| Gdje i kako kupiti u Beogradu? | |
|
+31Gillette herrkaleun wranjo123 Horla dejan68ks sr_ki Lakeman oliohardi Zmajevic Karlo Suspiria Rakija fatjoe kamarad igorrr Taras Juan da Nova PecaLula™ Desamp Alanon Marin Split Leo MOVESHAKER savate imnik ssekir75 milo Nunki dean Antiša Davorin bayro 35 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 06.11.12 21:21 | |
| eto, sveti grgur ti je sve odgovorio... kupi lulu koja ti se svidja i za koju imas para, i ne opterecuj se previse. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 06.11.12 21:31 | |
| Iscitao ja par tema ko lektiru,i sad mi jasnije...hvala grgi... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 06.11.12 21:32 | |
| tako se to radi! |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 06.11.12 21:33 | |
| kratko, ali... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 19.12.12 15:53 | |
| Jel zna neko možda da li kod Nikole u BG ima crvena amphora i koliko košta? Ja sam bio juče, al sam bio u žurbi, i potpuno sam smetnuo sa uma da ga pitam za to... |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 19.12.12 19:43 | |
| dejane, malo forum , pa ces videti. sve sto pitas vec je nekoliko puta receno. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 20.12.12 0:13 | |
| Ma da, ali je i dosta toga bilo pre godinu-dve, pa reko, možda se promenila situacija. |
|
| |
Desamp Peče me jezik
Broj postova : 344 Join date : 27.10.2012 Age : 56 Lokacija : Beograd-Rio de Žarkovo
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 20.12.12 17:38 | |
| Trebalo bi da kod Nikole ima crvene Amfore samo je drži ispod tezge (nije u vitrini na izvolte) pa moraš da ga pitaš, naj zgodnije je ako ste ti i Nikola sami u prodavnici. Cena je 800 din. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 20.12.12 22:16 | |
| pa ako se nesto promeni to se i naglasi, ne brini. stanje je isto, jedino sto mozda naletis kad bas nema nekog duvana, ali u globalu to je to. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 21.12.12 1:00 | |
| Ok hvala, to mi je sledeća meta za kupovinu. |
|
| |
PecaLula™ Gasi mi se lula
Broj postova : 165 Join date : 19.10.2012 Age : 37 Lokacija : Sremska Mitrovica, Srbija
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 24.12.12 17:21 | |
| Bio sam danas kod Nikole i počastio se za sve nadolazeće praznike... ma počastio sam se do proleća. [You must be registered and logged in to see this image.]Uzeo sam Mac Baren-ov Scottish Blend - 1600din limenka od 100grama. Ostalo je legalno. Kesa je 650din - 50grama. Kristali su oko 300din. Pokazivao mi je crvenu Amforu - 800 dinara, ali je drži ispod tezge. Nažalost, nema je u limenci. Kad odeš da se počastiš frljaj se malo terminima tipa marke lule, marke duvana... i najbolje da počneš kupovinu od čistača, tampera, kristala... Tako će biti otvoreniji i znaće da si pušač, a ne tržišni inspektor maskiran u pušača. Inače, Nikola je vrlo predusetljiv, fin, kulturan stariji gospodin (ili drug) i ne bih ga menjao. U odnosu na Novosađane je trgovac par exellence. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 24.12.12 22:20 | |
| nikola je pravi trgovac. takvi su, po pricama mog deda obrena, bili predratni trgovci (pre drugog svetskog rata, da se razumemo). zna cak "stipsama" ko sto sam ja i dooobro da spusti cenu,samo da obrne lovu a bogami, kupi i stalnu musteriju. nemoj dase frljas kod njega, ispasces smesan. nikola UZASNO MNOGO ZNA. jednostavno udji, trazi sve sto ti treba, direktno, znas da ima, cuo si na forumu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 24.12.12 22:41 | |
| Baš u četvrtak treba da idem tamo, da vidim šta ima od luličaka, i da kupim amphoru. Odmah sa vrata ću mu reći "Nikola, ne sprdaj se, ssekir mi je rekao šta sve imaš ispod tezge!" |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| |
| |
Desamp Peče me jezik
Broj postova : 344 Join date : 27.10.2012 Age : 56 Lokacija : Beograd-Rio de Žarkovo
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 25.12.12 16:16 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- nikola je pravi trgovac. takvi su, po pricama mog deda obrena, bili predratni trgovci (pre drugog svetskog rata, da se razumemo). zna cak "stipsama" ko sto sam ja i dooobro da spusti cenu,samo da obrne lovu a bogami, kupi i stalnu musteriju. nemoj dase frljas kod njega, ispasces smesan. nikola UZASNO MNOGO ZNA. jednostavno udji, trazi sve sto ti treba, direktno, znas da ima, cuo si na forumu.
Potpisujem, mene je kupio svojom ljubaznošću i hoće da posavetuje početnika. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 25.12.12 16:56 | |
| da, ali ponekad i "pogresno" onako, trgovacki ("clan je najbolji na svetu") | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 26.12.12 0:57 | |
| Jesi ssekire beše rekao da kod njega ima da se kupe aldo morelli ili adsorba? |
|
| |
Desamp Peče me jezik
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 26.12.12 21:14 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- da, ali ponekad i "pogresno" onako, trgovacki ("clan je najbolji na svetu")
Pa, ako je početnik totalno ne obavešten sam je kriv. | |
|
| |
Desamp Peče me jezik
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 26.12.12 21:17 | |
| - dejanldv je napisao/la:
- Jesi ssekire beše rekao da kod njega ima da se kupe aldo morelli ili adsorba?
Trebalo bi da ima i jedne i druge. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 26.12.12 22:33 | |
| bilo je. da li sad ima ne znam, rekoh da nisam bio kod njega od sv. save. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 27.12.12 11:25 | |
| Idem danas, pa se nadam da ću naći nešto primamljivo, za pristojnu cenu Javljam šta sam pazario |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 28.12.12 1:54 | |
| Kupio sam aldo morelli (ako sam ga dobro razumeo:) ) pošto sam se dvoumio između dve lule. Lep je luličak, sviđa mi se, a sad ću i da je isprobam Nažalost, sa filterom je, ali sve su mu sa filterom...Tako da sad, šta je tu je, nisam hteo, al ću morati da probam |
|
| |
PecaLula™ Gasi mi se lula
Broj postova : 165 Join date : 19.10.2012 Age : 37 Lokacija : Sremska Mitrovica, Srbija
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 28.12.12 5:01 | |
| Koliko para? Neki dan sam gledao neke od 3600, ali sve su Secondine... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 28.12.12 8:46 | |
| Ovde su bile secondine od 2700 i jedan simpatični spitfire od 3200. Ova moja je bila 4600 + 590 za filtere. Pitao sam ga za seconde, nije ih baš nahvalio. |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 28.12.12 18:46 | |
| Aaman, koj ce ti rog filteri??? nista se luli nece desiti ni ako pusis bez filtera. ja to radim godinama ilule su u savrsenom stanju. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? | |
| |
|
| |
| Gdje i kako kupiti u Beogradu? | |
|