| McLintock: Black Cherry | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: McLintock: Black Cherry 02.06.12 0:01 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]jos uvijek sam u fazi kupovanja svih mogucih duhana, istrazujuci vlastiti ukus, ali ovaj duhan mi je za sad definitivni no.1 odmah na prvi dim sam se zaljubio u njega i od onda ga rijetko kad nemam kod sebe. od njega me ne pece jezik, ima dobar okus, dim mi ne smeta cak i kad uvlacim u pluca, fino mirisi u prostoriji. ne znam sto ce drugi reci o ovom duhanu ali meni kao pocetniku je ful dobro sjeo, tako da preporucam i ostalim pocetnicima. i dobra stvar je da ga uvijek ima kod nas u varazdinu gdje ne postoji bas prevelik izbor duhana.. |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: McLintock: Black Cherry 02.06.12 15:26 | |
| Samo istražuj.Brzo buš došel do još boljeg od tog(u datom trenutku). I ne brini,i ne opterečuj se kaj drugi misle o tvom za sada omiljenom duhanu.. Puši i uživaj..........
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: McLintock: Black Cherry 02.06.12 19:38 | |
| U Vž-u je izbor duhana stvarno loš, ima samo aromatika i to malo dobrih. |
|
| |
darkoni013 Prva lula
Broj postova : 73 Join date : 06.03.2012 Age : 54 Lokacija : Pančevo
| Naslov: Re: McLintock: Black Cherry 21.11.12 8:50 | |
| Imam black chery ali nije po mom ukusu, previše jak miris. Dodam po malo u duvan za motanje, pa ga tako trošim. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: McLintock: Black Cherry 21.11.12 18:41 | |
| mene je na prvu odusevio, sad mi je previse dosadan. juce sam na krstenju izdimio jednu. dobar za vrlo povremeno... | |
|
| |
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: McLintock: Black Cherry 21.11.12 20:27 | |
| Fin, fin duhan. Nisam ga dugo pušio, al i zato što istražujem druge duhane, kao i ti. Tak i treba. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: McLintock: Black Cherry 08.03.14 2:44 | |
| Jako dobar duhan, kad se otvori vrećica miris trešnje je jak, toliko jak da je skoro umjetan. Prilikom pušenja fino se osjeti trešnja, ali se izgubi nakon nekog vremena. Ovaj duhan nije za svaki dan pošto je dosta sladak i brzo dosadi, ali za ljubitelje cherry duhana je must have.
Ocjena: 2.5/5 |
|
| |
Max Corvus Gasi mi se lula
Broj postova : 106 Join date : 01.04.2014 Age : 34 Lokacija : Zagrebačko Podzemlje Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Sillems Black, SG Balkan Flake
| Naslov: Re: McLintock: Black Cherry 22.10.14 18:34 | |
| Slažem se s tobom Wizarde, otkad si mi ga donio popušio sam 2 lule i ok mi je, ali okus je pomalo umjetan baš zato što je trešnja isforsirana do maximuma. Kupio bih ga za ponekad, ali ga ne bi duuugo potrošio xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: McLintock: Black Cherry | |
| |
|
| |
| McLintock: Black Cherry | |
|