| Rub lule | |
|
+4Leo Marin Split gstaraz Chofus 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Chofus Prva lula
Broj postova : 99 Join date : 07.05.2012 Age : 30 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Rub lule 17.12.13 0:31 | |
| Zanima me kako najbolje očuvati rub lule od zacrnjenja. Osim naravno pažljivog paljenja. Koristim obične "bic" upaljače, ponekad šibice ali često mi se jednostavno ne da. Često re-lightam ali to me ne sekira pogotovo zato što bicom za 2 sekunda lula ponovno veselo dimi. U zadnje vrijeme dosta pušim svoju Jirsu i zasad je u redu ali imam osjećaj da ću za godinu dvije uništiti izgled ruba lule što bi mi bilo stvarno žao. Uglavnom, ako imate neke trikove koji su vas dobro poslužili bio bih zahvalan | |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Rub lule 17.12.13 1:38 | |
| ja svako toliko uzmem one štapiće za uši... naslinim i protrljam rub u krug par puta... poslije krpicom malo oglancaš i to je to.
Svako drugo ili treće pušenje je dovoljno to raditi da se lula vječno zadrži čistom... što rijeđe to radiš, to više moraš trljat kad se napokon odlučiš da bi bilo vrijeme očistiti lulu. | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Rub lule 17.12.13 7:41 | |
| Bas tako kao sta je gstazar reka! Jedino ako s vremenom spalis rub onda tu nema bas pomoci osin mozda brusenja pa glancanja carnaubom | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Rub lule 17.12.13 9:17 | |
| A možeš i prije paljenja malo sline staviti na mali prst i protrljati rub. | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Rub lule 17.12.13 9:20 | |
| A možeš i rub trljati o obraz, on će biti čist, a ti ćeš imati preplanuli ten | |
|
| |
Capt. Horatio MacAllister Peče me jezik
Broj postova : 401 Join date : 16.04.2012 Age : 60 Lokacija : Zaprešić
| |
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Rub lule 17.12.13 9:53 | |
| - Keko je napisao/la:
- A možeš i rub trljati o obraz, on će biti čist, a ti ćeš imati preplanuli ten
Bolje garav obraz na licu nego crni rub lule u ruci! Ili tako nekako... Lula mora biti malo garava, još ako je mala i bogom obdarena... huuu di ti je kraj!!! Šala mala!!! Kolege su ti sve dobro rekli... | |
|
| |
misterno Peče me jezik
Broj postova : 527 Join date : 05.03.2012 Age : 52 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH Gljive, JFH Ruševine, McCl 5110, McB Plumcake, Žapci
| Naslov: Re: Rub lule 17.12.13 16:21 | |
| pljuc na prst i stara majica su zakon. ponekad je pogotovo kad se popije i neka novija majica dobra pa mi se žena spomene rodbine kad ju treba prat... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rub lule | |
| |
|
| |
| Rub lule | |
|