Gost Gost
| Naslov: Mac Baren kupio Sutliff! 24.04.13 10:02 | |
| Vise informacija [You must be registered and logged in to see this link.]. Iz toga bi se moglo izroditi nesto dobro za nas. |
|
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Mac Baren kupio Sutliff! 24.04.13 10:13 | |
| Nadam se samo da neće biti reformulacija. Maple street je odličan kakav je, a i no5 je čist dobar. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Mac Baren kupio Sutliff! 24.04.13 10:16 | |
| njihov westminster je takodjer jako dobar, bas mi se svidio. |
|
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Mac Baren kupio Sutliff! 24.04.13 10:20 | |
| - grga je napisao/la:
- Iz toga bi se moglo izroditi nesto dobro za nas.
Ne vjerujem da će se to na bilo koji način odraziti na nas. Ako misliš na eventualnu distribuciju Sutliffovih duhana (koji uglavnom i nisu bogzna što) u Hrvatsku, zaboravi. Kakvo je stanje s uvoznicima, bit će dobro ako kod nas ostane ponuda duhana kakva je. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Mac Baren kupio Sutliff! 24.04.13 10:23 | |
| Mislio sam generalno na lulaski svijet, ali bez previse ocekivanja, naravno. |
|
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Mac Baren kupio Sutliff! 24.04.13 10:31 | |
| Generalno, to je dobra vijest. Bez obzira što mislili o pojedinim duhanima, MacBaren se drži standarda kvalitete u proizvodnji koji je na visokoj razini. Newminsterovi duhani (usput, naručio sam još dva za probu), proizvode se u njihovom pogonu i kvaliteta je vidljiva na prvi pogled. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Mac Baren kupio Sutliff! | |
| |
|