| KLUB | |
|
+6ssekir75 dean Antiša Damir Davorin bayro 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 27.12.09 2:21 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]No sve se to zaboravilo kad su se đakonije zaredale na stolu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 27.12.09 2:30 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Bilo je i poklona, prekrasni tamperi od morte. Ne treba naglašavati tko je bio Djed Mraz! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Zadnja promjena: bayro; 27.12.09 15:11; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 27.12.09 2:38 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]I da zaključim; još jedno druženje sa prekrasnim ljudima, sva stara ekipa i novi prijatelji! Što bi rekao Grgur: "to su trenuci za koje se isplati živjeti"! Nadam se da ćemo i slijedeće Štefanje ovako proslaviti, a da ćemo se u međuvremenu još puno puta ovako družiti! Živjeli mi svi sto godina (ma što sto, zašto ograničavati božju volju)! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 27.12.09 11:28 | |
| Dakle druženje je bilo na visini... ( makar smo bili u razizemlju) ugodno iznenađenje od našeg Grge, koji se ukazao, svaka čast Grgure baš si ljudina. Da ne ispada da su ostali bili manje vrijedni gosti, hvala ekipo... bilo je to pravo druženje, uz našeg grill meštra kojemu odajemo posebne zasluge. Istina poslije ove količine unesene hrane i vina skoro da bi bilo dobro rješenje, koje je Saša predložio, da se instaliraju u susjednoj prostoriji kreveti na kat da trudbenici mogu malo odmoriti. Nadam se skoroj reprizi ovog iventa... budemo izmislili neki povod nije bitno I da duhani su bili na visini.... Grga je donio malu škatuljicu punu nekih još neotkrivenih Richevih duhana, uz par dobrih starih vrsta... ma milina jedna. | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 27.12.09 11:29 | |
| I još jedno da parafraziramu Grgu.... trenuci za koje se ( u ovom sve sivljem svijetu i okruženju ) isplati živjeti... | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 27.12.09 11:47 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]I još jedna koja mi je sinoć (noćas) promakla, a koja lijepo ilustrira prijateljstvo i zajedništvo! I kako reče Davorin, ovakve "evente" treba ponavljati! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 27.12.09 18:09 | |
| Konacno sam i ja stigao kuci! Ne, nemam nista pametno dodati na sve vase komentare, svaka cast, bilo je izvrsno, ponovilo se! |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 27.12.09 18:45 | |
| Jesi li ti živ došao? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 27.12.09 20:29 | |
| Ziv, zdrav i prav! |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 29.12.09 10:44 | |
| Što cijenjeno društvo misli da se sutra navečer nađemo u klubu? Mislim da to ne bi bila loša ideja. Znam da mili Kekica radi do osam, no mi ostali možemo se naći u šest! Što kažete na ovaj prijedlog? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Zadnja promjena: bayro; 29.12.09 11:50; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 29.12.09 10:55 | |
| Ja ne mogu nikako, radim do 16h i malog vozim na gimnastiku u 20h. |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 29.12.09 11:44 | |
| Grgure - ne brabonjaj! A opet, znajuć' tebe.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 29.12.09 11:47 | |
| Jos se nisam regenerirao kako treba od Stefanja, moram malo misliti i na zdravlje, uskoro dolazi docek Nove na dnevni red. |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 29.12.09 11:50 | |
| Pa to ti taman dođe kao zagrijavanje! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 29.12.09 11:57 | |
| Da, da imam granicu kao svaki normalan covjek. |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 29.12.09 12:31 | |
| pa ne pili, bio si potpuno u granicama ( istina šro je bilo poslije 01h neznam ) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 29.12.09 13:22 | |
| Bas tako, to i je ono o cemu govorim, dok nismo sve sto je bilo popili nismo isli kuci. |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 29.12.09 20:55 | |
| uf onda je bilo opako.... inače sutra navratim, ali kasnije, nekako u vrijeme kada i Šokre... mora se raditi..... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 29.12.09 21:15 | |
| Mislim da stižem oko 19h.... |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 29.12.09 21:20 | |
| Onda ću se i ja prilagoditi. Gore sam u 19,00. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 29.12.09 21:58 | |
| Tako ću i ja biti, najkasnije do 19.30 | |
|
| |
dean Oblak dima
Broj postova : 1392 Join date : 12.01.2008 Age : 46 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 29.12.09 22:12 | |
| Mozda i ja navratim _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
| |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 29.12.09 22:58 | |
| Ne možda Deane, nego sigurno! Da malo poljudikamo i popušimo koji luličak! Inače Penzić ti je odličan! Već sam zaboravio kako je to dobar duhan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 30.12.09 8:02 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 30.12.09 10:07 | |
| Šteta! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: KLUB | |
| |
|
| |
| KLUB | |
|