| Marinove lule... | |
|
+17Simba Matko Brka Nunki gavran11 420blackadder mortimer milo sinus Davorin Leo imnik MOVESHAKER ssekir75 bayro ibublic Marin Split 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 15:08 | |
| A ne znan ni ja , vidija san lika na you tubeu i isto ih je utoca u burbon i izgledali su odlicno. Cuj nisan pretjerano gadljiv, mozda mi i nije trebalo al eto sad je gotovo, nije to neka snaga 40 posto... A mozda ce i okus bit sladji | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 15:11 | |
| bolje da si popio to u sto si uronio usnik! |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 15:17 | |
| Ovo je Four roses, a on mi ne lezi bas ima toga u mene na litre jaaako dobrih svari Tako da ovi burboncic naspram svega i nije za nista drugo Naravno bez uvrede svima koji vole Four roses | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 15:28 | |
| meni je bio dobar kad sam ga posljednji put pio a to je bilo prije 15-ak godina, poceci alkoholizma... |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 15:38 | |
| Ma ok je, to je stara škola, navodno netko voli i čistače umočiti u whisky pa peri/deri po usniku...,kao, bude okus malo slađi valjda.....nisam probao, no čini se zanimljivo u svakom slučaju Ja osobno očistim dobro izvana i iznutra s apotekarskim alkoholom i onda ga stavim u neku otopinu sa sapunom nasitno da se malo natapa i nakon nekog vremena izvadim i bude ko' nov. Eventualno pažljivo šmirgl gradacije 1000 ili više ako treba skinuti ono žuto sranje, pa nivea i eto ga.... | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 15:40 | |
| Bas tako! Ma dobar je on jos uvik ali nekako mi ne fali u zivotu | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 15:44 | |
| To zuto sranje se vise vata na oni vulkanit tj. oni materijal koji je mat vec u startu, a ovaj je sjajan pa nema tragova oksidacije. A to rijesin abrazivnon paston za ruke i na kraju nivea Ma ovo je dobro sa burbonon , neka se malo safta | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 15:56 | |
| - Marin Split je napisao/la:
- To zuto sranje se vise vata na oni vulkanit tj. oni materijal koji je mat vec u startu, a ovaj je sjajan pa nema tragova oksidacije.
Ma ovo je dobro sa burbonon , neka se malo safta Istina, to žutilo je na vulkanitu. Ma ovo će biti dobro, lula izgleda mrak. A najbitnije je da se tebi sviđa. Puno ti ladnog dima želim | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 15:58 | |
| marine, u zdravlju je i sreci dimio! lula je super, cuvaj je, to je iz vremena dok se jos pravilo sve kako valja. a viski bolje da si popio sto kaze grga (mada iskreno ja sam vise za domacu ) | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 16:51 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- to je iz vremena dok se jos pravilo sve kako valja.
Nazalost ali istinto | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| |
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 17:06 | |
| U pravu si Sta kazete na ovo za cake? Btw usnik izvadjen nakon 4 sata buckanja u burbonu i nista mu nije | |
|
| |
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 17:45 | |
| Ne kažem ništa. Bolje da ga nisi bućkao u burbonu, nego da si samo lagano navlažio pamučni čistač i tako očistio usnik, ali što je tu je. A što se tiče cakea, mogao bi ga malo skinuti, čini mi se da ga imade previše, ali ne švicarskim nožem, nego reamerom. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 17:46 | |
| Marine, čestitam na luli!!
| |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 18:52 | |
| Posto neman reamer onda san sa onon zlicicon malo sastruga i sad je svugdi jednak, malo se odvojija gore pri vrhu zarnice, a sve skupa je ok debljine - nije preko milimetra ipo, mislin da ga ne treba skroz skidat. Sinus, fala in lipa | |
|
| |
gavran11 Gasi mi se lula
Broj postova : 240 Join date : 15.12.2010 Age : 51 Lokacija : ljubljana
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 20:08 | |
| | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 21:40 | |
| ja kad dodjem do lule koja ima cake oljustim da ostane mozda jednu desetu, ne vise. ne znam sto, ali volim tako. i to uradim krupnom smirglom jer ni ja nemam reamer ( a i ne treba mi) | |
|
| |
Nunki Peče me jezik
Broj postova : 412 Join date : 20.04.2010 Age : 66 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 23:18 | |
| Nije reamer za lule tek tako.. | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Marinove lule... 10.11.11 23:49 | |
| | |
|
| |
Nunki Peče me jezik
Broj postova : 412 Join date : 20.04.2010 Age : 66 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Marinove lule... 11.11.11 0:07 | |
| Vredi potrositi odredjenu svotu novca za osnovnu solidnu opremu za odrzavanje lula, to je jednokratna investicija, a valja decenijama. | |
|
| |
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: Marinove lule... 11.11.11 8:49 | |
| Joj ljepote od lule. Dugo je dimio. A cake možeš poravnat i sa šmirglom. Lagano. Neće joj niš bit. | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Marinove lule... 14.11.11 10:52 | |
| Par utisaka nakon pusenja hardcastleice... Iman samo rijeci hvale ali postoji jedna zamjerka. Naime, cin je stigla malo san poravna cake, doduse zlicicon jel neman reamer ali dobro je jer ga i onako nije bilo puno - skoro se skroz skinija... Nadalje, odma san je usolija i tek nakon sta se dobro posusila krenija pusit. Problem je u tome sta ima okus na detedzent ili nekakvu naftalinu!?!?! Nerazumin... da li je netko imao slicna iskustva? Ja se nadan da ce to otic nakon nekoliko pusenja... Vjerovatno je to zbog dugog ne pusenja iste ( ko zna koliko je stala u ladici necijoj.. ) U svakom slucaju, skinija san cake skroz lagano bruseci sa finin brus papiron i sinoc je ponovo usolija ( nekih 5 sati se solila ) volija bi cut vase misljenje o ovom glupom okusu sapunice | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Marinove lule... 14.11.11 11:29 | |
| - Marin Split je napisao/la:
- ( nekih 5 sati se solila )
Koliko ti je prvo soljenje bilo dugo? Zašto je nisi ostavio cijeli dan, nego samo 5 sati? |
|
| |
| Naslov: Re: Marinove lule... 14.11.11 11:56 | |
| Ne brini Marine! To je normalno, uvijek lula poslije tretmana ima lagani okus po soli i alkoholu, koliko god je sušio, no to će nakon dva, tri pušenja proći, jednako kao i taj fini naftalinski "štih". Lula jednostavno nije dugo pušena, ležala je u nekom škafetinu i to ti je to. Dvije tri dobre porcije latakije i sve će to nestati! Nemaš razloga za brigu.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Marinove lule... 14.11.11 12:08 | |
| Ajde dobro je, ipak se lakse dise kad cujen lipe rici utjehe A to za latakiju mi je bilo prvo na pameti, iman ovi McConnellov oriental pa cu je zamastit latakion i nema straja Fala Bayro Cutler, prvi put san je drza 12ak sati da dobro upije, a sad mi se parilo da nije potriba toliko dugo drzat i da je 5 sati dovoljno. Recimo prvi put je vec nakon 20 minuti ona sol bila skroz smedja, a sad je tribalo 2 sata da pocme samo na rubovima malo crnit. Ma i Dean je bija jednon prilikon govorija da je bolje ponovit procer 2, 3 puta po manje sat nego da ti pre dugo stoji usoljena. I naravno ako vec ides ponavljat proces pricekaj dan dva izmedju tretmana da se ipak lipo posusi. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Marinove lule... | |
| |
|
| |
| Marinove lule... | |
|