| Lula poslije obroka? | |
|
+7Matko Marin Split LenkoSmrk imnik T.McR. ssekir75 Leo 11 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Lula poslije obroka? 28.01.13 0:17 | |
| Meni zna biti veliki užitak zapaliti lulu punu neke mirisne, masne, crne i dobre latakije. Poslije obroka, uz kavu ili čaj ili kolu ili bez njih palite li lulu? Čuo sam da neki čak i pale aromatike poslije jela? Volio bih čuti vaša mišljenja. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? 28.01.13 0:23 | |
| Meni poslije DOBROG obroka dolazi u obzir bilo sto osim aromatika. Njih pusim vise onako, nenamjenski. Latakia ili VaPer, to je prava stvar poslije fine papice, cak mi je ovo drugo u tom slucaju prioritetnije. Problem je sto sam to prekasno shvatio pa nemam bas puno uskladisteno.
St James Flake (McClelland 2015) iz JFH je prava poslastica nakon jela. |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? 28.01.13 1:08 | |
| najbolje mi lezi mb scottish. latakija me tera da jos zderem (mozda je ito odgovor sto smo svi takvi kakvi smo ) | |
|
| |
T.McR. Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 02.12.2011 Age : 61 Lokacija : osijek Omiljeni duhani : MB OC , Grga mix. , Frankenstein ,Pet.Delux , i sve sto je na stolu ponudjeno
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? 28.01.13 10:40 | |
| biljezim se, zanimljiva tema o uzitcima kako ste ih nazvali "Lula poslije obroka?" mislim da je to doista individualno i uz duzno postovanje o uzitcima i navikama pojedinaca ali nemam bas nesto poebno za napisati po toj temi jer sam osobno primjetio da bi meni vise odgovaralo nesto u obliku "dobar gutljaj poslije obroka" obzirom da je moje poimanje gustanja u hladnom dimu do sada a i jos uvijek svedeno na jutarnju kavu i vecernji caj a ponekad ili rijetko (kako god) to bude i jos po neka zapaljena u toku dana , ali je koliko sam primjetio uglavnom ta "jos jedna" iskljucivo zavisna od mog raspolozenja jer imao sam iskustvo da nesto sto ti pricinjava zadovoljstvo a uradjeno isforsirano , nije u tom trenu ama bas nikakovo zadovoljstvo za razliku od vas kojima to pricinjava zadovoljstvo i gust zapaliti poslije obroka , iskreno se nadam da cu jednog dana i ja uspjeti dosegnuti tu stepenicu u kojoj vi odavno uzivate a do tada , jutarnja kavica , hladni dim i topal pozdrav | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? 28.01.13 11:09 | |
| POsle dobre klope odlicno mi ide ili neki duhan sa dosta latakije ili cista virginia (moze i Va/Per gde perique malo zapari corbu). Aromatici su mi ok uz neko picence u drustvu koje bas ne mirise moje omiljene duhane (citaj latakija). Ako je u pitanju neka teska klopa data mi definitivno bolje ide latakija, a ako je npr bila neka salatica, pasta ili slicno bolje mi ide virginia. | |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? 28.01.13 11:09 | |
| Ak posle jela mogu riuštit pauzu od dva sata, zašto ne lula posle jela. Izbor je random, šta mi u onom trenu digne merak | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? 28.01.13 11:47 | |
| upravo to lenko, merak! nakon nekog dobrog raznja, rostilja ili kotlica u prirodi (nije nuzno), uz picence i drustvo, lula je zapravo jedino sto nedostaje da MERAK bude potpun. hedonizam par excellence! |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? 28.01.13 13:48 | |
| Meni posli obroka najbolje sida nesto punog okusa, neki dobar balkan ili englez. Ovisi opet sta se jede, nekad i ne zapalin. Sve ovisi na kraju o raspolozenju. | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? 28.01.13 14:41 | |
| a braćo mila, šta smo se raspisali. ne stignem sve pročitat! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? 28.01.13 14:54 | |
| - Matko je napisao/la:
- a braćo mila, šta smo se raspisali. ne stignem sve pročitat!
[You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? 28.01.13 20:37 | |
| Uvijek podredim duhan društvu u kojem se nalazim. No u globalu teže latakije preferiram navečer u šetnji sa psom pa mi fino otvori apetit dok se vratim Ako je ručak vani onda aromatik sa room notom, doma u zadnje vrijeme Plumcake, ćelavac i sl. I najčešće pijem nesscafe uz tu lulu. | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? 29.01.13 15:35 | |
| Evo recimo malo prije san ispeka trlje ili barbune o kamena, sa leso blitvon, salaton i glavicon luka kao dodatak svemu i sve to zalivan sa domacin crnin vinon i sad san natrpa Davorinovu pokericu do vrha sa Dunhill 965. Kako pase ljudi moji nakon bogatog obroka, bogata misavina, uf | |
|
| |
mariv.photo Gasi mi se lula
Broj postova : 189 Join date : 27.11.2012 Age : 42 Lokacija : Matulji Omiljeni duhani : RMC, PTR
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? 29.01.13 16:37 | |
| Asti Marine šta si mi izvadia mast s ovim gore trljama... Sad bi uletia u auto i otiša za Split do svojih. | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? 29.01.13 17:05 | |
| Nije mi bila namjera nikom vadit mast Al sta je, je! Nebi se privarija sa ton odlukon! | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? 29.01.13 18:13 | |
| Postoji topic pod imenom , valjda dobro citiram, Da li latakije debljaju | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? 29.01.13 18:26 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Postoji topic pod imenom , valjda dobro citiram, Da li latakije debljaju
Nije bas takav naziv, ali evo [You must be registered and logged in to see this link.] te teme! |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| |
| |
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? 01.02.13 12:06 | |
| Poslije jela men sve paše od duhana. Ko bira, taj zdravstveni odgoj. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lula poslije obroka? | |
| |
|