Broj postova : 192 Join date : 07.11.2015 Age : 55 Lokacija : Kruševac
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 14.03.18 22:14
Ma svako zadovoljstvo košta, ali je najsladji muftakis bio aromatik ili ne ...
Horla Hladan dim
Broj postova : 824 Join date : 24.01.2018 Age : 44 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 15.03.18 17:32
ssekir75 je napisao/la:
zmajeviću, najbolje bi bilo kod nikole ići sa nekim kog on već poznaje. meni nikada nije pravio problem, jer uopšte ne izgledam kao neki sumnjiv tip (sumnjiv u smislu poreznika ili inspekcije). gotovo uvek sam dolazio u bajkerskom prsluku, nosim dugu kosu, kao i svaki nišlija govorim dosta brzo i glasno, mašem rukama i tako to. i uto vreme sam bio sa bivšom koja je bila na studijama u bg, tako da je i ona počesto išla kod njega u nabavku. suprotno od mene, sadašnji belocrkvanski sveštenik, u to vreme student teologije, uvek je imao muku s njim. uvek uredan, sa aktovkom ili onom torbom o ramenu, mantil, smiren, izazivao je podozrenje, i nikola mu nikad nije govorio šta ima ispod tezge. na pokojnom TT forumu dušu sam mu vadio nazivajući ga poreznikom. jednom prilikom smo imali "zasedanje" gde drugde nego u gavranu, i tom prilikom sam ušao sa njim i rekao nikoli, nije poreznik iako liči na njega. čovek se samo nasmejao, i rekao, pa šta da mu ja radim kad liči. znate i sami kakva je to roba. posle toga nije više bilo problema.
Hehe... Ja prvi put kod Nikole ušao pre bezmalo mesec dana. Pre toga Imnik mi reče da je pod tezgom znalo da se nađe koji duvan bez akcize koji samim time i nije u redovnoj ponudi. Iako, rekoh da po preporuci mnogih dolazim u radnju, ali zid je bio među nama iako sam pokupovao svašta nešto od duvana do lulaške galanterije... Sekira, moramo jednom kad baneš do Beograda da odemo zajedno da vidi čoe'k da sam bezopasan;)))) Inače, tu radnjicu sam spazio još pre tuce godina dok je "Vrući gavran" još radio. Bila je to lepa kfanica la bleju i uživanje, pored onog nezgodnog gazda Miška;)))
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 16.03.18 19:55
gavran više ne radi?!? e da ga... greota. ja sam, kažem, jaaaako davno bio u bg, a natamo kad se olepša vreme možda se i nakanim da dođem.
, to svešteno lice je dobilo vrlo lepu "dobrodošlicu" kad je prvi put ušlo u školu. naime, znali smo da naš pop mladen odlazi iz grada i da dolazi neki dečko iz vršca. i jednog dana dođe novi sveštenik u školu, seo ko beg i nešto drži slovo u zbornici. mene nešto đaci iznervirali, ulazim onako ko gestapo, ređam sve po spisku, a gospon popa me gleda i smeje se. kaže, ja ovog gospodina znam, ovaj gospodin puši lulu. pogledam ja i naravno u sekundi se setim ko je, i onako najiskrenije moguće ispalim, stefane da ideš u pm! svi stali, zbunjeni, tek došo čovek, ovaj, popa, a ja tako... čekaj bre, kako ti to novog popa u pm? tako lepo! u pm! a on zna što sam ga oterao u pm! nabio popa glavu u zemlju i mrmlja, dobro, dobro, znam... a razlog je što je dozvolio da pokojni TT forum umre. namerno. i to mu vala neću oprostiti dok sam živ.
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 16.03.18 20:02
Nikola je specifican lik.
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 16.03.18 20:07
ma čovek je samo dobar trgovac koji mora da se pazi.
Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 16.03.18 22:08
A zna li tko za onu radnju prekoputa Predsednistva ? Ima li što?
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 17.03.18 19:38
Zmajevic je napisao/la:
A zna li tko za onu radnju prekoputa Predsednistva ? Ima li što?
