| Kakve su ovo lule? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Info Gost
| Naslov: Kakve su ovo lule? 26.01.12 12:53 | |
| Ove što se valjaju po zidu iza ovog čiče na slici: [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Kakve su ovo lule? 26.01.12 14:43 | |
| to su stare meerschaum lule, austrougarske i/ili turske proizvodnje. imam dve, ali ih jos nisam stavio u puni pogon (jednu sam probao, odlicna je za pusenje pravog, cistog, domaceg duvana). | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Kakve su ovo lule? 26.01.12 16:51 | |
| Tako je! To su izvrsne lule i rado bih imao jednu takvu u svojoj kolekciji. Nažalost, takve se više ne proizvode! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Kakve su ovo lule? 26.01.12 18:18 | |
| Jel bitno koji je proizvodjac i na sta se treba pazit prilikom kupnje ovakvog "stroja"? Mislim da cu ubrzo zavrsit u Turskoj pa mozda naletin na neki antikvitet. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Kakve su ovo lule? 26.01.12 20:59 | |
| - Marin Split je napisao/la:
- i na sta se treba pazit prilikom kupnje ovakvog "stroja"?
da nije razbijena sve ostalo je prosto da se sredi | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Kakve su ovo lule? 26.01.12 21:05 | |
| - bayro je napisao/la:
- Tako je! To su izvrsne lule i rado bih imao jednu takvu u svojoj kolekciji. Nažalost, takve se više ne proizvode!
pokusacemo i to da resimo (ne obecavam, ali pokusacemo...) | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Kakve su ovo lule? 26.01.12 21:25 | |
| Pusti sad to Sekirče; nego mi kaži jesi li ti onu svoju takvu osposobio? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Kakve su ovo lule? 26.01.12 21:35 | |
| jedna (ona prva) je probana sa drugim usnikom, i to ne pod punu paru (nemam vreme da pusim ceo dan ) a druga (jos veca) samo drema u fioci. treba praviti novi usnik, a za to nemam materijala a ni vremena. za potpuno osposobljavanje prve trebaju mi cistaci za crkvenjare (nadam se da ce biti u subotu) pa cemo od nedelje to da "odguslamo". ovo vreme za drugo i nije... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kakve su ovo lule? 27.01.12 8:31 | |
| Ideš! A gdje su drugu tržio? Na nekom buvljaku ili "Limundu", tj. vašem "Njuškalu"? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Kakve su ovo lule? 27.01.12 9:32 | |
| na limundu. bila je oko 13-14e, ne secam se sad. i dugacka je ko indijski pendrek (bas cu da izmerim u nedleju kad dodjem). meedjutim, imam ih jos nekoliko u najavi, pa cemo da vidimo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kakve su ovo lule? | |
| |
|
| |
| Kakve su ovo lule? | |
|