Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 09.09.20 12:49
Velizar je napisao/la:
Moracu da se dogovorim sa nekim od forumasa kad iduci put budem dolazio u Beograd 😃
Pa to ti i govorim! Imnik je naš stari i ugledni član, uvijek na pomoći!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Velizar likes this post
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 13.09.20 9:22
Javi se kad dolazis u Beograd. Mozemo se dogovoriti i kao sto Bayro rece da odemo zajedno. Ako ima nesto u ponudi ispod tezge, dace, ako ne kaad sledeci put dodjes znat ce da si zainteresovanpa ce izvuci. On dobija preko nekih pilota te fine stvari. Oni kad lete na neke destinacije gde ima da se uzme po aeurodromima, donesu.
Velizar likes this post
Velizar Prva lula
Broj postova : 23 Join date : 01.09.2020 Age : 35 Lokacija : Srbija
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 14.09.20 10:33
Hvala imnik! Kada budem dolazio u Beograd obavezno se javljam, a mislim da cu morati da nadjem izgovor uskoro jer mi Amphore ponestaje, a ovo drugo sto imam ne mili mi se da pusim.
Rale likes this post
Rale Prva lula
Broj postova : 63 Join date : 28.08.2020 Age : 58 Lokacija : Kragujevac, Srbija Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Black Mallory
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 12.11.20 8:45
Evo jedne lepe vesti za nas iz Srbije. [You must be registered and logged in to see this link.] je dobio neke dance, uglavnom aromatike ali ima da se probere i dobrih stvari. Inače kaže čovek nabaviće sad jos duvana i biće i boljih. (nije reklama) Naručio sam nešto pa šaljem slike u ponedeljak da vidite šta ima. [You must be registered and logged in to see this link.]
Branislav likes this post
Rale Prva lula
Broj postova : 63 Join date : 28.08.2020 Age : 58 Lokacija : Kragujevac, Srbija Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Black Mallory
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 12.11.20 9:11
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 12.11.20 18:30
Samo aromatike ili ima i nešto drugo?
Rale Prva lula
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 13.11.20 8:04
Branislav je napisao/la:
Samo aromatike ili ima i nešto drugo?
Nažalost u ovoj turi samo aromatici.
Branislav likes this post
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 14.11.20 15:36
Holger Danske i nema nista drugo osim aromatika.
Branislav and Rale like this post
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 17.11.20 21:53
Šta ima kod Nikole? Nisam bio sto godina...
Rale Prva lula
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 18.11.20 9:40
Mogu vam reći da ova dva Black Cavendish-a (Black Vanilla i Black & Bourbon) uopšte nisu loši. Baš sam se iznenadio. Možda što su ostajali par godina ali imaju odličan ukus. Ovaj Black & Burbon ima i Burley i Virginia, a nije puno aromatizovan, inače oba se lepo i lao pale i dobro drže žar. Black Vnila jeste malo više aromatizovana ali je i pored toka vrlo prijatan (mild) duvan, sa skoro istim odnosom Burley, Virginia i Black Cavendish-a. Ovaj Original Honey Dew mi iako je takođe Black Cavendish nije baš legao, prilično je jak, i čist (aroma se oseti tek u zadnjoj trećini) ali slabo gori i nešto mi kod njega ne prija (aiko ja baš volim Black Cavendish). Red Kirsberry je mešavina Oriental/Turkish i Virginia i vrlo je blag i prijatan. Takođe nije previše aromatizovan i vrlo prija uz čaj iako je vrlo blag. Ne zamerite na mojoj tankoj analiyi ipak sam ja pocetnik.
Branislav, babaq and ilustrišimuš Batorić like this post
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 18.11.20 11:01
Ako je Black et Bourbon od Holger Danskea mogu reći da je aromi unatoč dobar duhan. Ja sam ga negdje u počecima kupio i bio bi dobar za svaki dan. Tada sam si još palio jezik tako da me sjeća na te nespretne dane.
Rale likes this post
Rale Prva lula
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 18.11.20 12:50
Leo je napisao/la:
Ako je Black et Bourbon od Holger Danskea mogu reći da je aromi unatoč dobar duhan. Ja sam ga negdje u počecima kupio i bio bi dobar za svaki dan. Tada sam si još palio jezik tako da me sjeća na te nespretne dane.
da prilično me iznenadio, jer je kao aromatik ali kad ga zapališ shvatiš da nije uopšte ili vrlo malo aromatičan i to se oseti tek na kraju lule. Mada možda je to i što je dosta odstajao. Inače ne peće jezik, meni je prilično legao ali ja nisam baš objektivan jer volim cavendish. U svakom slučaju vrlo prihvatljiv duvan za neku svakodnevnu rotaciju a i cena je vrlo pristupačna 400din (oko 3,4 evra) za kesu od 50grama.