foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Sutliff Private Stock: Maple Street 07.03.13 8:27 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]This superior blend holds the distinction of being the highest rated Maple flavored tobacco among internet reviewers. The natural sweetness of Golden Virginia and the richness of White Burley are enhanced by the raw natural sap character of Maple and complemented with only the highest quality Jamaican Rum.Zemlja porijekla: Amerika Jakost: Blag Sastav: Burley, Virginia Način rezanja: Shag cut Raspoloživo pakiranje: Limenke 1.5oz i 8oz Recenzija: Meni osobno najdraži aromatik trenutno. Ukoliko volite miris ili okus javora, osobito sirupa od javora, ovo će vas oduševiti. Veoma jak miris i okus, nema nikotina, i ne ujeda jako kao što aromatici znaju (npr. 1-Q mamu mu njegovu). Znam da se spominje i rum u flavour profilu, no ja ga uz sav taj javor baš i ne mogu detektirati. Nakon što se malo posuši odlično gori, nema problema sa gašenjem ili pretjeranom vrućinom. Imam zasad samo jednu 1.5oz limenku koja se relativno brzo troši i ozbiljno razmišljam o jednoj 8ozici. Ako ulovite priliku, a javor vam je drag, probajte.
Zadnja promjena: foksieloy; 07.03.13 9:12; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Sutliff Private Stock: Maple Street 07.03.13 9:11 | |
| Pohvala za recenziju, a i sam duhan mi je prilicno intrigantan, mislim da bi mi se jako svidio! |
|