 18,00. Do tada imate vremena konsolidirati redove i složiti si planove! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 14.03.10 21:58 | |
| Joj moram moći skoknuti u sri do kluba...kao što rekoh, ako ne, slamam dirigenta The Lord Of The Rings FOR THE WIN!!! |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 15.03.10 0:22 | |
| Ja nisam uopće siguran za ovaj tjedan!!?? Tomi, zaboravio sam ostaviti duhan prošli četvrtak, ako hoćeš možemo iskemijati da se nađemo pa ti ga dam!! (pošalji PM) Sorry!! U svakom slučaju, bez obzira, savijetujem ti da navratiš u srijedu do kluba!! Sigurno će biti dobrih "slatkiša" bez obzira ko' bio tamo!!! :-) | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 15.03.10 0:50 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 15.03.10 9:00 | |
| Savate, nije potrebno. Jer namjeravam da se vidimo u klubu čim prije Hvala ti još jednom! Ha ha! Ako mogu u sri bit će požar brejkao sam Gandalficu tak da je i ona spremna. Lorenza ću si priuštiti da ga abjuzam par puta ako treba. |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 15.03.10 12:52 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]srijeda, kao što su uglednici rekli,.... In Da Club ps ako sve uspijeem srediti, navratim!! :-) | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 15.03.10 13:31 | |
| Pohvalno, pohvalno! Samo da mi je nabaviti ovakvu prugastu majičicu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: KLUB 15.03.10 15:07 | |
| Znao sam da ragbi i pušenje lule idu zajedno samo nisam imao dokaz...sad imam...super slika | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: KLUB 15.03.10 19:03 | |
| fali mu u svlacionici | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 15.03.10 23:40 | |
| Prekrasno! Ja imam orkestar od 1900 do 2200 h. Ne samo u sri već cijeli tjedan. DIĐEBERIBUMBA! |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: KLUB 16.03.10 0:14 | |
| ti ga na..bo ko zuti sa tim orkestrom | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 16.03.10 7:40 | |
| Dođi kad možeš i stigneš. Mi smo sigurno sutra u 22,00 u klubu u najboljem raspoloženju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 16.03.10 9:49 | |
| Bome sam na..bo, a bit će još jedan projekt do kraja semestra. Blah! Dođem bar na čuku vremena. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: KLUB | |
| |
|
| |
| KLUB | |
|