| Stalci za lule by yellow_seal | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
yellow_seal Prva lula
Broj postova : 7 Join date : 29.10.2011 Age : 60 Lokacija : Sremska Mitrovica
| Naslov: Stalci za lule by yellow_seal 06.11.11 16:44 | |
| Evo napokon mogu da postavljam slike,mislim da je "pušionica" pravo mesto za to.Prvi rad sam nazvao:"ringišpil",a drugi:"Dubai".Očekujem vaše sugestije i kritike.Hvala unapred 1. [You must be registered and logged in to see this link.] Dimenzije:prečnik osnove je 20cm,a ukupna visina 26cm. 2. [You must be registered and logged in to see this link.] Dimenzije:visina 58cm,a širina osnove 45cm. | |
|
| |
gavran11 Gasi mi se lula
Broj postova : 240 Join date : 15.12.2010 Age : 51 Lokacija : ljubljana
| Naslov: Re: Stalci za lule by yellow_seal 06.11.11 17:01 | |
| Nacrtna geometrija mi i nije baš išla, tako da bi bilo dobro , da nabaciš koju lulu na ovaj drugi stalak( stalak je je li tako???) , da vidimo kako to stoji. Prvi je klasika, lijepo! | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Stalci za lule by yellow_seal 06.11.11 17:02 | |
| Ovaj prvo je jako dobar, klasični rad, ali što je ovo drugo? Analni intruder? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Stalci za lule by yellow_seal 06.11.11 17:34 | |
| |
|
| |
yellow_seal Prva lula
Broj postova : 7 Join date : 29.10.2011 Age : 60 Lokacija : Sremska Mitrovica
| Naslov: Re: Stalci za lule by yellow_seal 06.11.11 18:13 | |
| Kao što sam već rekao u predstavljanju nisam pušač i nemam ni jednu lulu na raspolaganju pa sam morao(izvinjavam se) da postavim šrafcigere radi boljeg razumevanja izgleda stalka. [You must be registered and logged in to see this link.]Cutleru što se tiče cene još je rano govoriti o njoj.Na slici se verovatno ne vidi da je drvo puno crvotočine tako da ovaj komad smatram za probnim i na njemu ću još vršiti izmene.Čini mi se da je razmak između donjeg i gornjeg kotača(točka)prevelik,i možda bi bilo dobro da i na donjem kotaču ufrezujem rupe (ležišta) za lule. | |
|
| |
gavran11 Gasi mi se lula
Broj postova : 240 Join date : 15.12.2010 Age : 51 Lokacija : ljubljana
| Naslov: Re: Stalci za lule by yellow_seal 06.11.11 18:36 | |
| . Tek sad se bojim Bayrinog komentara...Mislim da će sa intrudera preći i na fergazere. Ideja je dobra, onako Andy Warholovska, još da je ofarbaš u drečavo crvenu...Prvi ti je bolji | |
|
| |
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: Stalci za lule by yellow_seal 06.11.11 19:43 | |
| Byro laprda za ovaj drugi stalak.
Da je Bayro ikada vidio akvari, skužio bi da je ovo odličan primjer jednog finog panja ukrasnog u akvariju, a eto opet i komad odličnog stalka. Bravo za trud. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Stalci za lule by yellow_seal 06.11.11 20:33 | |
| brko, ne slazem se da bayro laprda. jednostavno coveku se ne svidja i kraj. ko sto su tebi lorenco lule dobre a meni nisu. covek vise ceni klasiku od slobodne forme i nista vise (a tu mu, bogami, i ja pravim konkurenciju) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Stalci za lule by yellow_seal | |
| |
|
| |
| Stalci za lule by yellow_seal | |
|