Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Brigham Pipe Filter Rock Maple Distillator 14.04.24 14:44
Pretpostavljam da taj destilator radi samo na Brigham lulama? To je neka Kanadska firma, ali ima ih na CigarWorld-u u Europi . Zanima me dali je netko nekad koristio taj destilator, jer nije filter, samo dodatna cijev od drveta kroz koju prolazi dim i navodno pomaže ukusu i da ne grize jezik? Naletio slučajno na internetu, pa da pitam po forumu.
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Brigham Pipe Filter Rock Maple Distillator 14.04.24 15:37
Nemam iskustva s njima ali po onome što sam čitao navodno upija većinu kondenzata koji se stvara prilikom pušenja. Neki su čak pisali da taj jedan "rock maple insert" koriste i preko nekoliko puta jer se kao može ispirati u alkoholu. Ja sam ipak malo skeptičan u vezi njih jer ako je ova kapica na njima metalna ne znam koliko je to dobro. I da, kolko sam vidio primjenjuju se samo za Brighamove lule..Uzeo sam nedavno Brighamove čistače sa SPa sa malo grubljim čekinjama i odlični su za izribati vrat i žarnicu lule iako imam set od 12 četkica za to ali su one nešto mekše..
Nikša likes this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Brigham Pipe Filter Rock Maple Distillator 15.04.24 8:38
koliko znam to ide samo u njihove lule..sjecam se da sam negdje davno citao da su ih ljudi sami preuređivali jer bi se loše pušile...mislim da ih buše puno tanje nego ostale firme pa da dodatno kondenziraju. doduse, to objasnjava zasto imaju filtere za skupljanje kondenzata
Nikša likes this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Brigham Pipe Filter Rock Maple Distillator 15.04.24 9:19
Kakvih se sve gluposti neće dosjetiti.....
Inače za ovo čudo prvi put čujem. Nisam školovala....
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša likes this post
Sponsored content
Naslov: Re: Brigham Pipe Filter Rock Maple Distillator