Broj postova : 196 Join date : 02.12.2011 Age : 61 Lokacija : osijek Omiljeni duhani : MB OC , Grga mix. , Frankenstein ,Pet.Delux , i sve sto je na stolu ponudjeno
Naslov: Re: Poznati koji su pušili lulu 30.12.12 21:00
biljezim se, kad smo vec na temi poznatih koji su pusili lulu jucer , slucajno , vrteci po tv-u jedna emisija sa glavnim likom u ulozi Đelo Jusić emisija jako lijepo napravljena sa naglaskom na njegov rad i zivotno djelo koje je iza sebe dosad ostavio , poznate pjesme , klinci sa dubrovackog festivala , itd.itd. a zapravo , na kraju emisije , bila je posveta , da je to sve vezano za njegov rodjendan, u jednom dijelu emisije , pojavljuje se doticni gospodin , na klupici uz more , sa lulom u ruci,,, stil njegov osoban , drzanje , kao da drzi kubanku u ruci , posebno uocljivo lezerno drzanje ,,, uz razgovor gdje se moze primjetiti da to nije uzeo u sake da bi bio "in" i da bi tamo nesto glumatao , posebno me se dojmilo , kad je u jednom dijelu emisije rekao , i tako ja volim doci ovdje , zapalim lulu , slusam valove i gurnem prst umore,,, i onda imam vezu sa cijelim svijetom,,,,, bilo je nesto , ali jako kratko , iz njegovog radnog prostora , gdje se moglo , onako , na brzinu vidjeti , jedan stalak sa lulama i nekakova velika kozna torbica raskopcana i na njoj po slobodnoj procjeni u onoj brzini cca. 30-ak lula ,,,,, sve u svemu , emisija lijepa i poucna i jos jedna osoba za popunjavanje popisa poznatih po ovoj temi [You must be registered and logged in to see this image.]
T.McR. Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 02.12.2011 Age : 61 Lokacija : osijek Omiljeni duhani : MB OC , Grga mix. , Frankenstein ,Pet.Delux , i sve sto je na stolu ponudjeno
Naslov: Re: Poznati koji su pušili lulu 30.12.12 21:17
zahvaljujem se "legi" intendantu koji je ovdje informaticki strucnjak i nadopunio moj post fotkicama za sto ja nisam bas osposobljen , prijateljska gesta , hvale vrijedna
Gost Gost
Naslov: Re: Poznati koji su pušili lulu 30.12.12 21:22
T.McR. je napisao/la:
zahvaljujem se "legi" intendantu koji je ovdje informaticki strucnjak i nadopunio moj post fotkicama za sto ja nisam bas osposobljen , prijateljska gesta , hvale vrijedna
T.McR. Gasi mi se lula
Naslov: Re: Poznati koji su pušili lulu 30.12.12 21:25
mali OT po ovome , opet sam nesta zabrljao,,,, pa ako se niste dosad navikli na moje informaticke brljotine,,,, odustajem,,,uz ispriku svima
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
Naslov: Re: Poznati koji su pušili lulu 03.01.13 20:45
Jab više volio da je lulu pušijo Odabrao Đelo Hađiselimović, a ne ovi Jusić. A dobro, pa to ti je....
T.McR. Gasi mi se lula
Naslov: Re: Poznati koji su pušili lulu 04.01.13 21:03
komesare , zaboravio si napisati "a citao miljenko kokot" btw. dolazi ti knopfler u zg.
PecaLula™ Gasi mi se lula
Broj postova : 165 Join date : 19.10.2012 Age : 37 Lokacija : Sremska Mitrovica, Srbija
Naslov: Re: Poznati koji su pušili lulu 06.01.13 14:11
Broj postova : 401 Join date : 16.04.2012 Age : 60 Lokacija : Zaprešić
Naslov: Re: Poznati koji su pušili lulu 06.01.13 22:45
Roald Engelbregt Gravning Amundsen was a Norwegian explorer of polar regions. He led the Antarctic expedition to discover the South Pole in December 1911 and he was the first expedition leader to reach the North Pole in 1926
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: Poznati koji su pušili lulu 14.01.13 23:35
Taras je napisao/la:
Novi Filim/Django 2012.Dobar ovaj Bred Pit,lula bas lepo izgleda. [You must be registered and logged in to see this image.]
s oproštenjem, malo više su počeli da tupe... svakoj budali stavljaju lulu u usta
T.McR. Gasi mi se lula
Naslov: Re: Poznati koji su pušili lulu 15.01.13 20:25
biljezim se, sekirce , potpisujem
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Poznati koji su pušili lulu 15.01.13 21:03
i ja potpisujem, ne postaneš intelektualac ako staviš lulu u usta... ali si na najboljem putu
Rip Kirby Peče me jezik
Broj postova : 348 Join date : 28.06.2012 Age : 56 Lokacija : Opatija
Naslov: Re: Poznati koji su pušili lulu 24.01.13 16:24
"Strah je glavni izvor predrasude i jedan od glavnih izvora okrutnosti"
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
Naslov: Re: Poznati koji su pušili lulu 16.07.13 13:39
Zadnja promjena: Rakija; 08.08.13 13:35; ukupno mijenjano 2 put/a.
Chofus Prva lula
Broj postova : 99 Join date : 07.05.2012 Age : 30 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Poznati koji su pušili lulu 08.08.13 2:09
Baš pogledah na TV-u film "The Big Bounce" (prosječan film, čak i ispodprosječan) ali jedino što me zabavilo je bilo vidjeti Morgana Freemana s lulom čak je i profesionalno tamp-ao prstom i koristio zippo pipe-lighter (vidim sve u lulaškom matrixu)