| Davorinova ljetna kolekcija | |
|
+5imnik ssekir75 --muki-- bayro Davorin 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 10.08.10 20:39 | |
| točno ... zna se tko ima takvu lulu i stila | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 10.08.10 20:45 | |
| A vidi se da je ovaj samo pozirao, naime, lula je prazna! Prokleti Ameri! |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 10.08.10 20:48 | |
| pa hvali se da puši latakiju, a kako se dobro zeza kroz postove ( da nema jezične barijere ) bio bi dobro viđen član našeg kluba | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 10.08.10 21:09 | |
| - Keko je napisao/la:
- [
Zašto tako oštro Grga?? Zeka peka, i nije ostro, bio je LOLcic ispod. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 10.08.10 21:23 | |
| Onda ok. Jednostavno mi je bilo cudno takvo generaliziranje s tvoje strane obzirom da te poznam |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 10.08.10 21:40 | |
| Keko, Šejker i moja malenkost imali smo čast vidjeti čitavu Davorinovu kolekciju (čak smo ih smjeli i pipati ), stvarno su nenadmašne. Davorin ih je nekoliko puta pokušao skloniti sa stola, ali mu nismo dali, čak smo mu pokušali skrenuti pažnju (zna se zašto!), no nije išlo! Lule su stvarno prekrasne, a mađarice (zadnje tri u tri različita ali zapravo slična finiša) su stvarno nenadmašne u svakom pogledu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 10.08.10 21:47 | |
| Pa mađarice, makar ja (ne znam zašto ) više volim naziv OOm Paul, su stvarno vrhunski komadi, posljednji od svoje vrste.... | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 10.08.10 23:31 | |
| Prekrasne su! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 11.08.10 0:19 | |
| - Davorin je napisao/la:
jel' smiješ postavit ovu sliku na DMP stranice? .... eventualno se otvori sekcija - " DMP LIVE" ili neš' kao "s vjedočanstva (priče) korisnika" ili nešto tipa " slike DMP korisnika" .... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 11.08.10 0:24 | |
| Šejkeru, isprintaj si ga i urami mado kad ti se njofra tako sviđa |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 11.08.10 0:25 | |
| - Keko je napisao/la:
- Šejkeru, isprintaj si ga i urami mado kad ti se njofra tako sviđa
Keko ti si moj idol!!! jel' bi mi mogao pokloniti svoju sliku u prirodnoj veličini s autogramom?? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 11.08.10 0:28 | |
| Naravno. O detaljima u klubu |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 11.08.10 0:44 | |
| Nije baš zgodno da ga stavim kao sliku... makar se dotični oglasio na mome blogu Sada sam išao malo bolje pogledati sliku ( ponukan grginim komentarom ) i iz lule se dimi | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 11.08.10 1:17 | |
| Istina! |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| |
| |
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 11.08.10 19:11 | |
| Zašto? To bi bila baš fora! Probudiš se i vidiš Keku sa "Ser Jacopom" u ustima! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija | |
| |
|
| |
| Davorinova ljetna kolekcija | |
|