| Ormarić(i) za lule | |
|
+16Taras sinus foksieloy Leo Capt. Horatio MacAllister Rakija MOVESHAKER Keko imnik Davorin milo LenkoSmrk fra_Perica Marin Split misterno mariv.photo 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Ormarić(i) za lule 28.01.13 15:09 | |
| Mogli bismo ovu temu iskoristiti na nacin da u nju stavljamo svoje ideje i ono sto, eventualno, pronadjemo lutajuci po prostranstvima interneta... Imam namjeru u skorije vrijeme izraditi si jedan lijepi ormaric (bit ce viseci) a ovo mi se cini kao jako dobra ideja... [You must be registered and logged in to see this image.]Mislim da ovo sve skupa jako lijepo izgleda i da ne bi trebao biti prevelik problem (i cijena) to napraviti. Sto vi kazete na to? |
|
| |
mariv.photo Gasi mi se lula
Broj postova : 189 Join date : 27.11.2012 Age : 42 Lokacija : Matulji Omiljeni duhani : RMC, PTR
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 15:53 | |
| To je jedan jako lijepi viseći ormarić. Možda malo prevelika jednokrilna vrata, no u svakom slučaju ne preteško za izraditi. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 16:08 | |
| - mariv.photo je napisao/la:
- To je jedan jako lijepi viseći ormarić. Možda malo prevelika jednokrilna vrata, no u svakom slučaju ne preteško za izraditi.
meni je sve pretesko kad ne znam napraviti. no, ovdje cu se ipak okusati, vec znam od kojeg materijala (nece biti bojanja niti bajcanja) i gdje ga kupiti, problem su mi samo vrata koja nemam ideju kako napraviti. moja bi bila dvokrilna. a mozda ostane i bez vrata, kao otvorena vitrinica. |
|
| |
misterno Peče me jezik
Broj postova : 527 Join date : 05.03.2012 Age : 52 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH Gljive, JFH Ruševine, McCl 5110, McB Plumcake, Žapci
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 16:24 | |
| po mom, bolje otvorena da se mogu lule zračiti... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 16:32 | |
| - misterno je napisao/la:
- po mom, bolje otvorena da se mogu lule zračiti...
bilo je price o tome na jednoj drugoj temi, u tom slucaju je problem prasina. |
|
| |
misterno Peče me jezik
Broj postova : 527 Join date : 05.03.2012 Age : 52 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH Gljive, JFH Ruševine, McCl 5110, McB Plumcake, Žapci
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 16:42 | |
| a onda dvostrano klizno staklo... tako da mozes maknut staklo lijevo-desno da se izraci i da nesmeta za prolaz... kasnije zatvoris... malo prasine ce svakako uc... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 16:45 | |
| ili ce biti samo dva staklena krila (cisto staklo), to bi mogla biti solidna opcija. vrlo vjerojatno ce, za pocetak, biti nista, ovisi o tome kad ce mi splasnuti entuzijazam! |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 17:16 | |
| E ovo mi se svidja, upravo takav ormaric mi triba! Odlicno izgleda i neman pojma kako bi ga napravija... Vjerojatno cu dat nekom da mi ga napravi jer san totalni antitalenat. Al sa druge strane mogla bi bit zanimljiva zabava raduckat ovako nest. Sta se tice prasine, udje ona i u vitrinu tako da ne znan sta je pametnije, sa vratima ili bez | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 17:18 | |
| rezuckat ce netko drugi, usluzno, nemam ja namjeru rezuckati! ja to samo kasnije elegantno sastavim, a ako uspijem napraviti dobru cijenu pocet cu ih prodavati! |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 17:23 | |
| Brate ja cu ga prvi kupit, samo daj! | |
|
| |
Broj postova : 189 Join date : 27.11.2012 Age : 42 Lokacija : Matulji Omiljeni duhani : RMC, PTR
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 19:20 | |
| Do sada sam se igrao sa sličnim projektom samo bitno umanjenom (za moje britve). No ukoliko me slobodno vrijeme pomazi tijekom proljeća bacit ću se na projektić ormarića za lule. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 19:22 | |
| ja mislim da cu krenuti s tim negdje oko subote... |
|
| |
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 19:24 | |
| Cool. Sretno i samo napred. | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 20:03 | |
| Vrata definitivno trebaju da se ne praši. Ja sam isto u fazi realizacije ormarića. Jedino me muči odluka da li ići na ove rupe za lule ili police pa lule staviti na one stalke na rasklapanje. Takav sa policama i stalcima bi se lakše uklopio u ostatak prostora nego ovakav ko na tvojim slikama. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 20:10 | |
| stalci na rasklapanje su cca $5 preko eBaya po komadu, ako cu napraviti ormaric kapaciteta 30-ak lula (koji ne mogu jos popuniti) onda ce me stalci kostati vise nego taj isti ormaric, ne? izgledalo bi lijepo, bez sumnje, no, stalak za lule treba biti jedinstven i za mene nije nikakav problem ako "iskace". ovo sto ja odradim ce biti vrlo slicno. nije problem niti povaditi lule jednom tjedno pa prebrisati prasinu, ako netko vec ne zeli staklo (bojim se radi klinaca)... |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 20:23 | |
| Grga fenomenalno... mogla bi bit i stoječa vitrina sa gornjim delom staknelm/ vrata.. a dolnji sa predalima.. kde imaš duhane i sve što ti treba za lulu... Razmišljam kupiti jednu vitrinu napraviti je za lule. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 20:28 | |
| izgled drveta/dasaka od kojim mislim to napraviti je najslicniji ovom dolje: [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 20:33 | |
| Grga, kad kreneš raditi kabinet, belježim se za mjere a i za foto dokumentaciju izrade | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 20:35 | |
| sve ce biti objavljeno, zna se da ja nista ne krijem od vas! |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 20:44 | |
| Evo Grgure... [You must be registered and logged in to see this image.]To je TOOOO Vitrina i dve ladice za duhane | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 20:46 | |
| ovo izgleda predobro, samo, to bi mi bilo malo teze napraviti, ne mislis li? :P isprintat cu ja to pa pofurati deckima koje bih trebao ugnjaviti! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 20:53 | |
| |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| |
| |
LenkoSmrk Hladan dim
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule 28.01.13 21:52 | |
| - grga je napisao/la:
- jednostavno i lijepo...
[You must be registered and logged in to see this image.] ako skombiniraš ljevu sa desnom.. znači ljeva osnva plus desna- vrata sa staklom ...dobro je Želja je da u jedan kabinetič stane sve šta mi treba za lulu i lule | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ormarić(i) za lule | |
| |
|
| |
| Ormarić(i) za lule | |
|