[You must be registered and logged in to see this image.]Zemlja porijekla: Danska
Sastav: Tamni Kentucky, Burley, Svijetla Viginia
Aroma: čokolada, cherry, vanilija
Jakost: 2/5
Oblik: trakice
Pakiranje: Limena kutija 50 gr.
Mjesto kupnje: inovine ja mislim
Danas sam se odlučio otvoriti jednu kutiju iz bukse da zasladim malo dan...
Ovo je jedan od mikseva Borkum Riff-a kojeg sam bio sbuksao da mu dam još jednu šansu... slična mješavina Borkum Riff Originalu sa time da dodamo još aromu Cherry-a (koja sve pokvari).
Pri otvaranju kutije, Cherry ubije sve druge mirise i to totalno umjetan Cherry... kao da ste otvorili kutiju bombona.
Srečom kod paljenja lule, aroma Cherry-a se prebaci u pozadinu i izrone ostale arome kao vanilija, čokolada, lješnjak...
Duhan je izrazito sladak... naj slađi duhan kojeg sam ikada pušio; dominira Virginia dok se ostali duhani jedva osjete radi stvarno intenzivne arome.
Podsječa me na Kineske specijalitete Kiselo/slatko ... ostavlja u ustima okus metala i limuna, dok u nosu ostavi miris čokolade.
Gori jako loše, bio vlažan ili suh; tako da več to uništi užitak pušenja. Radi stalnog pripaljivanja zna i ugrist za jezik.
Nikotin se ni ne osjeti, i to je još jedan od duhana koje neču nikad više kupiti.
Jedino što valja je Room nota koja je nevjerovatno jaka i prijatna te ostaje jako dugo u sobi... ženi se jako sviđa
Ocjena 1/5 i to onaj jedan samo radi room note, inače bi bila nula.
...da su izostavili cherry, pretpostavljam da bi to bio sasvim pristojan duhan; ovako ta umjetna aroma gasi duhan, otruje usta i uništi na izgled lijepu mješavinu.