Uglavnom isto sto i kod Nikole.A sto se SP-a tice,ako ne narucis preko 8 oz u bulku verovatno ce proci bez carine-meni u 90% slucajeva,ako ti i naplate carinu opet je jeftinije nego sto ces moci kupiti u Beogradu-carina+PDV ti je negde oko 60% vrednosti posiljke,bez postarine.Sr-ki im nesto nije simpatican pa ga cesce carine.
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 17.03.18 19:59
Da ironija bude veća, Srki je 17 god bio carinik (ali onaj dobri...) 😃
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 18.03.18 9:38
sr_ki je napisao/la:
Da ironija bude veća, Srki je 17 god bio carinik (ali onaj dobri...) 😃
Zato te i caste bivse kolege...
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 18.03.18 13:36
A,sad mi je sve jasno,ko ce koga nego svoj svoga.I meni ceo zivot lome vrat oni kojima sam najvise ucinio.
sr_ki Hladan dim
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 18.03.18 13:53
Ta je služba izgubila svaki smisao, i ono malo što je stara garda održavala...
Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 18.03.18 14:00
Eh, ća nije na ovom brdovitom Balkanu izgubilo smisao... No, koje su inače cene u tim radnjama ? Zanima me konretno koliko bi bili amphora ili navy flake npr ?
oliohardi Oblak dima
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 18.03.18 21:55
Amphora ti je mislim 900,00 dinara kesa od 50g,nisam skoro kupovao a navy neces naci.Ako i nadjes ne racunaj ispod 1100,00 dinara.
Zmajevic Gasi mi se lula
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 19.03.18 10:15
Pa dobro... Sa obzirom da je Stanwell 700 nije to toliko strašno da budemo iskreni.
sr_ki Hladan dim
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 19.03.18 10:28
Na tom Stanvelu i Larsenu sam počeo lulašenje, i bili su mi skroz ok, a pogotovo okolini... Da sam tada imao ove latakijske kombinacije, bilo bi mi zabranjeno i pre nego sam počeo.. 😟
Zmajevic Gasi mi se lula
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 19.03.18 10:40
Pa dobro Stanwell i Larsen imaju neki šmek u vidu mirisa, ali ipak nije to baš baš aromatik po mom okusu. Mnogo više ističu okus dodataka (vanila,čokolada itd) nego okus duvana.
oliohardi Oblak dima
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 19.03.18 20:36
Pa zbog hemije,nema tu mnogo duvana.Kad dodjem jednom u Beograd donecu ti raznih vrsta pa probaj.Al ove parfeme nemam.
Zmajevic Gasi mi se lula
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 19.03.18 20:46
Sjajno ! Ja sam sada naručia sa SPa neke finije duvane pa se nadam biće uskoro...
Zmajevic Gasi mi se lula
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 10.04.18 17:54
Ako vas zanima, kupia sam Dunhill EMP za 18€ u Duty Free-u u Beogradu što i nije tako loše sa obzirom da je bila poslednja !
Rale likes this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 10.04.18 18:24
50 grama?
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Zmajevic Gasi mi se lula
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 10.04.18 18:31
50g, nije najeftinija varijanta ali EMP je EMP...
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 10.04.18 19:03
Nije definitivno, tim više što je duty free. U Austriji je oko 12,50 €. Sa porezom. A na SP-u, 8 unci u rinfuzi, što 99 % prolazi ispod radara:
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Horla Hladan dim
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 10.04.18 19:42
Zmajevic je napisao/la:
Ako vas zanima, kupia sam Dunhill EMP za 18€ u Duty Free-u u Beogradu što i nije tako loše sa obzirom da je bila poslednja !
Gde se nalazi Free Shop u Beogradu? Aerodrom?
Zmajevic Gasi mi se lula
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 10.04.18 19:45
Reka mi je kolega da je u Podgorici My Mixture 965 samo 10€ platio, a ja se sećam da sam 3 Amfore platia 23 CHF u Zurichu, mada nije u DFu već neka radnja, nepredvidivi su putevi DFovi
Jes Horla, čim prodješ pasošku, udješ pa sa deane strane skroz do kraja je stajao u vitrini
Horla Hladan dim
Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 10.04.18 19:47
Imaću u vidu, Zmajevicu, za ubuduće. Sledeći utorak ponovo pravimo okupljanje, ali ovoga puta na otvorenom. Bio bi red da svratiš da se upoznamo i da degustiramo duhane. Obavestiću te blagovremeno.